• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

با تاکید خامنه‌ای بر تداوم غنی‌سازی، چشم‌انداز مذاکرات مبهم‌تر شد

۳۰ ثور ۱۴۰۴، ۱۲:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری رویترز پس از سخنرانی علی‌ خامنه‌ای گزارش داد با وجود انتظارها برای برگزاری دور پنجم گفت‌وگوهای تهران و واشنگتن در روزهای آینده در رم، مذاکرات هسته‌ای در وضعیت متزلزلی قرار دارد. این خبرگزاری تایید کرد ایران و امریکا بر سر مساله غنی‌سازی اورانیوم دچار اختلاف شده‌اند.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری امریکا، بارها هشدار داده اگر ایران به توافقی برای حل و فصل پرونده هسته‌ای مورد مناقشه خود نرسد، با بمباران و تحریم‌های شدید روبه‌رو خواهد شد.

ترامپ در نخستین دوره ریاست‌جمهوری خود، ایالات متحده را از توافق دوران باراک اوباما میان ایران و قدرت‌های جهانی خارج کرد.

آن توافق موسوم به برجام محدودیت‌های سختی بر برنامه هسته‌ای ایران اعمال می‌کرد، اما غنی‌سازی اورانیوم در ایران را به رسمیت شناخته بود.

ترامپ برجام را «یک‌طرفه و به نفع ایران» خواند و تحریم‌های گسترده‌ای را مجددا علیه ایران اعمال کرد. جمهوری اسلامی نیز در پاسخ، سطح غنی‌سازی اورانیوم خود را افزایش داد.

همزمان، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، پس از سخنرانی علی خامنه‌ای گفت: «ما شاهد مواضع کاملا غیرمعقول و غیرمنطقی امریکایی‌ها هستیم.»

او افزود: «بحث غنی‌سازی اصلا موضوع قابل مذاکره‌‌ای نیست.»

عراقچی با اشاره به سخنان خامنه‌ای در خصوص مواضع امریکایی‌ها در مذاکرات گفت: «رهبری امروز تکلیف را کاملا روشن کرد.»

علی خامنه‌ای،‌ رهبر جمهوری اسلامی که پیش‌تر از روند مذاکرات با امریکا در ادوار قبل ابراز رضایت کرده بود،‌ سه‌شنبه ضمن اشاره به مخالفت ابراهیم رئیسی با مذاکرات مستقیم گفت: «گمان نمی‌کنیم مذاکرات فعلی به نتیجه برسد.» او افزود: «نمی‌دانیم چه خواهد شد.»


پربازدیدترین‌ها

منابع محلی: طالبان در جنوب افراد خود را از درخواست پول از بازرگانان منع کرده است
۱

منابع محلی: طالبان در جنوب افراد خود را از درخواست پول از بازرگانان منع کرده است

۲

طالبان پیکر حسیب پنجشیری را به خانواده‌اش تحویل داد

۳

جبهه مقاومت از ملل متحد خواست درباره بی‌حرمتی طالبان به پیکر حسیب پنجشیری تحقیق کند

۴

منابع محلی: به‌رغم بسته‌بودن راه‌ها سنگ‌ مرمر هلمند به پاکستان قاچاق می‌شود

۵

پیکر حسیب پنجشیری در پنجشیر به خاک سپرده شد