هزاران نفر در ناروی به اشتباه برنده جایزه میلیونی اعلام شدند

هزاران نفر در ناروی پس از آن‌که پیامی از سوی یک شرکت دولتی قرعه‌کشی دریافت کردند که از برنده‌شدن مبلغی هنگفت خبر می‌داد، احساس کردند یک‌شبه میلیونر شده‌اند. اما این احساس دیری نپایید و بعداً مشخص شد که پیام اشتباهی فرستاده شده است.

شرکت «نورسک تیپینگ» اعلام کرد که «چند هزار» نفر از برندگان قرعه‌کشی «یورو جک‌پات» روز جمعه پیامی را دریافت کرده بودند که در آن مبلغ نادرستی نوشته شده بود. این شرکت رقم دقیق شمار افرادی که این پیام را دریافت کرده بودند را مشخص نکرد.

تونیه ساگستون، مدیرعامل شرکت، ضمن عذرخواهی، یک روز بعد از سمت خود استعفا داد.

به گفته شرکت، یک خطا در تبدیل یوروسنت به کرون ناروی باعث شده بود که مبالغ جوایز به‌طور «بیش از حد» بالا نمایش داده شوند. رسانه‌های محلی گزارش دادند که مبلغ به‌جای تقسیم بر ۱۰۰، در ۱۰۰ ضرب شده بود.

خانم تونیه ساگستون گفت: «از اینکه باعث ناامیدی بسیاری شدیم، واقعاً متأسفم و درک می‌کنم که مردم از ما عصبانی هستند.»

او افزود: «با توجه به نقض اعتماد، انتقاد کاملاً بجاست.»

مدیر عامل سابق قرعه‌کشی گفت که پیام‌های زیادی از افرادی دریافت کرده که قصد داشتند به تعطیلات بروند، خانه‌شان را بازسازی کنند یا یک آپارتمان بخرند.

او افزود: «به آن‌ها فقط می‌توانم بگویم: متأسفم! ولی می‌دانم این دلجویی کوچکی‌ است.»