• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اتحادیه اروپا حدود ۵ میلیون یورو برای توانمندسازی اقتصادی در افغانستان کمک کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۴، ۱۱:۴۸ (‎+۰ گرینویچ)

اتحادیه اروپا ۴.۷ میلیون یورو برای توانمندسازی اقتصادی از طریق آموزش مهارت‌ها و برنامه‌های سوادآموزی در افغانستان کمک کرده است. این ابتکار با همکاری یونسکو، بیش از ۷ هزار نفر به‌شمول مهاجران عودت‌کننده را در پنج ولایت افغانستان تحت پوشش قرار می‌دهد.

ورونیکا بوسکوویچ پوهر، کاردار اتحادیه اروپا در افغانستان، گفته است: «اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است بودجه مالی قابل توجهی برای حمایت از جوامع و فراهم کردن ابزارهای ملموسی که به معیشت و توانمندی اقتصادی محلی کمک می‌کنند، اختصاص دهد.»

خانم ورونیکا می‌گوید با سرمایه‌گذاری بر روی یادگیری مهارت‌ها، «هدف ما این است که به مردم و خانواده‌های افغان کمک کنیم تا رفاه خود را بسازند. ما در کنار مردم افغانستان ایستاده‌ایم.»

ابتکار تازه اتحادیه اروپا با همکاری یونسکو که بر سوادآموزی و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای تمرکز دارد، به داوطلبان کمک می‌کند تا سواد و مهارت‌های محاسبه‌ ابتدایی را همراه با مهارت‌های عملی معیشتی که با نیازها و فرصت‌های اقتصادی محلی هماهنگ است، فراگیرند.

اتحادیه اروپا می‌گوید که آموزش مهارت‌ها با نیازهای محلی مردم هماهنگ خواهد بود؛ خیاطی، تولید لبنیات، پرورش مرغ و زراعت کوچک از جمله مهارت‌هایی هستند که در چارچوب این ابتکار قرار گرفته‌اند.

پاتریشیا مک‌فیلیپس، نماینده یونسکو در افغانستان، می‌گوید: «این ابتکار ابزارهای عملی‌ را در اختیار جوامع قرار می‌دهد تا چالش‌های روزمره خود را مدیریت کنند.»

پربازدیدترین‌ها

یاسین ضیا: برای فردای پسا‌طالبان برنامه‌ریزی می‌کنیم
۱

یاسین ضیا: برای فردای پسا‌طالبان برنامه‌ریزی می‌کنیم

۲

واکنش‌ها به درگیری در بدخشان؛ جمعه‌خان فاتح وارد «جنگ نابرابر» شده است

۳

ادامه درگیری‌ها در بدخشان؛ شنیده‌شدن شلیک‌های پراکنده در ولسوالی نسی

۴

جبهه مقاومت اعلام کرد شهردار طالبان در فیض‌آباد بدخشان «کشته شد»

۵

طالبان از مولانا فضل‌الرحمان برای شرکت در مراسم پنجمین سالروز بازگشت به قدرت دعوت کرد