• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تیم فوتبال زنان اسپانیا با پیروزی مقابل آلمان قهرمان لیگ ملت‌های اروپا شد

۱۱ قوس ۱۴۰۴، ۲۲:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)

تیم ملی فوتبال زنان اسپانیا در دیدار برگشت فینال لیگ ملت‌های زنان اروپا، با گل‌های کلودیا پینا و ویکی لوپز در نیمه دوم، موفق شد با پیروزی ۳–۰ در دیدار برگشت فینال، عنوان قهرمانی لیگ ملت‌های زنان را حفظ کند. دیدار رفت در کایزرسلاوترن آلمان با نتیجه بدون گل به پایان رسیده بود.

اسپانیا با کسب این پیروزی، در غیاب آیتانا بونماتی (مصدوم)، برای دومین سال پیاپی قهرمان لیگ ملت‌ها شد.

سرمربی اسپانیا، سونیا برمودز، پس از بازی گفت: «این یک روز بسیار زیبا برای لذت بردن است. در دیدار آلمان، ما آن اسپانیایی نبودیم که می‌خواستیم باشیم؛ اما حمایت مردم اینجا بسیار مؤثر بود.» او افزود که تیم اسپانیا با انگیزه و جاه‌طلب است و امروز مقابل رقیبی سخت قرار داشت.

در این دیدار، حدود ۷۰ هزار نفر در استادیوم حضور داشتند تا تیم‌شان را تشویق کنند.

100%
100%

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

بارسلونا ٣-۱ اتلتیکو مادرید؛ بازگشت درخشان آبی اناری‌ها با درخشش رافینیا

۱۱ قوس ۱۴۰۴، ۲۲:۳۴ (‎+۰ گرینویچ)

بارسلونا در هفته پانزدهم لالیگا و در دیدار مهم، در ورزشگاه نیوکمپ میزبان اتلتیکو مادرید بود. در این دیدار که بارسلونا با گل الکس بائنا (۲۰) عقب افتاده بود، در نهایت با گل‌های رافینیا‌ (۲۶)، دنی اولمو (۶۵) و فران تورس (٦+٩٠) به پیروزی رسید. رافینیا بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.

حالا بارسلونا با یک بازی بیشتر نسبت به رئال مادرید، ٣٧ امتیازی است و با چهار امتیاز بیشتر در صدر جدول رده‌بندی لالیگا ایستاده است. این دیدار یکی از مهم‌ترین بازی‌های بارسلونا در مسیر صدرنشینی و تلاش برای کسب مقام قهرمانی لالیگا بود.

بارسلونا در این دیدار در حالی به پیروزی سه بر یک رسید که یک پنالتی را توسط روبرت لواندوفسکی (۳۶) از دست داد. نیمه نخست این دیدار یک بر یک به پایان رسید و بارسلونا در نیمه دوم دوبار دیگر به گل رسید.

100%
100%

منچسترسیتی ۵–۴ فولام؛ هالند تاریخ‌سازی کرد و به رکورد صد گل در لیگ برتر رسید

۱۱ قوس ۱۴۰۴، ۲۲:۲۱ (‎+۰ گرینویچ)

ارلینگ هالند، مهاجم منچسترسیتی، با ثبت صدمین گل خود در لیگ برتر، سریع‌ترین بازیکنی شد که به این رکورد رسید و تیم پپ گواردیولا را به پیروزی ۵–۴ مقابل فولام رساند. این دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال انگلستان و با میزبانی فولام برگزار شد.

منچسترسیتی با گل‌های هالند، فیل فودن (دو گل)، تیجانی ریندرز و یک گل به خودی از ساندر برگ، بازی را با برتری ۵–۱ پیش برد. با این پیروزی، سیتیزن‌ها با ۲۸ امتیاز در رده دوم جدول لیگ برتر باقی ماندند، در حالی که آرسنال با ۳۰ امتیاز صدرنشین است.

فولام اما دست از تلاش برنداشت و با گل‌های الکس ایووبی و دو گل ساموئل چوکوزه در نیمه دوم، خود را به بازگشت نزدیک کرد، اما در نهایت بازی را تا ۵–۴باخت. در دقایق پایانی، یوشکو گواردیول شوت خطرناک فولام را از روی خط دروازه مهار کرد و مانع از گل تساوی شد.

این دیدار هیجان‌انگیز، هم رکورد تاریخی هالند را رقم زد و هم نشان داد که هر لحظه در لیگ برتر می‌تواند پر از شگفتی و بازگشت‌های نفس‌گیر باشد.

در دیگر دیدارهای امشب لیگ برتر، اورتون با یک گل در زمین بورنموث به پیروزی رسید و دیدار تیم‌های نیوکاسل و تاتنهام در زمین نیوکاسل با تساوی دو بر دو به پایان رسید.

100%

بهترین بازیکن فوتبال زنان جهان پنج ماه از میدان دور خواهد بود

۱۱ قوس ۱۴۰۴، ۲۰:۵۳ (‎+۰ گرینویچ)

آیتانا بونماتی، هافبک مطرح بارسلونا و اسپانیا و بهترین بازیکن زنان جهان، پس از عمل جراحی در پای چپ شکسته‌اش، حدود پنج ماه از میدان فوتبال دور خواهد بود. باشگاه بارسلونا این خبر را روز سه‌شنبه اعلام کرد. بونماتی سه بار برنده توپ طلای زنان شده است.

به گزارش رویترز، او این آسیب‌دیدگی را روز یک‌شنبه هنگام تمرین با تیم ملی اسپانیا پیش از بازی دوم فینال لیگ ملت‌های زنان در ورزشگاه متروپولیتانو مادرید تجربه کرد.

بونماتی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
«عمل جراحی موفق بود و اکنون زمان بازگشت فیزیکی و روحی است. فوتبال سطح بالا همه‌چیز را تا حد توان به چالش می‌کشد و عواملی وجود داشت که مانع لذت بردن من از حرفه و زندگی روزمره می‌شد. صادقانه بگویم، حس می‌کردم وقتش رسیده که کمی توقف کنم؛ البته که به این فکر کرده بودم؛ اما زندگی ناگهان مرا مجبور به توقف کرد.»

این بازیکن ۲۷ ساله، که در بازی رفت بدون گل مقابل تیم حریف در کایزرسلاترن حضور داشت، قهرمانی جام جهانی را با اسپانیا تجربه کرده و سال گذشته نیز در لیگ ملت‌ها گل زده و قهرمان شده است. او سه بار لیگ قهرمانان اروپا و شش عنوان لیگ داخلی را با بارسلونا به دست آورده است.

100%

قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ مسیر دشوار برای تیم‌ها از گرمای شمال امریکا تا سیاست

۱۱ قوس ۱۴۰۴، ۲۰:۰۲ (‎+۰ گرینویچ)

در آستانه قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، حضور تیم‌های تازه‌وارد و نگرانی‌ها از گرمای شدید تابستان امریکا، رویداد امسال را متفاوت ساخته است. برای نخستین‌بار، ۴۸ تیم در ۱۲ گروه در واشنگتن تقسیم می‌شوند و برنامه ۱۰۴ بازی در ۱۶ شهر میزبان در امریکا، کانادا و مکزیکو مشخص خواهد شد.

به گزارش رویترز، گسترش و بیشتر شدن تیم‌ها در جام جهانی، فرصت را برای کشورهایی چون کیپ‌ورد، اوزبیکستان، اردن و کوراسائو فراهم کرده؛ هرچند کشورهایی مثل ایتالیا هنوز در مسیر پلی‌آف قرار دارند. با این حال، نگرانی بزرگ‌تر، شرایط محیطی در شهرهایی است که دمای هوا در تابستان به بالای ۳۸ درجه می‌رسد. اتحادیه‌های بازیکنان هشدار داده‌اند که فشار گرما، کم‌آبی و فاصله کم میان بازی‌ها ممکن است تأثیر مستقیم بر کیفیت رقابت‌ها داشته باشد.

فیفا روی استفاده از استدیوم‌های مسقف تأکید می‌کند؛ اما بسیاری بازی‌ها در فضای باز برگزار می‌شود؛ جایی که تنها گزینه عملی، تغییر زمان مسابقات است، آن‌هم در حالی که شبکه‌های نشراتی به‌دنبال زمان مناسب برای بینندگان اروپایی و آسیایی‌اند.

در کنار چالش‌های آب‌وهوایی، فضای سیاسی امریکا نیز سایه انداخته است. بازگشت دونالد ترامپ نگرانی‌هایی درباره امنیت، روند ویزه و هماهنگی سه کشور میزبان به‌وجود آورده و ایران نیز به‌دلیل محدودیت در ویزه، ابتدا قرار بود مراسم را تحریم کند؛ اما دو نفر به این مراسم اعزام شدند.

قرعه‌کشی جمعه برگزار می‌شود؛ جایی که تیم‌های بزرگ به دنبال مسیر‌های کم‌هزینه‌تر و تیم‌های تازه‌وارد به فکر مدیریت گرمایی خواهند بود که شاید مهم‌تر از رقیب، سرنوشت آن‌ها را تعیین کند.

100%

رونالدو و مسی؛ رقابتی که با ششمین جام جهانی نیز پایان نمی‌یابد

۱۱ قوس ۱۴۰۴، ۱۹:۲۹ (‎+۰ گرینویچ)

با وجود آن که سال‌ها از بحث برای این که چه کسی بهترین بازیکن جهان است، مسی یا رونالدو می‌گذرد؛ اما این رقابت همچنان زنده است و حالا با حضور هم‌زمان این دو فوق ستاره دنیای فوتبال در ششمین جام جهانی، شکل تازه‌ای به خود می‌گیرد.

به گزارش رویترز، مسی و رونالدو که هر دو بیش از ۸۰۰گل برای باشگاه‌ها و تیم‌های ملی‌شان زده‌اند، در مجموع ۹عنوان لیگ قهرمانان اروپا و ۱۳توپ طلا را در کارنامه دارند.
هواداران مسی، قهرمانی او با ارجنتاین در جام جهانی ۲۰۲۲ را دلیل برتری‌اش می‌دانند؛ اما طرفداران رونالدو به آمار خارق‌العاده او—از جمله ۹۵۴گل، ۱۴۳گل ملی و ۲۲۶بازی برای پرتگال—تکیه می‌کنند.

در سال آینده، جام جهانی در امریکا، کانادا و مکزیکو برگزار می‌شود؛ جایی‌که رونالدو ۴۱ساله و مسی ۳۹ساله خواهند شد؛ احتمالا آخرین حضور آنان در بزرگ‌ترین رقابت فوتبال جهان.

100%

مروری بر مسیر دو اسطوره در جام‌های جهانی

جام جهانی ۲۰۰۶ –شروع یک دوران

رونالدو ۲۱ ساله و مسی ۱۹ ساله در نخستین حضورشان برای کشورشان گل‌زنی کردند.
مسی در بازی یک‌چهارم نهایی به میدان نرفت و ارجنتاین حذف شد؛ اما رونالدو با گل‌زنی در ضربات پنالتی مقابل انگلستان درخشید و با پرتگال تا نیمه‌نهایی پیش رفت.

جام جهانی ۲۰۱۰ –ناکامی هر دو

رونالدو تنها یک گل زد و پرتگال در مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل اسپانیا حذف شد.
مسی با وجود نمایش‌های خوب نتوانست گلی به‌ثمر برساند و باز هم ارجنتاین برابر آلمان از دور رقابت‌ها کنار رفت.

جام جهانی ۲۰۱۴ –اوج مسی و رنج رونالدو

پرتگال با مصدومیت رونالدو در دور گروهی حذف شد.
مسی در مسیر فینال، چهار بازی پیاپی بهترین بازیکن میدان شد؛ اما شکست برابر آلمان جام را از او گرفت.
پس از شکست‌های پی‌هم در کوپا امریکا، مسی برای مدتی از فوتبال ملی کناره‌گیری کرد.

جام جهانی ۲۰۱۸ –خروج زودهنگام

مسی تنها یک گل در مرحله گروهی زد و ارجنتاین در برابر فرانسه شکست خورد.
رونالدو با هت‌تریک مقابل اسپانیا شروعی طوفانی داشت؛ اما پس از از دست دادن یک پنالتی مقابل ایران، پرتگال برابر اوروگوای حذف شد.

100%

جام جهانی ۲۰۲۲ –جاودانگی مسی

رونالدو برای نخستین‌بار نیمکت‌نشین شد و پرتگال در یک‌چهارم نهایی حذف شد.
اما مسی تاریخ‌ساز شد؛ با هفت گل، گل‌زنی در تمام مراحل و دو گل در فینال برابر فرانسه، سرانجام جامی را بالای سر برد که سال‌ها آرزویش را داشت.

با آن‌که جهان فوتبال می‌پنداشت جام جهانی ۲۰۲۲ پایان حضور این دو ابرستاره خواهد بود، مسی و رونالدو اکنون در آستانه‌ ششمین جام جهانی هستند؛ رقابتی که نه‌تنها تمام نشده، بلکه به‌گونه باشکوه‌تری ادامه دارد.