• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سایه تهدیدهای امنیتی بر بازی‌های اسرائیل در مقدماتی جام جهانی در ناروی و ایتالیا

۱۵ میزان ۱۴۰۴، ۱۷:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش رویترز، دیدارهای تیم ملی فوتبال اسرائیل در مرحله مقدماتی جام جهانی در برابر ناروی و ایتالیا، زیر سایه نگرانی‌های امنیتی قرار گرفته است. براساس گزارش خبرگزاری رویترز، شهردار شهر اودینه در شمال ایتالیا نسبت به وضعیت امنیتی پیش از برگزاری مسابقه هفته آینده هشدار داده است.

اسرائیل قرار است روز شنبه در شهر اوسلو با ناروی دیدار کند و سپس روز سه‌شنبه در برابر ایتالیا به میدان برود. دیدار دوم در ورزشگاه «فریولی» متعلق به باشگاه اودینیزه برگزار می‌شود و شمار تماشاگران به گونه محدود تعیین شده است.

در هفته‌های اخیر، شهرهای مختلف ایتالیا شاهد اعتراض‌های گسترده علیه عملیات نظامی اسرائیل در غزه و در حمایت از کاروان کمک‌های بشردوستانه‌ای بوده‌اند که از سوی اسرائیل در آب‌های ساحلی متوقف گردید. در جریان این تظاهرات، در شهرهای روم و میلان درگیری‌هایی میان معترضان و پولیس گزارش شده است.

آلبرتو فیلیچه دتونی، شهردار اودینه، در گفتگو با رسانه ایتالیایی «لاپرسه» گفته است:
«درخواست کرده بودم که این دیدار به تعویق انداخته شود، زیرا فضا برای برگزاری یک جشن ملی مناسب نیست. با این حال، درخواست من از سوی مقام‌ها پذیرفته نشد. به باور من، بازی باید بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شد تا از تشدید تنش جلوگیری شود.»

در پی حمله حماس به اسرائیل در سال ۲۰۲۳ که به‌گفته مقام‌های اسرائیلی بیش از ۱٬۲۰۰ کشته و ۲۵۱ گروگان برجا گذاشت، اسرائیل حملات گسترده زمینی و هوایی را علیه غزه آغاز کرد. وزارت صحت فلسطین اعلام کرده است که در جریان دو سال گذشته بیش از ۶۷ هزار تن در غزه کشته شده‌اند که نزدیک به یک‌سوم آن‌ها کودکان زیر ۱۸ سال بوده‌اند.

در همین حال، تدابیر امنیتی در دیدار اسرائیل و ناروی در شهر اوسلو نیز افزایش یافته است. فدراسیون فوتبال ناروی اعلام کرده که در اطراف ورزشگاه «اولوال» جاده‌ها از چند ساعت پیش از آغاز بازی بسته می‌شوند و ظرفیت ورزشگاه به حدود سه هزار نفر کاهش یافته است. همچنان، کمیتهٔ فلسطین ناروی اعلام کرده که هم‌زمان با بازی دست به تظاهرات خواهد زد.

پربازدیدترین‌ها

مرجع تقلید شیعیان می‌گوید مردم از دست طالبان اشک می‌ریزند
۱

مرجع تقلید شیعیان می‌گوید مردم از دست طالبان اشک می‌ریزند

۲

توافقات امنیتی طالبان و روسیه به گمانه‌زنی‌ درباره ماهیت این همکاری دامن زده است

۳

ملل متحد تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

۴

گاومیش نادر در بنگلادش از ذبح شدن در عید قربان نجات یافت

۵

وزیر دفاع طالبان: برخی تلاش دارند افغانستان به سوی بحران برود

•
•
•

مطالب بیشتر

اعلام «تصمیم دوم» لبرون جیمز؛ دنیای بسکتبال در انتظار لحظه سرنوشت‌ساز

۱۵ میزان ۱۴۰۴، ۱۷:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

رویترز گزارش داد که لبرون جیمز، ستاره‌ نامدار تیم لس‌آنجلس لیکرز، با اعلام خبر «تصمیم دوم» خود در شبکه‌های اجتماعی، موجی از گمانه‌زنی را در دنیای بسکتبال و میان هوادارانش برانگیخت. برخی از طرفداران او تصور می‌کنند که تصمیم دوم او ممکن است خبر خداحافظی‌اش از بسکتبال باشد.

جیمز روز دوشنبه ویدیویی ٩‌ثانیه‌ای را در شبکه «ایکس» (توییتر سابق) منتشر کرد که در آن دیده می‌شود در حالی که قدم می‌زند، مقابل شخصی ناشناس روی چوکی می‌نشیند. در شرح این ویدیو نوشته است:
«تصمیمِ همه تصمیم‌ها. هفتم اکتوبر. ساعت ۱۲ ظهر به‌وقت شرق امریکا.»

این ویدیو یادآور برنامه تلویزیونی معروف «The Decision» در سال ۲۰۱۰ است؛ زمانی که جیمز در مصاحبه‌ای زنده اعلام کرد از تیم کلیولند کاوالیرز جدا می‌شود تا به عنوان بازیکن آزاد به میامی هیت بپیوندد. در آن برنامه، جمله معروف او «می‌خواهم استعدادهایم را به ساحل جنوبی ببرم» برای همیشه در تاریخ NBA ماندگار شد.

اکنون در حالی که جیمز ۴۰ سال دارد و هنوز مشخص نکرده این فصل آخرین سال حضورش در NBA خواهد بود یا نه، بسیاری از طرفداران باور دارند «تصمیم دوم» ممکن است به خداحافظی او از دنیای بسکتبال اشاره داشته باشد.
در مقابل، برخی نیز احتمال می‌دهند که این اعلامیه بخشی از یک کارزار تبلیغاتی تازه باشد، زیرا جیمز قراردادهای تجارتی و حمایتی متعددی با شرکت‌های بزرگ دارد.

جیمز هفته گذشته در مصاحبه‌ای گفته بود:
«از اینکه می‌توانم یک فصل دیگر بازی کنم خوشحال‌ام. اما نمی‌دانم این مسیر تا کجا ادامه دارد. فقط می‌دانم پایانش نزدیک‌تر از گذشته است.»

لبرون جیمز تاکنون ۲۱ بار در تیم آل‌استار حضور یافته، چهار قهرمانی NBA و چهار عنوان MVP را در کارنامه دارد. او فصل گذشته به‌طور میانگین ۲۴.۴ امتیاز، ۷.۸ ریباند و ۸.۲ پاس گل به ثبت رساند و در جایگاه ششم رای‌گیری MVP قرار گرفت.

این ستاره پرافتخار با ۴۲٬۱۸۴ امتیاز، امتیازآورترین بازیکن تاریخ NBA است و با ۵۹٬۰۴۱ دقیقه بازی، رکورددار بیشترین دقایق حضور در میدان محسوب می‌شود. او در ۱٬۵۶۲ بازی شرکت کرده و تنها ۴۹ بازی دیگر تا شکستن رکورد رابرت پریش، بیشترین بازی تاریخ NBA، فاصله دارد.

100%

بسم‌الله مردانی، بدنساز افغان با کسب دو مدال طلا در فنلند درخشید

۱۵ میزان ۱۴۰۴، ۱۵:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

بسم‌الله مردانی، بدنساز افغان مقیم فنلند، در مسابقات قهرمانی بدنسازی و فیزیک این کشور درخشید و دو مدال طلا کسب کرد. مردانی در بخش بدنسازی مقام نخست را از آنِ خود کرد و در بخش فیزیک، در دسته قدی ۱۷۳ سانتی‌متر نیز بالاتر از تمام رقیبان ایستاد و دومین مدال طلای خود را به گردن آویخت.

این ورزشکار ۲۷ ساله با کسب این دو عنوان، جواز حضور در تیم ملی فنلند و حضور در رقابت‌های جهانی اسپانیا را در هر دو بخش به‌دست آورد.

او در صفحه انستاگرام خود نوشته است که در بخش‌های «بدنسازی طبیعی» و «کلاسیک فیزیک طبیعی» توانسته است بر سکوی قهرمانی بیاستد. مردانی همچنان یادآوری کرده که به‌زودی در رقابت‌های فیتنس و پرورش‌اندام شمال اروپا که در روزهای ۲۵ و ۲۶ اکتوبر در کشور سویدن برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

بسم‌الله مردانی بیش از ده سال است که در فنلند زنده‌گی می‌کند و از سال ۲۰۱۷ به گونه حرفه‌ای وارد دنیای بدنسازی شده است. او در کنار تمرین‌های شخصی، به‌عنوان مربی نیز فعالیت دارد و در تلاش است تا تجربیات خود را در اختیار علاقه‌مندان این رشته قرار دهد.

100%

حسین کارنیل، فوتبالیست جوان افغان با باشگاه کادیز اسپانیا به توافق رسید

۱۵ میزان ۱۴۰۴، ۱۲:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش فابریزیو رومانو، حسین کارنیل، هافبک ۲۲ ساله افغان که پیش از این در ترکیب باشگاه گوتنبرگ سویدن بازی می‌کرد، با باشگاه کادیز اسپانیا به توافق نهایی دست یافته است.بر بنیاد این گزارش، قرار است کارنیل پس از سپری‌کردن آزمایش‌های پزشکی، قرارداد سه‌ساله‌ای را با کادیز امضا کند.

نام کارنیل در سال‌های اخیر همواره در فهرست بازیکنان مورد علاقه مردم برای حضور در تیم ملی فوتبال افغانستان قرار داشته؛ اما این بازیکن به‌دلیل مصدومیت و مشکلات شخصی، تا کنون نتوانسته است برای تیم ملی به میدان برود.

باشگاه کادیز که در گذشته در رقابت‌های لالیگا حضور داشت، هم‌اکنون در سگوندا دیویژن (رده دوم فوتبال اسپانیا) بازی می‌کند.
با این حال، تا لحظه نشر این خبر، باشگاه کادیز هنوز در مورد قرارداد حسین کارنیل واکنشی رسمی نشان نداده است.

100%

احمدولی هوتک مبارز افغان، در روسیه به مصاف آرسن پارکخوگاجیف می‌رود

۱۴ میزان ۱۴۰۴، ۲۲:۰۹ (‎+۱ گرینویچ)

احمدولی هوتک، ورزشکار هنرهای رزمی ترکیبی (MMA)، چهار روز دیگر در روسیه به میدان می‌رود. او روز نوزدهم میزان ۱۴۰۴ مقابل آرسن پارکخوگاجیف از روسیه مبارزه می‌کند. این دیدار در چارچوب دور نودودوم سازمان «MMA Series» در مرکز بین‌المللی سامبو در لوژنیکیِ برگزار خواهد شد.

احمدولی هوتک، مبارز ۳۵ ساله‌ افغانستان، تا کنون در ۱۲رقابت حرفه‌ای شرکت کرده که حاصل آن ۱۱پیروزی و تنها یک شکست بوده است. او در چهار مبارزه حریفانش را ناک‌اوت کرده (۳۶ درصد از کل پیروزی‌ها) و در چهار دیدار دیگر با فن سبمیشن برنده شده است (۳۶ درصد دیگر از پیروزی‌ها).

افزون بر این، هوتک سه پیروزی نیز با رأی داوران به‌دست آورده است (۲۷ درصد کل پیروزی‌ها).

تنها شکست این ورزشکار افغان در دوران حرفه‌ای‌اش، ناک‌اوت بوده که صد درصد باخت‌های او را تشکیل می‌دهد.

در سوی دیگر، آرسن پارکخوگاجیف، مبارز روسی، تا کنون در سه رقابت حرفه‌ای به میدان رفته و در هر سه دیدار پیروز شده و هرگز شکست نخورده است.

این دیدار در سبک وزن (۷۰ کیلوگرام) برگزار می‌شود و انتظار می‌رود یکی از جذاب‌ترین مبارزه‌های اخیر در سازمان «MMA Series» باشد.

تقابل اسماعیل حیدری ورزشکار افغان با ابوبکر صابروف در فرانکفورت

۱۴ میزان ۱۴۰۴، ۲۱:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

اسماعیل حیدری، مبارز هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) افغانستان، قرار است در رویداد پنجاه‌وسوم سازمان MFC آلمان مقابل ابوبکر صابروف، مبارز آلمانی-‌تاجیکستانی، داخل قفس شود. این رقابت در پَر وزن (Featherweight)، پانزدهم قوس ۱۴۰۴ در شهر فرانکفورت برگزار خواهد شد.

اسماعیل حیدری، مبارز ۳۲ ساله افغان، تاکنون در ۱۵مبارزه حرفه‌ای شرکت کرده که حاصل آن هشت پیروزی و هفت شکست بوده است.
او آخرین بار در تاریخ ۲۷ثور ۱۴۰۴ در مسابقات سازمان MFC در آلمان، با فن سبمیشن (Submission) توانست آندره هوداکاوسکی از روسیه را شکست دهد.

حیدری تا حالا ۴پیروزی با فن سبمیشن داشته (٥٠درصد بردها) و چهار بار دیگر نیز حریفان خود را ناک‌اوت کرده است (٥٠درصد بردها).

در سوی دیگر، او تاکنون ۲بار ناک‌اوت شده است (۲۸درصد کل باخت‌ها)، ۲بار با سبمیشن باخته (۲۸درصد کل باخت‌ها) و سه بار با رأی داوران مغلوب حریفان خود شده است (۴۳درصد کل باخت‌ها).
جالب اینکه حیدری هیچ‌گاه با رأی داوران برنده نشده و بیشترین ناکامی‌اش در همین بخش رقم خورده است.

در سوی مقابل، ابوبکر صابروف، مبارز ۳۰ ساله آلمانی‌-تاجیکستانی، با رکورد حرفه‌ای ۱۰مبارزه، ۷ پیروزی و ۳ شکست وارد این دیدار می‌شود.
او در آخرین مبارزه‌اش در تاریخ ۲۰دلو ۱۴۰۳ در چارچوب مسابقات سازمان F2O به برتری رسیده بود.

صابروف بیشتر با ناک‌اوت شهرت دارد و تاکنون ۶پیروزی با ناک‌اوت (۸۶ درصد کل بردها) کسب کرده است.
او یک‌بار ناک‌اوت شده و دو بار نیز با رأی داوران شکست خورده؛ اما تاکنون هیچ‌گاه با فن سبمیشن مغلوب نشده است. در عوض، یک‌بار با همین فن حریف خود را شکست داده است.
همچنین صابروف، مانند حیدری، هرگز با رأی داوران پیروز نشده است.

100%