• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

در سکوت فدراسیون؛ عثمان توشف از سرمربی‌گری تیم ملی فوتبال افغانستان کنار رفت

۲۴ ثور ۱۴۰۴، ۰۷:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

با وجود سکوت فدراسیون فوتبال افغانستان، رسانه‌های داخلی به نقل از امید همایونی، مدیر تیم ملی، گزارش داده‌اند که عثمان توشف، سرمربی اوزبیکستانی، از هدایت تیم ملی فوتبال افغانستان کنار رفته است. توشف در مدت شش ماه حضور خود در تیم ملی، نتایج ضعیفی کسب کرد و در چهار دیدار شکست خورد.

عثمان توشف، تیم ملی فوتبال افغانستان را در چهار دیدار رسمی و دوستانه مقابل نیپال، تایلند، تاجیکستان و میانمار هدایت کرد که همگی با شکست همراه بود. کسب این نتایج ضعیف موجب نارضایتی گسترده هواداران و انتقاد کارشناسان فوتبال در کشور شد.

مدیر تیم ملی درباره دلایل جدایی توشف توضیحی ارائه نکرده، اما اعلام کرده است که فدراسیون با یک مربی ایتالیایی به توافق رسیده و مراسم معرفی او در روزهای آینده برگزار خواهد شد.

پربازدیدترین‌ها

منابع: چرخبال‌های حامل نیروهای تازه‌نفس طالبان در بدخشان هدف حمله راکتی قرار گرفت
۱

منابع: چرخبال‌های حامل نیروهای تازه‌نفس طالبان در بدخشان هدف حمله راکتی قرار گرفت

۲

جبهه آزادی: پهپادهای طالبان را در فضای تحت کنترول خود در بدخشان سرنگون کردیم

۳

عفو بین‌الملل و کلیسای پروتستان آلمان از تصمیم دادگاه درباره پناهجویان افغان حمایت کردند

۴

درگیری در ولسوالی درایم بدخشان

۵

نمایندگان دو حزب امریکا خواستار تمدید وضعیت حفاظت موقت افغان‌ها شدند

•
•
•

مطالب بیشتر

تیم‌های پامیر و‌ ماهیپر مقابل میوند و هندوکش به پیروزی رسیدند

۲۳ ثور ۱۴۰۴، ۱۹:۰۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

در ادامه رقابت‌های سطح یک کریکت چهار روزه احمد شاه ابدالی در ننگرهار، در ادامه این مسابقات، تیم‌ پامیر مقابل تیم هندوکش به پیروزی رسید و در دیگر مسابقه نیز تیم ماهیپر از سد تیم میوند عبور کرد. کریکت‌بورد افغانستان می‌گوید که این رقابت‌ها بهترین تورنمنت کریکت داخلی افغانستان است.

در این رقابت‌ها بازیکنان تیم ملی بزرگ‌سالان، تیم الف و تیم نوزده سال افغانستان حضور دارند.

این مسابقات در دو ورزشگاه کریکت غازی امان الله خان و نجیب الله تره‌کی ولایت ننگرهار برگزار می‌شود. در مسابقه تیم‌های ماهیپر و میوند تیم ماهیپر با تفاوت پنج ویکت به پیروزی رسید.

درویش رسولی بازیکن تیم ماهیپر با کسب بیشترین امتیاز، بهترین بازیکن این دیدار انتخاب شد.

در دیگر دیدار تیم پامیر مقابل تیم هندوکش پیروز شد. در این دیدار قیس احمد بازیکن تیم پامیر جایزه بهترین بازیکن مسابقه را به خود اختصاص داد.

100%

لیگ برتر فوتسال افغانستان، رقابتی در سایه نگرانی از تضاد منافع!

۲۲ ثور ۱۴۰۴، ۲۱:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)
100%

فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان از تاریخ ۱۱جوزا ۱۴۰۴ با حضور ۱۰ تیم در کابل آغاز می‌شود. اما در کنار هیجان مسابقات فوتسال، نگرانی‌هایی در فضای فوتسالی کشور شکل گرفته است؛ نگرانی‌هایی که به احتمال تضاد منافع برخی مسئولان فوتسال حاضر در مسابقات باز می‌گردد.

تیم «صداقت» با مالکیت نصیر صداقت، مدیر تیم ملی فوتسال افغانستان و تیم «پیروزی پنجشیر» که متعلق به برادر فرید یوسف‌زی، معاون فنی کمیته فوتسال است، در این فصل حضور دارند.

با اینکه نقش مثبت این چهره‌ها در رشد فوتسال افغانستان روشن است، اما عدالت، قانون‌مندی و شفافیت باید در رأس هرم و مرکز توجه برای برگزاری این رقابت‌ها باشد. در غیر این صورت، اعتبار لیگ و حق دیگر تیم‌ها زیر سؤال خواهد رفت.

اهالی فوتسال این نگرانی‌ها را با نیت هشدار و حفظ سلامت رقابت‌ها مطرح کرده‌اند. آن‌ها باور دارند که نباید نفوذ مالکانِ دارای مسئولیت‌های رسمی در فوتسال، بر انتخاب بازیکنان، داوری‌ها یا تصمیمات فنی اثر بگذارد.

خاطره تلخ تضاد منافع در فصل چهارم لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان، زمانی که مالکیت تیم‌های «ابومسلم» و «عدالت فراه» شبهاتی ایجاد کرد، هنوز در ذهن‌ها باقی مانده؛ فوتسال نباید قربانی تکرار همان اشتباه شود.

لیگ امسال با حضور این ده تیم برگزار می‌شود:
از کابل: جوانان میهن، صداقت، زیتون و ظاهر اسد
از هرات: شمس و اتحاد
از غزنی: آریا فورج و دیار سنایی
از پنجشیر و نیمروز: پیروزی پنجشیر و سعادت نیمروز

رقابت‌ها به شکل رفت‌وبرگشت و با استفاده از تکنالوژی Video Support برگزار خواهد شد.

همچنین حضور بازیکنان تیم ملی فوتسال، جذابیت مسابقات را دوچندان کرده است. قرار است این بازیکنان در نیم‌فصل لیگ برای شرکت در رقابت‌های کافا که از ۱۸ تا ۲۸ سرطان در ایران برگزار می‌شود، به میدان بروند.

لیگ برتر فوتسال حدود دو ماه ادامه خواهد داشت و در مجموع ۹۰مسابقه برگزار می‌شود.

فوتسال‌دوستان امیدوارند فصل جدید، با رعایت انصاف و شفافیت، به نقطه عطفی در تاریخ این ورزش در کشور تبدیل شود؛ نه صحنه‌ای برای سوءتفاهم‌ها و حاشیه‌های تکراری.

در نهایت می‌توان گفت که لیگ برتر فوتسال افغانستان یکی از مهم‌ترین رقابت‌های ورزشی در این کشور است و تضاد منافع ممکن است در ارتباطات شخصی، مالی یا نفوذ افراد ذینفع در این رقابت‌ها شکل بگیرد. این دغدغه‌ها می‌تواند بر شفافیت و عدالت در برگزاری مسابقات تاثیر بگذارد.
توجه به چنین مسائلی برای حفظ اعتبار و کیفیت لیگ ضروری است.

«خدا را شکر»؛ جمله عجیب داور ال‌کلاسیکو پس از مردود شدن گل بارسلونا به رئال مادرید

۲۲ ثور ۱۴۰۴، ۱۵:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)
100%

در چهارمین ال‌کلاسیکو رسمی فصل، بارسلونا با نتیجه ٣-٤ چهارمین پیروزی خود را کسب کرد. در دقیقه ٩٥ گل فرمین لوپز برای بارسلونا توسط VAR رد شد. حالا ویدیویی از داوران منتشر شده که کمک داور ویدیویی از واژه اسپانیایی «منوس مال» به معنای «خدا را شکر» استفاده می‌کند.

لالیگا ویدیوی گفت‌وگوی داوران اتاق VAR را منتشر کرد. در این ویدیو یکی از داوران پس از برخورد توپ به دست فرمین لوپز و رد شدن گل او به رئال مادرید از واژه خدا را شکر استفاده می‌کند که باعث خشم هواداران بارسلونا و جنجال‌های داوری این دیدار شده است.

پیش از این باشگاه رئال مادرید از عملکرد داوران در این فصل به شدت انتقاد کرده و آن را رسما به لالیگا اعلام کرده بود.

100%

لیورپول ۲-۲ آرسنال؛ تونل افتخار توپچی‌ها برای قهرمان لیگ برتر فوتبال انگلستان

۲۱ ثور ۱۴۰۴، ۲۰:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)
100%

دیدار مهم هفته سی‌وششم لیگ برتر فوتبال انگلستان بین تیم‌های لیورپول و آرسنال در ورزشگاه آنفیلد برگزار شد. این دیدار که لیورپول در ابتدا با دو گل از حریف خودش پیش افتاده بود، در نهایت ٢-٢ مساوی به پایان رسید. لیورپول دو گل در نیمه نخست به ثمر رساند و آرسنال در نیمه دوم دو گل زد.

لیورپول که پیش از این مسابقه قهرمانی‌اش مسجل شده بود با آرسنالی بازی کرد که به دنبال کسب نایب قهرمانی است. در این دیدار با وجودی که آرسنال میکل مرینو را به دلیل اخراج توسط داور در دقیقه هشتاد از دست داد؛ اما پا پس نکشید و مبارزه کرد.

با کسب این نتیجه، آرسنال امیدوار ماند که بتواند مقام دوم خودش را در جدول رده‌بندی لیگ برتر حفظ کند. هر چند نیوکاسل را در فاصله دو امتیازی خودش می‌بیند؛ اما شاگردان آرتتا یک امتیاز مهم از این بازی کسب کردند.

در این دیدار خاکپو (۲۰) و دیاز (۲۱) در نیمه نخست برای آرسنال و مارتینلی (۴۷) با میکل مرینو (۷۰) برای آرسنال گلزنی کردند.

100%

پیروزی بارسلونا با فلیک در چهارمین ال‌کلاسیکو فصل در فاصله دو امتیازی تا قهرمانی

۲۱ ثور ۱۴۰۴، ۱۷:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

بارسلونا با هانسی فلیک، چهارمین ال‌کلاسیکوی فصل را ٣-٤ از رئال مادرید برد تا در فاصله ٢ امتیازی قهرمانی لالیگا قرار گیرد. رئال مادرید که به دنبال سه امتیاز این بازی بود، ابتدا ٠-٢ از بارسلونا پیش افتاد؛ اما بارسلونا با کامبک درخشان بازی را ٢-٤ کرد و در نهایت این بازی ٣-٤ تمام شد.

فصل برای هواداران بارسلونا در مسیر قهرمانی لالیگا پیش می‌رود. این بازی از هفته سی‌وپنجم لالیگا در ورزشگاه مونتجوئیک برگزار شد و بارسلونا بار دیگر رئال مادرید را شکست داد.

در این دیدار کیلیان امباپه برای رئال مادرید در دقایق ۵، ۱۵ و ٧٠ هت‌تریک کرد.

گل‌های بارسلونا نیز توسط اریک گارسیا ۱۹، لامین یامال ۳۲ و رافینیا‌ ۳۴ و ۴۵ به ثمر رسیدند.

بارسلونا با احتساب بازی پیش‌فصل در امریکا در جریان فصل جاری پنج‌بار با رئال مادرید بازی کرده و هر پنج بازی را برده است. در چهار ال‌کلاسیکوی اخیر که بارسا پیروز شده سه جام را هم از چنگ رئال مادرید بیرون کشیده است.

سوپر جام اسپانیا، کوپا دل‌ری و جام لالیگا، عنوان‌هایی بوده‌اند که بارسلونا در رقابت مستقیم با رئال مادرید کسب کرده است.

فاصله بارسلونا صدرنشین لالیگا با تیم دوم (رئال مادرید) هفت امتیاز است و بارسا از سه بازی آینده فقط دو امتیاز نیاز دارد تا قهرمان شود.

رافینیا ستاره برازیل بارسلونا که دو گل در این دیدار به ثمر رساند بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.

100%
100%
100%