• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

روح‌الله موسوی قهرمان آسیا با دبیرکل فدراسیون جهانی موی‌تای دیدار کرد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴، ۱۴:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

سید روح‌الله موسوی، ورزشکار موی‌تای افغانستان که به تازگی قهرمان آسیا شده است، روز دوشنبه نهم سرطان ١٤٠٤ با استیفان فاکس، دبیرکل فدراسیون جهانی موی‌تای دیدار کرد. خلیل رسولی، سرمربی تیم ملی افغانستان نوشته که این دیدار در دفتر فدراسیون جهانی موی‌تای در تایلند انجام شده است.

به گفته خلیل رسولی، داور بین‌المللی و سرمربی تیم ملی موی‌تای افغانستان، تاپسوان رئیس فدراسیون جهانی موی‌تای از عملکرد روح‌الله موسوی در مسابقات آسیایی موی‌تای ستایش کرده و زمینه حضور این ورزشکار را در یک کمپ تمرینی در تایلند فراهم کرده است.

روح‌الله موسوی که پس از قهرمانی در مسابقات آسیایی برای شرکت در کمپ تمرینی به تایلند سفر کرده، خود را برای مسابقات جهانی موی‌تای آماده می‌کند.

قرار است مسابقات جهانی یا «ورلد گیمز» از ١٦ تا ٢٦ اسد ١٤٠٤ با حضور پنج‌هزار ورزشکار از ١١٨ کشور در ٣٤ رشته ورزشی در چین برگزار شود.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

نجات آلکاراز در روز گرم ویمبلدون؛ درخشش سابالنکا و شکست بزرگان در مسابقات مردان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴، ۱۲:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)

در نخستین روز رقابت‌های گرند اسلم تنیس ویمبلدون ۲۰۲۵ که گرم‌ترین دمای هوا ثبت‌شده در تاریخ این تورنمنت (۳۲ درجه) ثبت شد، کارلوس آلکاراز، مدافع عنوان قهرمانی، در مسابقه‌ای که پنج ست دوام کرد، با دشواری مقابل فابیو فونینی از ایتالیا پیروز شد و از حذف زودهنگام فرار کرد.

آلکاراز بیش از چهار ساعت مبارزه کرد و در نهایت با نتیجه ۵-۷، ۷-۶، ۷-۵، ۲-۶ و ۶-۱ پیروز شد.

ست پایانی به دلیل بدحال شدن یکی از تماشاگران برای لحظاتی متوقف شد. آلکاراز که با ۱۸پیروزی متوالی وارد ویمبلدون شده بود، پس از پیروزی در فینال رولان گاروس، حالا به دنبال سومین قهرمانی متوالی خود در این تورنمنت است.

در سوی دیگر، آرینا سابالنکا، بخت نخست قهرمانی در جدول زنان، با پیروزی ۶-۱ و ۷-۵ مقابل کارسون برنستین کانادایی به دور دوم رسید. در حالی که یاسمین پائولینی (نایب قهرمان سال گذشته) با دشواری، آناستازیا سواستووا از لتونی را ۲-۶، ۶-۳و ۶-۲ شکست داد.

روز دشوار بزرگان در بخش مردان

  • دنیل مدودف (سید ۹) در هوای گرم زمین شماره ۲ مغلوب بنجامین بونزی فرانسوی با نتیجه ۶-۷، ۶-۳، ۶-۷، ۲-۶ شد.
  • هولگر رون (سید ۸) نیز در حالی که دو ست ابتدایی را برده بود، در نهایت بازی را به نیکولاس یاری واگذار کرد.
  • استفانوس تسیتسیپاس با مصدومیت از ناحیه کمر و باخت در دو ست ابتدایی، مقابل والنتین رویه فرانسوی از ادامه رقابت انصراف داد.

در جدول زنان، چند بازی درخشان ثبت شد

  • آماندا آنیسی‌مووا امریکایی با برد ۶-۰، ۶-۰مقابل یولیا پوتینتسوا، یکی از قاطع‌ترین بردهای روز را رقم زد.
  • الینا سویتلینا و مارکتا ووندروسووا (قهرمان ۲۰۲۳) هم حریفان‌شان را شکست دادند. ووندروسووا حالا باید به مصاف اما رادوکانو برود که یکی از سه نوجوان بریتانیایی حاضر در جدول اصلی بود و با پیروزی راهی دور دوم شد.

درخشش بازیکنان بریتانیایی

  • سونای کارتَل با حذف یلنا استاپنکو (قهرمان رولان گاروس)،
  • کتی بولتر با شکست پائولا بادوسا در سنترکورت، به همراه رادوکانو، مجموع پیروزی‌های بریتانیایی‌ها را در یک روز به هفت برد رساند؛ آماری تاریخی برای کشور میزبان از زمان آغاز دوران حرفه‌ای.

در دیگر مسابقات، نائومی اوساکا، قهرمان چهار دوره گرند اسلم، با پیروزی در دو ست مقابل تالیا گیبسون، به مرحله بعدی رسید، در حالی که انس جابر، ستاره تونسی، به دلیل بیماری از ادامه مسابقه برابر ویکتوریا تومووا انصراف داد.

100%

صعود براساس رنکینگ؛ راه‌یابی افغانستان به جام جهانی T20 کریکت ۲۰۲۶ رسمی شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴، ۱۰:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

با اعلام رسمی شورای بین‌المللی کریکت (ICC)، تیم ملی کریکت افغانستان در جمع تیم‌هایی حضور دارد که صعود آن‌ها براساس رنکینگ آی‌سی‌سی، به جام جهانی بیست‌آوره ۲۰۲۶ قطعی شده است. این رقابت‌ها به میزبانی مشترک هندوستان و سریلانکا برگزار خواهد شد.

افغانستان در حال حاضر در رده نهم رنکینگ جهانی کریکت در قالب T20 قرار دارد؛ اما آی‌سی‌سی گفته است که تیم‌ها براساس رده‌بندی جهانی تا تاریخ ۳۰جون ۲۰۲۴، سهمیه حضور در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ را به دست آورده‌اند.

تیم‌های صعود کرده تاکنون:

هندوستان و سریلانکا (میزبانان مشترک)، افغانستان، آسترالیا، بنگلادیش، انگلستان، افریقای جنوبی، ویست اندیز، امریکا، پاکستان، نیوزیلند، ایرلند و کانادا صعود شان قطعی شده است.

در میان این تیم‌ها، امریکا با خلق شگفتی در جام جهانی ۲۰۲۴ و پیروزی در سوپر آور مقابل پاکستان، جواز حضور در مرحله بعد را کسب کرد. همچنین تیم‌های پاکستان، نیوزیلند و ایرلند، علی‌رغم ناکامی در صعود به مرحله سوپر اِیت (هشت بهترین)، با تکیه بر رنکینگ جهانی، مجوز حضور در جام جهانی آینده را به‌دست آوردند.

تیم کانادا نیز با قهرمانی در مرحله نهایی منطقه‌ای قاره امریکا به مسابقات ۲۰۲۶ راه یافته است.

هفت سهمیه باقی‌مانده

تا تکمیل فهرست ۲۰ تیم، تنها ۷سهمیه باقی مانده که قرار است از طریق مسابقات سه مرحله منطقه‌ای در سال ۲۰۲۵ تعیین شوند. این مراحل در قاره‌های افریقا، آسیا/شرق، آسیا-اقیانوسیه و اروپا برگزار خواهد شد.

مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ مثل دوره قبلی با ۲۰تیم و ۵۵ مسابقه برگزار خواهد شد. ساختار رقابت‌ها شامل چهار گروه پنج‌تیمی، سپس دو گروه سوپر اِیت، نیمه‌نهایی و فینال خواهد بود.

100%

مسابقات کریکت جام واخان؛ ماهیپر استارز سومین باخت پیاپی را به تیم میوند اتلان تحمیل کرد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴، ۰۹:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

در پنجمین بازی مسابقات کریکت ٢٠آوره جام «واخان» در ورزشگاه ولایت قندز، تیم ماهیپر استارز با تفاوت پنج دوش تیم میوند اتلان را شکست داد. این سومین شکست پیاپی تیم میوند اتلان با کاپیتانی نجیب‌الله زدران در این مسابقات است. میوند اتلان بدون کسب امتیاز در قعر جدول رده‌بندی قرار دارد.

در مسابقه امروز سه‌شنبه دهم سرطان ١٤٠٤، قرعه را تیم ماهیپر برد و ابتدا توپ‌زنی کرد. این تیم در وقت نخست مسابقه، با از دست دادن پنج ویکت، موفق شد در ٢٠آور، ١٧١ دوش انجام دهد.

حضرت‌الله زازی، کاپیتان این تیم با کسب ٥٧دوش، بهترین بازیکن تیمش بود. در بین توپ‌اندازان تیم میوند نیز بابر خان با کسب دو ویکت، موفق‌تر از سایر هم‌تیمی‌های خود ظاهر شد.

در وقت دوم این مسابقه که نوبت توپ‌زنی به تیم میوند اتلان بود، این تیم در ٢٠آور، هفت بازیکن خود را از دست داد و ١٦٦ دوش انجام داد.

در وقت دوم مسابقه محمد ابراهیم از تیم ماهیپر با کسب سه ویکت روز موفقی داشت.

تیم ماهیپر استارز که در دو بازی اول و دوم خود یک باخت و یک پیروزی کسب کرده و دو امتیازی بود، دومین برد خود را در سومین دیدار کسب کرد و چهار امتیازی شد.

این مسابقات با حضور چهار تیم در ورزشگاه ولایت قندز برگزار می‌شود.

الهلال ۴-۳ منچسترسیتی؛ حذف یکی از مدعیان قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها در نبرد دراماتیک

۱۰ سرطان ۱۴۰۴، ۰۸:۰۹ (‎+۱ گرینویچ)

پس از خلق شگفتی توسط فلومیننزه برازیل و حذف اینتر میلان، تیم فوتبال الهلال عربستان نیز در یک نبرد دراماتیک در جام جهانی باشگاه‌ها ٢٠٢٥، با نتیجه ۴-۳ و در وقت‌های اضافه، منچسترسیتی انگلستان را شکست داد. الهلال ضمن شگفتی‌سازی دیگر در این مسابقات، به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کرد.

این دیدار در ورزشگاه کمپینگ‌ ورد شهر اورلاندو برگزار شد و با گل زودهنگام برناردو سیلوا در دقیقه ۹ آغاز شد؛ اما الهلال با هدایت سیمونه اینزاگی خیلی زود واکنش نشان داد. در نیمه دوم، مارکوس لئوناردو (۴۶) و مالکوم (۵۲) دو بار دروازه سیتی را باز کردند تا نماینده آسیا پیش بیفتد.

ارلینگ هالند در دقیقه ۵۵ بازی را به تساوی ۲-۲ کشاند و این نتیجه تا پایان وقت قانونی پابرجا ماند. در وقت‌های اضافه، کالیدو کولیبالی در دقیقه ۹۴ گل سوم الهلال را زد؛ اما فیل فودن در دقیقه ۱۰۴ باز هم بازی را مساوی کرد. با این حال، این مارکوس لئوناردو بود که در دقیقه ۱۱۲ با گل دوم خود و گل پیروزی تاریخی الهلال را به ثمر رساند.

با این نتیجه، الهلال شگفتی‌ساز، راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد و باید به مصاف فلومیننزه برازیل برود.

100%
100%

اینتر ۰-۲ فلومیننزه؛ حذف زودهنگام نایب‌قهرمان اروپا از جام جهانی باشگاه‌ها

۹ سرطان ۱۴۰۴، ۲۲:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

تیم فوتبال فلومیننزه برازیل در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ با نتیجه ۰-۲ اینترمیلان ایتالیا، نایب‌قهرمان لیگ قهرمانان اروپا را شکست داد. فلومیننزه با کسب این پیروزی، ضمن خلق شگفتی، جواز حضور در جمع هشت تیم برتر رقابت‌ها را کسب کرد.

در این دیدار که در ورزشگاه شهر شارلوت ایالت کارولینای شمالی امریکا برگزار شد، جرمن کانو در دقیقه ۳ بازی گل نخست فلومیننزه را به ثمر رساند و هرکولس نیز در وقت‌های تلف‌شده (دقیقه ۴+۹۰) گل دوم را وارد دروازه اینتر کرد تا شکست نماینده ایتالیا قطعی شود.

فلومیننزه با این پیروزی مقتدرانه به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کرد و در دور بعد باید به مصاف برنده دیدار منچسترسیتی انگلستان و الهلال عربستان برود.

حذف زودهنگام اینترمیلان، یکی از مدعیان قهرمانی، از جمله شگفتی‌های این مرحله از رقابت‌ها به‌حساب می‌آید.

100%
100%