• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پولیس ترکیه ۱۸ پناهجوی افغان را بازداشت کرد

۹ عقرب ۱۴۰۴، ۱۷:۰۳ (‎+۰ گرینویچ)

پولیس شهر ساکاریا روز جمعه، ۱۸ پناهجوی افغان را که به‌طور «غیرقانونی» وارد این شهر شده بودند، بازداشت و به مرکز اخراج اتباع خارجی منتقل کرده است. پولیس یک قاچاقچی انسان را نیز در پیوند با این قضیه بازداشت و به مراجع قضایی معرفی کرده است.

پولیس ترکیه روز جمعه، ۹ عقرب، اعلام کرد که پس از بررسی یک موتر باربری مشکوک در مسیر خروج از ساکاریا، ۱۸ پناهجوی «غیرقانونی» افغان را شناسایی و بازداشت کرده است.

راننده این موتر باربری نیز به اتهام حمل «غیرقانونی» افغان‌ها بازداشت و علاوه بر مجازات مادی، موترش ضبط شده است.

بر مبنای آمار وزارت داخله ترکیه، از آغاز سال جاری تاکنون بیش از ۳۰ هزار پناهجوی افغان در شهرهای مختلف شناسایی و بازداشت شده‌اند. این وزارت تصریح کرده است که روند شناسایی و بازداشت پناهجویان فاقد مدارک قانونی در تمامی شهرها ادامه خواهد داشت.

این وزارت گفته که شهروندان افغانستان در صدر فهرست پناهجویان بازداشتی هستند، پس از آن شهروندان سوریه، اوزبیکستان، ترکمنستان و ایران قرار دارند.

پربازدیدترین‌ها

مارشال دوستم: تغییرات اساسی و جدی در افغانستان محتمل است
۱

مارشال دوستم: تغییرات اساسی و جدی در افغانستان محتمل است

۲

تأکید سازمان ملل بر حمایت از مردم افغانستان در برابر بحران‌های انسانی و اقلیمی

۳
گزارش ویژه

افغان‌ها در تنگنای محدودیت‌های ویزا؛ مسیرهای قانونی سفر یکی پس از دیگری بسته می‌شوند

۴
اختصاصی

تحصیل دانشجویان افغان زیر فشار ناامنی و هزینه‌های سنگین در ایران

۵

والی طالبان در بدخشان مانع برگزاری مراسم تجلیل از روز ملی زبان اوزبیکی شد