رقابت‌های کریکت جام واخان؛ تیم میوند اتلان برای چهارمین‌بار پیاپی شکست خورد

در ادامه مسابقات کریکت ٢٠آوره جام «واخان» در ورزشگاه ولایت قندز، تیم پامیر لجندز با ٣ویکت، تیم میوند اتلان را شکست داد. پامیر پس از دو باخت پیاپی در روزهای گذشته، در این دیدار به پیروزی رسید و چهارمین شکست متوالی را به میوند اتلان تحمیل کرد که در تمام بازی‌های خود مغلوب شده است.

تیم میوند اتلان با کاپیتانی نجیب‌الله زدران، قرعه را برد و ابتدا توپ‌زنی کرد. این تیم در ٢٠آور، با از دست دادن هشت بازیکن خود، ١٦٣ دوش کسب کرد. عبدالهادی با کسب ٥٠ دوش، بهترین بازیکن این تیم بود.

در تیم پامیر لجندز نیز سه بازیکن به نام‌های لعل‌باز سینزی، سید شیرزاد و محب‌الله همراز هر کدام دو ویکت کسب کردند.

در وقت دوم مسابقه تیم پامیر لجندز، یک توپ مانده به پایان آورها در ١٩.٥ آور، در حالی که هفت ویکت خود را از دست داده بود، ١٦٧ دوش انجام داد و برنده شد.

وفی‌الله تره‌خیل با کسب ٧٦ دوش بهترین بازیکن تیمش و کل مسابقه بود. در تیم میوند اتلان نیز فقط دو توپ‌انداز موفق به کسب ویکت شدند که هر کدام سه بازیکن حریف را از جریان مسابقه خارج کردند.

محمد گل علی‌زی و سمیع الله شینواری دو بازیکنی بودند که خوش درخشیدند.