• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دبیرکل ناتو می‌گوید طرح حضور بدون محدودیت ناتو در شرق اروپا در مذاکرات آلاسکا ضروری است

۲۰ اسد ۱۴۰۴، ۰۱:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

مارک روته، دبیرکل ناتو، دیدار آتی میان روسای جمهور امریکا و روسیه را «مذاکراتی تمام‌عیار بر سر قلمرو، تضمین‌های امنیتی و ضرورت به‌رسمیت‌شناختن حق اوکراین برای تعیین آینده ژئوپلتیکی‌اش» خواند و بر اهمیت حضور بدون محدودیت ناتو در شرق اروپا تاکید کرد.

مارک روته یک‌شنبه ۲۰ اسد، در گفت‌وگو با شبکه خبری ای‌بی‌سی درباره نشستی که قرار است جمعه ۲۴ اسد در آلاسکا برگزار شود گفت: «ترامپ می‌خواهد به این کشتار وحشتناک پایان دهد. این دیدار آزمونی مهم پیش روی پوتین است تا نشان دهد چقدر برای تمام کردن این جنگ وحشتناک جدی است.»

او مسئله اصلی در این دیدار را «تضمین‌های امنیتی برای اوکراین» خواند و ادامه داد: «مسئله این خواهد بود که چگونه باید پس از آتش‌بس به جلو حرکت کرد. وقتی صحبت از قلمرو و به رسمیت شناختن به میان می‌آید، باید از به رسمیت شناختن رسمی و حقوقی فراتر رفت و با آنچه در عمل پیش می‌آید پیش رفت.»

روته در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است مذاکرات به سوی منافع روسیه بلغزد، گفت: «فکر نمی‌کنم. در روزهای گذشته شاهد فشار بسیار زیادی از سوی امریکا به روسیه بودیم. حتی بزرگ‌ترین خریدار نفت روسیه هم با وضع تعرفه سنگین مواجه شد. همچنین ترامپ درِ ارسال سلاح را دوباره به سوی اوکراین گشود.»

به گفته دبیرکل ناتو این‌ها شواهد روشنی است مبنی بر اینکه رییس‌جمهوری ایالات متحده در عین حال که برای پایان دادن به جنگ مصمم است، هم‌زمان می‌خواهد فشار حداکثری بر پوتین را حفظ کند.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالات متحده، در روزهای گذشته «نوعی مبادله سرزمینی» را به‌عنوان بخشی از یک توافق صلح بالقوه میان روسیه و اوکراین مطرح کرده است.

اما ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، با واگذاری خاک اوکراین، به‌ویژه منطقه شرقی دونباس، در جریان آتش‌بس مخالفت و بر حضور کی‌یف در مذاکرات پیش رو تاکید کرده است.


پربازدیدترین‌ها

پیکر حسیب پنجشیری در پنجشیر به خاک سپرده شد
۱

پیکر حسیب پنجشیری در پنجشیر به خاک سپرده شد

۲

دختر سنی پس از آن‌که طالبان نکاحش با پسر شیعه را فسخ کرد، به زندگی‌اش پایان داد

۳

اظهارات نماینده افغان‌تبار کانگرس درباره تعامل امریکا با طالبان واکنش‌برانگیز شد

۴

نماینده افغان‌تبار کانگرس از روابط رسمی امریکا و اداره طالبان حمایت کرد

۵

فرمانده جدید طالبان در بدخشان کیست؟