• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

افزایش قیمت میوه‌جات و سبزیجات در پاکستان در پی انسداد مرزها با افغانستان

۳ قوس ۱۴۰۴، ۱۴:۳۳ (‎+۰ گرینویچ)

پس از انسداد گذرگاه‌های مرزی و توقف تجارت با افغانستان، قیمت میوه‌جات و سبزیجات در پاکستان به‌ویژه در ایالت‌های پنجاب و خیبر پختونخوا به‌سرعت افزایش یافته است. گزارش شده که قیمت گوشت مرغ در حال حاضر کمتر از نرخ برخی سبزیجات در پاکستان است.

محمد اقبال، معاون رئیس اتحادیه میوه‌جات و سبزیجات، گفته است که «پاکستان بادنجان رومی، پیاز، میوه‌جات و انواع خشکبار را از طریق مرزها از افغانستان وارد می‌کند، اما به‌دلیل بسته شدن مرزها، قیمت‌ این کالاها افزایش یافته است.»

به گزارش رسانه‌های پاکستانی در حال حاضر نرخ بادنجان رومی در کراچی بیشتر از نرخ گوشت مرغ است.

رئیس اتحادیه عمده‌فروشان مرغ نیز با اشاره به کاهش و افزایش در قیمت برخی کالاها گفت که «قیمت محصولات مرغ کاهش یافته است زیرا اکنون صادرات به افغانستان انجام نمی‌شود و عرضه اضافی در بازار داخلی وجود دارد.»

پیشتر اداره آمار پاکستان اعلام کرد که نرخ تورم اقتصادی در این کشور در ماه اکتوبر به ۶.۲ درصد رسیده که بالاترین رقم در یک سال گذشته است. به گفته این اداره قیمت‌ مواد غذایی نسبت به سپتامبر ۱.۸ درصد افزایش یافته و علت آن جاری شدن سیلاب و بسته‌شدن گذرگاه‌های مرزی با افغانستان عنوان شده است.

با بسته‌شدن گذرگاه‌ها با افغانستان، قیمت مواد غذایی در پاکستان افزایش یافت

این در حالی‌ست که پیشتر خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان، ادعا کرد که پس از دستور طالبان افغانستان به تاجران مبنی بر پیدا کردن راه‌های بدیل برای تجارت، در نهایت اگر تجارت با افغانستان قطع شود، این موضوع به سود مردم پاکستان تمام خواهد شد.

پربازدیدترین‌ها

یاسین ضیا: برای فردای پسا‌طالبان برنامه‌ریزی می‌کنیم
۱

یاسین ضیا: برای فردای پسا‌طالبان برنامه‌ریزی می‌کنیم

۲

واکنش‌ها به درگیری در بدخشان؛ جمعه‌خان فاتح وارد «جنگ نابرابر» شده است

۳

ادامه درگیری‌ها در بدخشان؛ شنیده‌شدن شلیک‌های پراکنده در ولسوالی نسی

۴

جبهه مقاومت اعلام کرد شهردار طالبان در فیض‌آباد بدخشان «کشته شد»

۵

طالبان از مولانا فضل‌الرحمان برای شرکت در مراسم پنجمین سالروز بازگشت به قدرت دعوت کرد