• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نماینده وزارت داخله آلمان با مقام ارشد طالبان در کابل 'دیدار کرده است'

۱۳ میزان ۱۴۰۴، ۱۹:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

یک مقام ارشد وزارت داخله آلمان روز چهارشنبه، ۹ میزان با محمد نبی عمری، معین وزارت داخله طالبان در کابل دیدار کرده است. عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله طالبان به یک شبکه خبری آلمانی گفت در این دیدار درباره بازگرداندن مجرمان افغان از آلمان گفت‌وگو شده است.

او به شبکه خبری ای‌آردی آلمان گفت دیدار هیئت آلمانی با مقام‌های این گروه «در فضای دوستانه و مثبت» برگزار شده است.

به گفته او، در این مذاکرات به دلیل هزینه‌بر بودن پروازهای چارتر از آلمان به کابل، درباره گزینه‌های دیگر از جمله انتقال اخراج شدگان از طریق پروازهای تجاری گفت‌وگو شده است.

مقام‌های طالبان و حکومت آلمان از ارائه جزئیات بیشتر درباره این دیدار خودداری کرده‌اند. وزارت داخله آلمان تنها به خبرگزاری ای‌آر‌دی تایید کرد که «گفت‌وگوهای فنی» انجام شده است.

به نوشته تاگس‌شاو، طالبان گفته که مذاکرات محدود به اخراج مهاجران نبوده و موضوع همکاری در زمینه‌های مختلف، از جمله مواد مخدر، نیز مطرح شده است.

ترکیب هیئت آلمانی که به کابل سفر کرده هنوز مشخص نیست اما ای‌آر‌دی گزارش داده است که نماینده طرف آلمانی در این نشست رئیس یک اداره‌ وزارت داخله، مسئول پولیس فدرال، بوده است.

آلمان پس از بازگشت طالبان به قدرت در اگست ۲۰۲۱ هیچ روابط دیپلوماتیک مستقیمی با این گروه ندارد و پس از سقوط دولت پیشین افغانستان، سفارت خود در کابل را تعطیل کرده است.

پیشتر، روزنامه بیلد آلمان گزارش داده بود که مقام‌های وزارت داخله این کشور در ماه اکتوبر به کابل خواهند رفت تا درباره اخراج منظم «مجرمان» با استفاده از پروازهای تجاری با طالبان گفت‌وگو کنند.

تلاش وزیر داخله آلمان برای مذاکره با طالبان درباره اخراج پناهجویان افغان با انتقادهای گسترده احزاب اپوزیسیون روبرو شده است. پیشتر سخنگوی سیاست داخلی حزب‌ سبزها، این مذاکرات را نقد کرد و گفت که احزاب حاکم در حال «چاپلوسی» برای یک گروه تروریستی هستند.

پربازدیدترین‌ها

امریکا چگونه برای سرنگونی طالبان با عبدالرشید دوستم تماس گرفت
۱
اختصاصی

امریکا چگونه برای سرنگونی طالبان با عبدالرشید دوستم تماس گرفت

۲
گزارش ویژه

هفتم اکتبر؛ ساختن و سوختن افغان‌ها بین جنگ و صلح طالبان و امریکا

۳

روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان در حال پیشبرد جنگ خاموش علیه ایران است

۴

فرار از فقر و بی‌سرنوشتی در وطن؛ روایت افغان‌هایی که از ایران و پاکستان اخراج می‌شوند

۵

یک روز پس از نشست مسکو؛ لاوروف اختلافات میان طالبان و پاکستان را «ناخوشایند» خواند

  • هیئتی از وزارت داخله آلمان برای گفت‌وگو با طالبان 'به کابل سفر می‌کند'

    هیئتی از وزارت داخله آلمان برای گفت‌وگو با طالبان 'به کابل سفر می‌کند'