طالبان از بانک توسعه آسیایی خواست پروژه‌های نیمه‌تمام خود را از تکمیل کند

عبداللطیف منصور، وزیر انرژی و آب طالبان در دیدار با دیوید هیل، رئیس بانک توسعه آسیایی، از کاهش منابع آبی در شهرهای کابل و قندهار ابراز نگرانی کرد. وی خواستار حمایت مالی این بانک برای اجرای پروژه‌های انتقال آب کابل-پنجشیر، سد ذخیره‌ای شاتوت-للندر و توسعه سد دهله در قندهار شد.

بر اساس خبرنامه وزارت آب و انرژی طالبان، منصور بر لزوم همکاری بانک توسعه آسیایی در بخش انرژی تاکید کرد.

دیوید هیل نیز تعهد داد که این بانک آماده ازسرگیری پروژه‌های توسعه آب و انرژی در افغانستان است، اما جزئیاتی درباره پروژه‌های مشخص ارائه نشد.

پیش‌تر، منصور اعلام کرده بود که مراحل مطالعه و طراحی پروژه انتقال آب از پنجشیر به کابل تکمیل شده و این پروژه پس از تامین بودجه رسماً آغاز خواهد شد.

یونیسف، صندوق وجهی کودکان سازمان ملل هشدار داده که به دلیل تغییرات اقلیمی و شهرنشینی سریع، تا سال ۲۰۳۰ آب‌های زیرزمینی کابل خشک خواهد شد.