• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان نشر تصویر زنده‌جان را در سرپل ممنوع کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۴، ۱۵:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

مرکز خبرنگاران افغانستان اعلام کرد که مقام‌های محلی طالبان در ولایت سرپل، پخش تصویر زنده‌جان را در رسانه‌های محلی ممنوع کرده‌اند. با این تصمیم، ممنوعیت پخش تصویر زنده‌جان اکنون در ۲۰ ولایت افغانستان اجرا می‌شود.

در خبرنامه‌ مرکز خبرنگاران افغانستان آمده است که این تصمیم دوشنبه، ۲۳ سرطان در جلسه هماهنگی سخنگویان اداره محلی طالبان در سرپل به خبرنگاران ابلاغ شد.

نماینده اداره محلی امر به معروف در این نشست تاکید کرد که «پخش تصاویر زنده‌جان غیرقانونی است» و رسانه‌ها باید به این دستور عمل کنند.

پس از ابلاغ رسمی این دستور، اکثریت مسئولان محلی از گفت‌وگوی تصویری با رسانه‌ها خودداری می‌کنند.

در همین حال تلویزیون ملی در سرپل پس از عملی‌سازی قانون امر به معروف «تغییر ماهیت داده و به رادیو بدل شده است».

پیش از این پخش تصاویر زنده‌جان در ولایت‌های قندهار، تخار، بادغیس، هلمند، ننگرهار، نورستان، فراه، نیمروز، بدخشان، بغلان، جوزجان، زابل، پروان، قندوز، بامیان، دایکندی، فاریاب، پنجشیر و لغمان رسما منع شده بود.

مرکز خبرنگاران افغانستان از طالبان خواست با لغو این «دستور به شدت عقب‌گرایانه» فضای لازم برای فعالیت آزاد و بدون ترس رسانه‌ها را فراهم کند.

پربازدیدترین‌ها

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد
۱

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد

۲

طرح اولیه حملات ۱۱ سپتامبر که قرار بود بسیار بزرگ‌تر باشد

۳

رئیس‌جمهور سابق امریکا: زنان افغان فرصت شکوفایی تمام استعدادهایشان را از دست دادند

۴

استخبارات طالبان برای تبلیغ علیه مخالفان بیش از ۷۰ میلیون افغانی اختصاص داده است

۵

هشدار شورای آتلانتیک: افغانستان همچنان پناهگاه امن گروه‌های تروریستی است