• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مقدماتی جام آسیایی ۲۰۲۷؛ سومین میزبانی تیم ملی فوتبال افغانستان در سومین کشور آسیایی

۲۹ میزان ۱۴۰۴، ۰۱:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی فوتبال افغانستان در مرحله سوم مقدماتی جام آسیایی ۲۰۲۷، سومین میزبانی خود را در سومین کشور برگزار می‌کند. افغانستان تاکنون دو بار میزبان حریفانش بوده. بازی اول با سوریه در عربستان، بازی دوم با پاکستان در کویت و حالا می‌خواهد بازی سوم با میانمار را در بنگلادیش برگزار کند.

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که پس از دیدار هیئت رهبری فدراسیون با مسئولان فوتبال بنگلادیش در عربستان، توافقی برای برگزاری یک دیدار دوستانه میان دو تیم ملی افغانستان و بنگلادیش به‌دست آمده است.
طبق برنامه، این بازی دوستانه بین روزهای ۲۱ تا ۲۳ عقرب ۱۴۰۴ انجام می‌شود، در حالی‌که مسابقه رسمی افغانستان و میانمار در تاریخ ۲۷ عقرب برگزار خواهد شد.

افغانستان در گروه پنجم مرحله سوم مقدماتی جام آسیایی با تیم‌های سوریه، میانمار و پاکستان هم‌گروه است و باید سه بازی خانگی و سه بازی بیرون از خانه انجام دهد.
در نخستین میزبانی، افغانستان در ورزشگاه پرنس عبدالله شهر الاحسا در عربستان از سوریه پذیرایی کرد.
در دومین بازی خانگی، در ورزشگاه الصباح السالم کویت به مصاف پاکستان رفت و حالا سومین میزبانی خود را در بنگلادیش برگزار خواهد کرد.

برنامه دو بازی آینده تیم ملی فوتبال افغانستان:
• سه‌شنبه، ۲۷ عقرب ۱۴۰۴: افغانستان – میانمار (به میزبانی افغانستان در بنگلادیش)
• سه‌شنبه، ۱۱ حمل ۱۴۰۵: سوریه – افغانستان (در زمین سوریه)

نتایج تیم ملی افغانستان در مرحله سوم مقدماتی:
• میانمار ۲–۱ افغانستان (میزبان میانمار)
• سوریه ۱–۰ افغانستان (میزبان افغانستان)
• پاکستان ۰–۰ افغانستان (میزبان پاکستان)
• افغانستان ۱–۱ پاکستان (میزبان افغانستان)

در جدول گروه پنجم، تیم سوریه با ۱۲ امتیاز از چهار بازی و چهار پیروزی، صدرنشین است و صعود خود را قطعی کرده است. میانمار با ۶ امتیاز از چهار بازی (دو پیروزی و دو شکست) در رده دوم قرار دارد؛ اما شانسی برای صعود ندارد.
افغانستان و پاکستان نیز با دو امتیاز از چهار بازی (هر کدام دو شکست و دو مساوی) در رده‌های سوم و چهارم قرار گرفته‌اند و از رقابت‌ها حذف شده‌اند.
بازی‌های باقیمانده این گروه جنبه تشریفاتی دارد، زیرا سوریه با دو پیروزی رفت و برگشت برابر میانمار، صعودش را نهایی کرده است.

پربازدیدترین‌ها

فاتحه مردی که سوخت تا جامعه افغانستان را تکان دهد
۱

فاتحه مردی که سوخت تا جامعه افغانستان را تکان دهد

۲

پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه‌ای، خواستار تحریم رهبران طالبان شد

۳

انتقاد یوناما از فرمان کودک‌همسری طالبان

۴

طوفان گرد و خاک چند ولایت افغانستان را درنوردید

۵

دزدان مسلح یک مرکز تجارتی در نزدیکی فرماندهی امنیه طالبان در هرات را سرقت کردند

•
•
•

مطالب بیشتر

تیم ملی افغانستان در سید دوم فوتسال بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی

۲۸ میزان ۱۴۰۴، ۱۸:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که تیم ملی فوتسال کشور، در قرعه‌کشی بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، در سید دوم و هم‌ردیف با تیم لیبیا قرار گرفته است. در این رقابت‌ها هشت تیم افغانستان، عربستان سعودی، ایران، تاجیکستان، اوزبیکستان، مراکش، لیبیا و آذربایجان حضور دارند.

براساس اعلام فدراسیون، مسابقات فوتسال از تاریخ ۱۲ تا ۲۰ عقرب ۱۴۰۴ (۲ تا ۱۱ نوامبر ۲۰۲۵) در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

مراسم قرعه‌کشی این رقابت‌ها روز پنج‌شنبه، اول عقرب ۱۴۰۴، ساعت ۵:۳۰ عصر به وقت افغانستان، به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود. فدراسیون فوتبال کشور می‌گوید که نحوه قرعه‌کشی این بازی‌ها متفاوت از رقابت‌های معمول AFC و FIFA است، زیرا سرگروه‌های دو گروه براساس رده‌بندی جهانی و امتیاز میزبانی تعیین شده‌اند؛ بدین ترتیب، عربستان سعودی سرگروه گروه اول و ایران سرگروه گروه دوم خواهد بود.

شش تیم دیگر نیز در سه سید قرار گرفته‌اند:

  • سید اول: مراکش و اوزبیکستان
  • سید دوم: افغانستان و لیبیا
  • سید سوم: تاجیکستان و آذربایجان

از سوی دیگر، فهرست ۱۶ بازیکن دعوت‌شده به اردوی تمرینی تیم ملی فوتسال افغانستان برای حضور در این رقابت‌ها نیز امروز منتشر شد. این اردو از سوم عقرب ۱۴۰۴ در سالون صداقت شهر مشهد ایران آغاز می‌شود.

فهرست بازیکنان دعوت‌شده:
رضا حسین‌پور، مهدی نوروزی، علی احمد محسنی، محمد جواد صفری، خداداد ابراهیمی، حمیدرضا حسینی، جواد حیدری، عباس حیدری، بهمن گرگیج، محمد مرادی، فرزاد محمودی، سید مرتضی حسینی، سید مجتبی حسینی، امید قنبری، اکبر کاظمی و سید حسین موسوی.

کسب دومین مدال افغانستان در بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین

۲۸ میزان ۱۴۰۴، ۱۵:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

در ادامه مسابقات سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ در منامه بحرین، روح‌الله نظری، ملی‌پوش رشته کورش، دومین مدال افغانستان را در این رقابت‌ها به‌دست آورد. نظری در دسته ۸۳ کیلوگرام، پس از پیروزی برابر حریف قرغیزستانی خود، به مدال برنز دست یافت.

او پس از صعود به مرحله نیمه‌نهایی، برای رسیدن به فینال با ورزشکار ایرانی روبه‌رو شد؛ اما در آن دیدار مغلوب گردید و به مدال برنز بسنده کرد.

روز گذشته نیز محمد یحیی محمدی، دیگر نماینده افغانستان در رشته کورش، موفق به کسب مدال برنز شده بود.

بازی‌های آسیایی جوانان از ۳۰ میزان تا ۹ عقرب ۱۴۰۴ در بحرین برگزار می‌شود و ورزشکارانی از سراسر قاره آسیا در ۲۴ رشته مختلف در آن شرکت دارند. بر پایه اعلام اداره ورزش، افغانستان با ۳۱ ورزشکار در هشت رشته گوناگون در این رقابت‌ها حضور دارد.

آغاز روز نخست دیدار تست بین تیم‌های ملی کریکت افغانستان و زیمبابوه

۲۸ میزان ۱۴۰۴، ۱۵:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

روز نخست تنها دیدار تست میان تیم‌های ملی کریکت افغانستان و زیمبابوه در ورزشگاه «هراره سپورتس کلپ» این کشور آغاز شده است. در این مسابقه، افغانستان نخست توپ‌زنی کرد و در ۳۲.۳آور تمام بازیکنان خود را از دست داد و تنها ۱۲۷دوش به ثبت رساند.

در اینینگ نخست، رحمان‌الله گربز با کسب ۳۷دوش امتیازآورترین بازیکن افغانستان بود و پس از او عبدالملک با ۳۰دوش عملکرد خوبی داشت؛ اما سایر بازیکنان روز چندان موفقی را سپری نکرده و نتوانستند در برابر توپ‌اندازان زیمبابوه مقاومت کنند.

در سوی دیگر، توپ‌اندازان زیمبابوه نمایش درخشانی داشتند؛ براد اوانز با گرفتن ۵ویکت و بلسینگ موزارابانی با ۳ویکت نقش مهمی در متوقف‌کردن افغانستان ایفا کردند.

تیم زیمبابوه نیز در آغاز توپ‌زنی خود در روز نخست، در ۲٦.٢آور به ٧٩دوش دست یافته و تنها یک ویکت از دست داده که آن را ضیاءالرحمن شریفی از افغانستان کسب کرده است.

در این دیدار، بازیکنانی چون ضیاءالرحمن شریفی، خلیل گربز و شرف‌الدین اشرف برای نخستین‌بار در قالب مسابقات تست برای افغانستان به میدان رفتند. هر سه بازیکن در ترکیب به عنوان توپ‌انداز حضور دارند.

تیم ملی افغانستان در این سفر یک دیدار تست و سه مسابقه بیست‌آوره (T20) برابر زیمبابوه انجام می‌دهد. این رقابت‌ها از ۲۸میزان تا ۱۱ عقرب ۱۴۰۴در شهر هراره برگزار می‌شود.

فهرست بازیکنان تیم تست افغانستان:

حشمت‌الله شهیدی (کاپیتان)، رحمان‌الله گربز، ابراهیم زدران، عبدالملک، افسرخان زازی (ویکت‌کیپر)، اکرام علی‌خیل (ویکت‌کیپر)، بهیر شاه، شاهدالله کمال، عصمت عالم، شرف‌الدین اشرف، ضیاءالرحمن اکبر، یمین احمدزی، ضیاءالرحمن شریفی، خلیل گربز و بشیر احمد.
بازیکنان ذخیره: ابراهیم عبدالرحیم‌زی، صدیق‌الله اتل و شمس‌الرحمن.

فهرست بازیکنان تیم بیست‌آوره افغانستان:

راشد خان (کاپیتان)، ابراهیم زدران، رحمان‌الله گربز (ویکت‌کیپر)، صدیق‌الله اتل، درویش رسولی، شاهدالله کمال، اعجاز احمدزی، عظمت‌الله عمرزی، محمد نبی، شرف‌الدین اشرف، نور احمد، مجیب‌الرحمن، بشیر احمد، فرید احمد ملک و عبدالله احمدزی.
بازیکنان ذخیره: الله‌محمد غضنفر و فریدون داوودزی.

برنامه مسابقات:

  • دیدار تست: ۲۸میزان تا ۲ عقرب ۱۴۰۴ –هراره
  • سه دیدار بیست‌آوره: ۷، ۹و ۱۱ عقرب – هراره

این نخستین‌بار پس از چهار سال است که شهر هراره میزبانی یک دیدار تست را بر عهده گرفته است؛ زیرا ۹ بازی اخیر تست زیمبابوه در شهر بولاوایو برگزار شده بود و همه با شکست برای این تیم به پایان رسیده‌اند.

از سال ۲۰۲۱ تا کنون، افغانستان و زیمبابوه چهار بار در قالب مسابقات تست با هم روبه‌رو شده‌اند که حاصل آن دو پیروزی برای افغانستان، یک پیروزی برای زیمبابوه و یک تساوی بوده است. در آخرین رویارویی دو تیم در دسامبر و جنوری ۲۰۲۴–۲۵، افغانستان در هر سه قالب بازی‌ها (تست، بیست‌آوره و یک‌روزه) بر حریف خود برتری یافت.

100%

تیم زیر ۱۹ سال افغانستان با تیم‌های الف، ب و زیر ۱۹ سال هند رقابت می‌کند

۲۸ میزان ۱۴۰۴، ۱۴:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

کریکت بورد افغانستان اعلام کرد که تیم کریکت زیر ۱۹ سال کشور قرار است در ماه نوامبر ۲۰۲۵، در سلسله رقابت‌های سه‌جانبه مقابل تیم‌های الف، ب و زیر ۱۹ سال هند به میدان برود. بر اساس برنامه، افغانستان در مجموع چهار دیدار یک‌روزه بین‌المللی در این مسابقات برگزار خواهد کرد.

این رقابت‌ها از ۱۷تا ۳۰ نوامبر (۲۶ عقرب تا ۹ قوس ۱۴۰۴)به میزبانی هند برگزار می‌شود.

طبق جدول مسابقات، دیدار نخست میان تیم‌های زیر ۱۹ سال الف و ب هند در تاریخ ۱۷نوامبر برگزار خواهد شد. سپس تیم زیر ۱۹ سال افغانستان در ۱۹نوامبر در دومین دیدار، مقابل تیم ب هند قرار می‌گیرد.

در ادامه، سومین مسابقه در ۲۱نوامبر میان افغانستان و تیم الف هند انجام می‌شود. چهارمین دیدار نیز در ۲۳نوامبر میان دو تیم هندی برگزار می‌شود، در حالی‌که پنجمین مسابقه به تاریخ ۲۵نوامبر بار دیگر میان افغانستان و تیم ب هند برگزار خواهد شد.

ششمین دیدار نیز در ۲۷نوامبر میان افغانستان و تیم الف هند انجام می‌شود و در نهایت، دیدار نهایی یا «فینال» میان دو تیم دارای بیشترین امتیاز در ۳۰نوامبر برگزار خواهد شد.

براساس اعلام کریکت بورد افغانستان، تیم زیر ۱۹ سال کشور امروز ۲۰اکتوبر (۲۸ میزان) برای انجام پنج دیدار در برابر تیم بنگلادیش به آن کشور سفر کرده است. این مسابقات از ۲۸اکتوبر تا ۹ نوامبر در دو شهر بنگلادیش برگزار خواهد شد.

فهرست بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان برای بازی‌های کشورهای اسلامی اعلام شد

۲۸ میزان ۱۴۰۴، ۱۴:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

فهرست ابتدایی بازیکنان دعوت‌شده به اردوی تمرینی تیم ملی فوتسال افغانستان، برای حضور در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی در عربستان سعودی اعلام شد. کادر فنی تیم ملی فوتسال کشور، شانزده بازیکن را به این اردوگاه دعوت کرده است.

قرار است این اردو از سوم عقرب ۱۴۰۴در سالون صداقت در شهر مشهد، ایران آغاز شود.

رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی نیز از شانزدهم تا سی‌ام عقرب ۱۴۰۴ (۷ تا ۲۱ نوامبر ۲۰۲۵) در شهر ریاض، پایتخت عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

بازیکنان دعوت شده:

رضا حسین‌پور، مهدی نوروزی، علی احمد محسنی، محمد جواد صفری، خداداد ابراهیمی، حمیدرضا حسینی، جواد حیدری، عباس حیدری، بهمن گرگیج، محمد مرادی، فرزاد محمودی، سید مرتضی حسینی، سید مجتبی حسینی، امید قنبری، اکبر کاظمی و سید حسین موسوی.

در این اردوی تمرینی بازیکنانی مطرحی مثل علی امیری، مهران غلامی، حسین محمدی و علی‌رضا جعفری حضور ندارند؛ اما خداداد ابراهیمی و سید مجتبی حسینی که در مسابقات مقدماتی جام آسیایی حضور نداشت، دوباره دعوت شده است.

100%