افبیآی روز یکشنبه، ۱۹ اسد در بیانیهای از مردم خواست تا هرگونه اطلاعات درباره ناپدید شدن یا محل حضور محمودشاه حبیبی را گزارش دهند. در این بیانیه آمده است: «سه سال از ربوده شدن حبیبی میگذرد و افبیآی همراه با همکارانش همچنان مصمم به یافتن او هستند.»
جاشوا استون، مامور ویژه افبیآی در واشنگتن، گفت: «از هر کسی که ممکن است اطلاعاتی داشته باشد، درخواست میکنیم آن را با ما در میان بگذارد تا بتوانیم محمود را به خانوادهاش بازگردانیم.»
در پوستر مفقودی محمودشاه حبیبی ذکر شده که از زمان بازداشت او تاکنون هیچ خبری از وی در دست نیست و طالبان نیز هیچ اطلاعی درباره محل نگهداری و وضعیت او ارائه نکردهاست.
در این پوستر همچنین از مردم خواسته شده است تا اطلاعات خود را با تماس به نزدیکترین سفارت یا قنسولگری امریکا یا از طریق پیامرسان واتساپ گزارش دهند.
برنامه «پاداش برای عدالت» وزارت امور خارجه امریکا در سرطان امسال اعلام کرد که تا پنج میلیون دالر پاداش برای اطلاعاتی که منجر به یافتن محل نگهداری و بازگشت محمودشاه حبیبی شود، پرداخت خواهد کرد.
براساس گزارشها، محمودشاه حبیبی در دهم اسد ۱۴۰۱ همراه با شماری از همکارانش توسط استخبارات طالبان در کابل بازداشت شد.
رویترز به نقل از منابع خود گزارش داد که طالبان او را در ارتباط با کشته شدن رهبر پیشین القاعده و نفوذ احتمالی سیا به شرکتی که در آن کار میکرد، بازداشت کردهاند. طالبان اما بازداشت محمودشاه حبیبی را رد کردهاست.