• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وال‌استریت ژورنال: امریکا درباره تلاش سایبری برای جعل هویت رئیس دفتر ترامپ تحقیق می‌کند

۹ جوزا ۱۴۰۴، ۰۴:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۶:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

وال استریت ژورنال گزارش داد که مقام‌های فدرال امریکا درباره تلاشی برای جعل هویت سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید تحقیق می‌کنند. طبق گزارش، خانم وایلز به همکارانش گفته که فرد جعل‌کننده با هک برخی از مخاطبین تلفن همراهش به شماره‌های خصوصی دسترسی پیدا کرده است.

این رسانه امریکایی روز پنجشنبه، ۸ جوزا به نقل از منابع خود گزارش داد که در هفته‌های اخیر سناتوران، فرمانداران، مدیران ارشد شرکت‌های امریکایی و دیگر چهره‌های برجسته پیام‌ها و تماس‌هایی از فردی دریافت کرده‌اند که خود را سوزی وایلز معرفی کرده است.

کاخ سفید و پولیس فدرال امریکا هنوز در این مورد اظهار نظر نکرده است.

این اولین بار نیست که کاخ سفید مورد حمله سایبری قرار می‌گیرد. اخیرا رویترز گزارش داده بود که در اوایل ماه جاری یک هکر با نفوذ به سرویس ارتباطی مورد استفاده مایک والتز، مشاور امنیت ملی سابق ترامپ، موفق به رهگیری پیام‌های گسترده‌ای از مقامات امریکایی شده است.

سوزی وایلز نیز پیشتر در جریان کارزارهای انتخاباتی امریکا در سال ۲۰۲۴ مورد حمله سایبری قرار گرفته بود.

هنوز مشخص نیست که تلاش‌ها برای جعل هویت خانم وایلز از سوی چه کسی صورت گرفته اما در اواخر سال گذشته میلادی، کاخ سفید چین را متهم به انجام حملات گسترده سایبری موسوم به «طوفان نمکی» کرده بود.

کاخ سفید گفت که در این حملات هکرها توانسته تماس‌های تلفنی مقام‌های بسیار ارشد سیاسی امریکا را رهگیری و ضبط کنند.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

دیدار نخست‌وزیر پاکستان با رئیس‌جمهور تاجیکستان

۹ جوزا ۱۴۰۴، ۰۳:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان در ادامه سفرهای منطقه‌ای خود به تاجیکستان رفت. حکومت پاکستان اعلام کرد که آقای شریف و امام‌علی رحمان، رئيس‌جمهور تاجیکستان در مورد مسائل مختلف به ویژه پروژه انتقال برق کاسا-۱۰۰۰ و پروژه دهلیز اقتصادی چین-پاکستان گفت‌وگو کردند.

حکومت پاکستان روز پنجشنبه، ۸ جوزا در اعلامیه‌‌ای نوشت که شریف در این دیدار بر اهمیت اتصال آسیای میانه از طریق دهلیز اقتصادی چین-پاکستان تاکید کرد.

در این اعلامیه آمده:« هر دو رهبر بر تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های سرمایه‌گذاری، آموزش، فرهنگ و فناوری اطلاعات توافق کردند و پروژه کاسا-۱۰۰۰ را عنصر کلیدی برای یکپارچگی منطقه‌ای عنوان کردند.»

در همین حال، خاور، رسانه دولتی تاجیکستان هم گزارش داد که رهبران دو کشور در مورد گسترش روابط دوجانبه در زمینه‌های انرژی، ارتباطات و حمل و نقل گفت‌وگو کردند.

خاور نوشته است: «تاجیکستان علاقه‌مند توسعه مسیرهای حمل‌ونقل هوایی، ریلی و جاده‌ای و همچنین دسترسی به بندرهای پاکستان برای تقویت اتصال منطقه‌ای است.»

طبق گزارش، آقای شریف برای اشتراک در اولین نشست سطح بالا درباره حفاظت از یخچال‌‍‌های طبیعی به دوشنبه سفر کرده است.

پیش از سفر به تاجیکستان، شهباز شریف برای قدردانی از حمایت متحدان منطقه‌ای خود در جریان جنگ این کشور با هند، به کشورهای ترکیه، ایران و آذربایجان سفر کرده بود.

رویترز: ملل متحد کارمندان خود را ۲۰ درصد کاهش می‌دهد

۹ جوزا ۱۴۰۴، ۰۱:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری رویترز با استناد به یک یادداشت داخلی سازمان ملل گزارش داد که دبیرخانه این سازمان برای کاهش ۲۰ درصد از بودجه ۳.۷ میلیارد دالری خود آماده می‌شود. طبق گزارش، با این اقدام، حدود شش هزار و ۹۰۰ کارمند معادل حدود ۲۰ درصد مشاغل این سازمان اخراج خواهند شد.

خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه، ۸ جوزا گزارش داد که چاندرامولی رامناتان، حساب‌دار سازمان ملل در یک یادداشتی از کارکنان این سازمان خواسته است تا تاریخ ۱۳ جون سال جاری جزئیات کاهش بودجه و کاهش نیرو را ارائه دهند.

این کاهش نیرو و بودجه از اول جنوری سال ۲۰۲۶ همزمان با شروع سال مالی جدید این سازمان اجرایی خواهد شد.

در این یادداشت، حساب‌دار سازمان ملل گفته است که این تصمیم برمبنای بخشی از بازبینی‌ای گرفته در ماه مارچ آغاز شد.

آقای رامناتان گفته است: «این تلاشی بلندپروازانه است تا اطمینان حاصل شود که سازمان ملل متحد آمادگی لازم برای حمایت از چندجانبه‌گرایی در قرن ۲۱، کاهش رنج انسانی، ساختن زندگی‌ها و آینده‌ای بهتر برای همگان را دارد.»

هرچند حساب‌دار سازمان ملل از کاهش کمک‌های بین‌المللی امریکا چیزی نگفته اما به نوشته رویترز، کاهش نیرو و بودجه ملل متحد به‌دلیل کاهش کمک‌های بین‌المللی امریکا صورت می‌گیرد.

پیش از این امریکا سالانه حدود یک سوم بودجه سازمان ملل متحد را پرداخت می‌کرد اما با روی کار آمدن دونالد ترامپ این کشور نزدیک به ۱.۵ میلیارد دالر به سازمان ملل بدهکار شده است.

پیشتر در ۲۲ ثور سال جاری، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در نشست ماهانه با دیپلومات‌های این سازمان اعلام کرد که در حال بررسی یک بازنگری گسترده است که می‌تواند منجر به ادغام ادارات اصلی و جابه‌جایی منابع در سراسر جهان شود.

دبیر کل سازمان ملل همچنین تاکید کرد که ممکن است این سازمان برخی از آژانس‌ها را ادغام کرده، برخی دیگر را کاهش دهد، کارکنان را به شهرهای ارزان‌تر منتقل کند، فعالیت‌های تکراری را حذف کرده و بروکراسی اضافی را از میان بردارد.

آقای گوترش گفته بود: «این روزها دوران خطر است، اما در عین حال زمانی برای فرصت‌های عمیق و مسئولیت‌های بزرگ نیز هست.»

در پی روی کار آمدن ترامپ در امریکا، کمک‌های بین‌المللی به ویژه کمک‌های بشردوستانه که قبلا ایالات متحده از طریق سازمان ملل انجام می‌داد، به شدت کاهش یافت. امریکا آژانس توسعه بین‌المللی خود را به شدت دگرگون کرده و استقلالیت آن را لغو کرد.

اکثر کارمندان ارشد این سازمان در حال حاضر برکنار و رهبری آن هم به وزارت خارجه امریکا سپرده شده است. این وزارت بارها تاکید کرده که تنها کمک‌هایی از سوی این نهاد صورت خواهد گرفت که برای امریکا منفعت داشته باشند.

اسیاست جدید وزارت خارجه امریکا در قبال کمک‌های بین‌المللی سیستم کمک‌رسانی جهانی به ویژه سیستم کمک‌رسانی سازمان ملل را مختل کرده است.

نماینده امریکا در سفر به دمشق: از توافق عدم تجاوز میان سوریه و اسرائیل حمایت می‌کنیم

۸ جوزا ۱۴۰۴، ۱۹:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

توماس باراک، نماینده ویژه ایالات متحده در امور سوریه، اعلام کرد امریکا برقراری صلح میان سوریه و اسرائیل را دست‌یافتنی می‌داند و بر این باور است که این روند باید با توافقی برای پرهیز از تجاوز به مرزهای دو کشور آغاز شود.

باراک پنج‌شنبه هشتم جوزا در دمشق با احمد الشرع، رئیس‌جمهور موقت سوریه، دیدار کرد و گفت نیت امریکا و چشم‌انداز دونالد ترامپ بر این اصل استوار است که باید به دولت جدید سوریه بدون دخالت در امور آن فرصت داد.

باراک همچنین از قصد ترامپ برای خارج کردن سوریه از فهرست کشورهای حامی تروریسم خبر داد.

او با اشاره به تحولات اخیر در روابط دمشق و تل‌آویو افزود: «مسئله سوریه و اسرائیل قابل حل است، اما این راه‌حل با گفت‌وگو آغاز می‌شود. به‌ نظر من باید با یک توافق عدم تجاوز شروع کنیم و درباره مرزها و حدود جغرافیایی به گفت‌وگو بپردازیم.»

باراک در این سفر همچنین با اسعد حسن الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه، دیدار کرد و به همراه او، پرچم امریکا را در اقامتگاه سفیر ایالات متحده در دمشق برافراشت.

بالا رفتن پرچم امریکا در اقامتگاه سفیر امریکا در دمشق
100%
بالا رفتن پرچم امریکا در اقامتگاه سفیر امریکا در دمشق

باراک که مسئولیت سفارت امریکا در ترکیه را نیز بر عهده دارد، پیش‌تر در سوم خرداد نیز با الشرع در استانبول دیدار کرده بود.

او پس از دیدار با الشرع در استانبول، از او بابت «برداشتن گام‌های معنادار در زمینه جنگجویان خارجی و همچنین رابطه با اسرائیل» تمجید کرد.

خبرگزاری رویترز ششم جوزا به نقل از منابع آگاه گزارش داد سوریه و اسرائیل در تماس مستقیم هستند و در هفته‌های اخیر دیدارهای رودررویی با هدف کاهش تنش‌ها و جلوگیری از درگیری در مناطق مرزی، میان مقام‌های دو کشور برگزار شده است.

رویترز نوشت این تماس‌ها نشان‌دهنده تغییری چشمگیر در مناسبات میان سوریه و اسرائیل هست؛ دو کشوری که برای دهه‌ها در مرکز رقابت‌ها و منازعات خاورمیانه قرار داشته‌اند.

در حالی که ایالات متحده حکومت جدید دمشق را به برقراری رابطه با اسرائیل تشویق می‌کند، اسرائیل نیز از شدت بمباران‌های خود در سوریه کاسته است.

روزنامه جروزالم‌پست ۲۶ ثور خبر داد الشرع در جریان مذاکرات محرمانه با اسرائیل، با توافقی اولیه برای عادی‌سازی روابط موافقت کرده است.

خبرگزاری فرانسه دوم جوزا گزارش داد رهبران گروه‌های فلسطینی مورد حمایت جمهوری اسلامی که پیش‌تر روابط نزدیکی با رژیم بشار اسد داشتند، اکنون تحت فشار حکومت جدید سوریه ناچار به ترک دمشق شده‌اند.

الشرع ۱۶ دلو ۱۴۰۳ از سیاست‌های تهران در قبال حکومت بشار اسد انتقاد کرد و گفت حضور شبه‌نظامیان جمهوری اسلامی در سوریه تهدیدی برای کل منطقه بود.

حاکمان جدید سوریه کوشیده‌اند با اقداماتی، این پیام را منتقل کنند که برای اسرائیل تهدیدی محسوب نمی‌شوند؛ از جمله دیدار با نمایندگان جامعه یهودیان در دمشق و خارج از کشور و بازداشت دو عضو ارشد جهاد اسلامی فلسطین که در حمله هفتم اکتوبر ۲۰۲۳ حماس علیه اسرائیل شرکت داشتند.

در نامه‌ای که ماه گذشته از وزارت خارجه سوریه به وزارت خارجه امریکا ارسال شد و نسخه‌ای از آن به رویت رویترز نیز رسید، آمده است: «ما اجازه نخواهیم داد سوریه به منبع تهدیدی علیه هیچ طرفی، از جمله اسرائیل، تبدیل شود.»

سوریه قرارداد ۷ میلیارد دالری در بخش انرژی با کنسرسیوم امریکایی، قطری و ترکی امضا کرد

۸ جوزا ۱۴۰۴، ۱۹:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

حکومت سوریه به رهبری احمد شرع روز پنجشنبه قراردادی هفت میلیارد دالری در بخش انرژی با کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های قطری، ترکی و امریکایی امضا کرد. هدف این پروژه تولید پنج هزار مگاوات برق اعلام شده است.

این قرارداد در کاخ ریاست‌جمهوری دمشق با حضور احمد شرع، رئیس‌جمهور و توماس باراک، نماینده امریکا نهایی شد. وزیر انرژی سوریه آن را «لحظه‌ای تاریخی» و نقطه عطفی برای بازسازی زیرساخت‌های ویران‌شده کشورش خواند.

این کنسرسیوم شامل یوسی‌سی قطر، کالیون و جِنگیز ترکیه و پاور اینترنشنال امریکا است.

طرح مورد نظر شامل ساخت چهار نیروگاه گازی در مناطق مرکزی و شرقی سوریه و یک مزرعه خورشیدی هزار مگاواتی در جنوب این کشور است.

توماس باراک گفت که ترامپ تحریم‌های امریکا علیه سوریه را «به‌طور کامل و بی‌قیدوشرط» لغو کرده و متعهد به حمایت مداوم از بازسازی سوریه است.

برق دولتی در سوریه تنها برای دو یا سه ساعت در روز در اکثر مناطق در دسترس است و حکومت موقت متعهد شده است که به سرعت برق را در این کشور افزایش دهد.

چهارده سال جنگ بسیاری از زیرساخت های برق سوریه را نابود کرده است، که طبق برآوردهای سازمان ملل، برای تعمیر آن به میلیاردها دالر نیاز دارد.

دمشق پیش از این بخش عمده نفت خود را برای تولید برق از ایران دریافت می کرد، اما از زمانی که اسلامگرایان به رهبری احمد شرع بشار اسد، رئیس‌جمهور سابق متحد تهران را در ماه دسامبر برکنار کرد، عرضه قطع شده است.

قطر که یکی از تولیدکنندگان اصلی گاز طبیعی مایع است، از ماه مارچ گاز نیروگاه اصلی تولید برق دمشق را تامین کرده است.



دختری در باشگاه میلیاردرها؛ هیلی بیبر شرکت محصولات آرایشی خود را به یک میلیارد دالر فروخت

۸ جوزا ۱۴۰۴، ۱۸:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)

شرکت محصولات آرایشی رود، متعلق به هیلی بیبر، مدل و همسر جستین بیبر ستاره موسیقی پاپ، در معامله‌ای به ارزش یک میلیارد دالر به شرکت ایلف(ELF) واگذار شد.

ایلف اعلام کرد که ۸۰۰ میلیون دالر به صورت نقدی و سهام می‌پردازد و ۲۰۰ میلیون دالر دیگر را پس از سودآوری بیشتر محصولات رود پرداخت خواهد کرد.

برند رود به‌دلیل محبوبیت گسترده‌اش در فضای آنلاین به‌سرعت رشد کرد و در ۱۲ ماه گذشته بیش از ۲۰۰ میلیون دالر فروش داشته است.

هیلی بیبر این شرکت را در سال ۲۰۲۲ پایه گذاشت و خیلی سریع به جمع ستاره‌های دیگر امریکایی مانند کایلی جنر، عضو خانواده کارداشیان پیوست که با استفاده از محبوبیت تیک‌تاک، محصولات زیبایی شان با استقبال گسترده دختران رو به رو شده است.

ایلف که تقاضا برای محصولات آن کاهش یافته است، با این معامله در استراتژی خود تغییر آورده و وارد بازار محصولات زیبایی با پرستیژ شده است. این شرکت محصولات زیبایی ارزان‌تر را به بازار پر رقابت محصولات آرایشی عرضه می‌کند.

ایلف امیدوارست که با استفاده از جذابیت و شهرت هیلی بیبر در دنیای مجازی به ویژه تیک‌تاک، مشتریان را به سوی خود بکشد، مشتریانی که به علت بلند رفتن هزینه‌های زندگی کمتر برای خرید محصولات آرایشی هزینه می‌کنند.

هیلی بیبر همچنان به عنوان مدیر ارشد خلاقیت و نوآوری در شرکت رود باقی خواهد ماند و همچنین به عنوان مشاور استراتژیک برای شرکت ایلف فعالیت خواهد کرد.

خانم بیبر در شبکه‌های اجتماعی نوشت که این معامله «فصلی دیگر» در حیات این برند است.
او گفت سایر بنیان‌گذاران و مدیران کنونی شرکتش نیز پس از فروش به کار خود ادامه خواهند داد.
هیلی گفت که از موفقیت برند رود غافلگیر شده است و فراتر از انتظاراتش بوده است.

هیلی بیبر، همسر جستن بیبر، هنرمند معروف کانادایی و خواهرزاده الک بالدوین، بازیگر سرشناس امریکایی است.

او سال گذشته اولین فرزندش را به دنیا آورد.