نزدیک به چهار هزار مهاجر افغان در یک روز از پاکستان و ایران اخراج شدند

کمیسیون عالی طالبان برای رسیدگی به مشکلات مهاجران گزارش داد که ۳ هزار و ۹۹۴ مهاجر افغان سه‌شنبه، ۲۳ ثور از پاکستان و ایران اخراج شده‌اند. به گزارش طالبان ۲ هزار و ۱۳۴ مهاجر از پاکستان و هزار ۸۶۰ افغان از ایران به کشور بازگردانده شده‌اند.

این کمیسیون پنجشنبه، ۲۵ ثور نوشت این تعداد از مهاجران افغان از طریق گذرگاه‌های تورخم، اسپین‌بولدک، بهرام‌چه، انگور اده، پل ابریشم و اسلام‌قلعه به افغانستان بازگشته‌اند.

به گزارش طالبان، ۵۳۱ نفر از این بازگشت کنندگان از کابل به ولایت‌های پکتیا، خوست، لغمان، ننگرهار، بغلان، کندز، تخار، سمنگان بلخ، بدخشان، فاریاب و سرپل منتقل شدند.

این کمیسیون طالبان که روزانه از روند اخراج مهاجران افغان گزارش می‌دهد، روز گذشته اعلام کرده بود که ۲ هزار و ۲۶۲ افغان از پاکستان و ایران اخراج شدند.

به گزارش کمیسیون ملی مهاجران پاکستان، از آغاز روند اخراج مهاجران تاکنون دست‌کم یک میلیون و ۳۰۰ هزار افغان از این کشور اخراج شده‌اند.

مختاراحمد مالک، دبیر پارلمانی پاکستان چهارشنبه به نمایندگان مجلس ملی این کشور گفت ۳ میلیون افغان در پاکستان اقامت دارند.

این مقام پاکستانی تاکید کرد که پس از این شهروندان افغانستان برای درمان، آموزش و اهداف تجاری می‌توانند صرفا تحت طرح «تک‌سندی»، با داشتن مدارک و ویزای معتبر وارد پاکستان شوند.