اسرائیل به چه مناطقی در ایران حمله کرد؟

خانه‌های شماری از فرمانده‌هان ارشد سپاه و مراکز نظامی جمهوری اسلامی در مناطق مختلف تهران، بامداد جمعه هدف حمله هوایی اسرائیل قرار گرفت. حملاتی که در طی چند ساعت با هدف گرفتن تاسیسات هسته‌ای در نطنز و مراکز نظامی در شماری از شهرهای دیگر ایران دنبال شد.

کدام شهرها هدف قرار گرفتند؟

ستاد کل ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای گفت: «ده‌ها فروند جنگنده نیروی هوایی اسرائیل در اولین موج حملات، ده‌ها هدف نظامی از جمله سایت‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران را در مناطق مختلف این کشور هدف قرار دادند.»

گزارش‌های مردمی حاکی از آن است که شهرهای تهران، کرج، اصفهان، تبریز، ایلام، قصر شیرین، کرمانشاه، خرم‌آباد، کاشان، گلپایگان، اهواز و بروجرد شاهد موجی از حملات و انفجارهای پیاپی در بامداد جمعه بوده‌اند.

صداوسیما ایران گفت که اطراف پالایشگاه تبریز مورد اصابت قرار گرفته است.

مجید فرشی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی از کشته‌شدن دو نفر و مجروح شدن شش نفر در حملات اسرائیل به تبریز خبر داد.

او گفت پادگان کریمی در سعیدآباد، پادگان الزهرا در امند و مرکز رادار در سردرود هدف قرار گرفته اند.

بر اساس گزارش‌ها و ویدیو‌های منتشر شده محلات متعددی از تهران شامل کامرانیه، سعادت‌آباد، شهرک محلاتی، حوالی ورزشگاه شیرودی، خیابان اندرزگو، میدان ونک، شهرآرا، مرزداران، میدان نوبنیاد، امیرآباد، فرحزاد، نارمگ و جاده اسلامشهر شاهد انفجار یا انفجارهایی در بامداد جمعه بوده‌اند.

شرکت ملی پالایش نفتی گفت که هیچ آسیبی به تاسیسات نفتی ایران وارد نشده است.