قطر بر تقویت تلاش‌های بشردوستانه در افغانستان تاکید کرد

مدیر کل همکاری‌های بین‌المللی وزارت خارجه قطر در نشستی در بروکسل، بر اهمیت تقویت تلاش‌های بشردوستانه در افغانستان و اطمینان از رسیدن کمک‌ها به آسیب‌پذیرترین افراد در این کشور تاکید کرد. او تعهد کرد که حکومت قطر به حمایت از مردم افغانستان، ادامه خواهد داد.

اتحادیه اروپا در نشستی دو روزه در بروکسل، وضعیت افغانستان را مورد بررسی قرار داد. نماینده قطر در این نشست با اشاره به چالش‌های سیاسی و اقتصادی جاری در افغانستان، بر اهمیت اقدام جمعی و ابتکارات هماهنگ برای ایجاد تاثیر ملموس و پایدار در تلاش‌های امدادی تاکید کرد.

او گفت: «کشورهای اهداکننده و سازمان‌های بشردوستانه می‌توانند نقش موثری در حمایت از ظرفیت‌سازی جامعه افغانستان برای افزایش تاب‌آوری و بهبود ایفا کنند.»

نشست بروکسل با حضور مقام‌های ارشد نهادهای اتحادیه اروپا، کشورهای عضو، کشورهای حوزه خلیج فارس، اهداکنندگان، شرکای گروه هفت، سازمان ملل، بانک جهانی، نمایندگان جامعه مدنی و سازمان‌های غیردولتی برگزار شد.

پیشتر اتحادیه اروپا با هشدار درباره بحران شدید اجتماعی-اقتصادی در افغانستان، از تخصیص کمک بشردوستانه‌ای به ارزش ۱۶۱ میلیون یورو به این کشور خبر داده بود.