• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

امریکا‌ پس از بازگشت ترامپ «دو میلیون» مهاجر را اخراج کرده است

۱۲ قوس ۱۴۰۴، ۲۰:۲۸ (‎+۰ گرینویچ)

کریستی نوم، وزیر امنیت داخلی امریکا، می‌گوید در کمتر از یکسال، حدود «دو میلیون» مهاجر بدون اقامت قانونی از امریکا اخراج شده یا این کشور را ترک کرده‌اند. او گفت حکومت ترامپ «افراد بیشتری را به خانه‌های شان خواهد فرستاد.»

کریستی نوم روز چهارشنبه، ۱۱ قوس در جلسه کابینه گفت کاهش مهاجرت غیرقانونی از اولویت‌های اصلی حکومت است و اداره مهاجرت و گمرک ده‌هزار مامور جدید استخدام کرده که تا ده روز دیگر به کار آغاز می‌کنند.

پس از بازگشت دوباره دونالد ترامپ به قدرت در جنوری ۲۰۲۵، او سیاست‌های مهاجرتی سخت‌گیرانه‌ای را در پیش گرفت. این سیاست‌ها شامل افزایش بازداشت و اخراج مهاجران غیرقانونی، تشدید کنترول مرزها و گسترش دامنه ممنوعیت سفر برای اتباع ۱۹ کشور بوده است.

صفحه رسمی کاخ سفید روز سه‌شنبه با انتشار عکسی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، در نزدیکی دیوار مرزی مکسیکو و ایالات متحده اعلام کرد که اخراج گسترده مهاجران ادامه خواهد داشت.

در ادامه این پست آمده است که از زمان تحویل‌گیری «بحران مرزی بایدن به ترامپ» دو میلیون مهاجر غیرقانونی از ایالات متحده اخراج شده‌اند.

با این حال، رقم ارایه شده با آمار رسمی مطابقت ندارد. براساس آمار اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده، در سال گذشته ۳۲۰ هزار نفر اخراج شده‌اند که بخشی از آن مربوط به دوره بایدن است. این اداره همچنین گفته بود در ماه‌های اکتوبر و نوامبر تنها ۵۶ هزار اخراج انجام شده است.

به گفته کارشناسان رقم «دو میلیون» شامل افرادی است که علاوه بر اخراج رسمی، داوطلبانه امریکا را ترک کرده‌اند.

پیشتر مرکز مطالعات مهاجرت بر اساس آمار اداره سرشماری امریکا اعلام کرده بود که در شش ماه نخست امسال، ۲.۲ میلیون مهاجر متولد خارج از جمعیت امریکا کم شده است.
این رقم نشان‌دهنده بزرگ‌ترین کاهش یک‌ساله در چند دهه اخیر است.

بحث درباره اخراج پناهجویان از امریکا پس از حمله تروریستی یک مرد افغان به گارد ملی امریکا شدت گرفته است.

روز پنجم قوس، رحمان‌الله لکنوال که در روزهای نخست سقوط حکومت افغانستان به دست طالبان به ایالات متحده انتقال یافت، در حوالی قصر سفید به دو سرباز گارد ملی امریکا تیراندازی کرد. یک روز بعد، یکی از سربازان بر اثر شدت جراحات درگذشت.
پس از این رویداد، دونالد ترامپ روند رسیدگی به تمام پرونده‌های مهاجرتی افغان‌ها را متوقف و اعلام کرد که تمام پرونده‌های افغان‌هایی که در سال‌های گذشته وارد امریکا شده‌اند نیز دوباره بررسی خواهد شد.
ترامپ همچنان صدور ویزا برای شهروندان افغانستان را نیز برای مدت نا معلومی تعلیق کرد.

پربازدیدترین‌ها

بریتانیا مسیرهای قانونی جدیدی را برای پذیرش پناهجویان فراهم می‌کند
۱

بریتانیا مسیرهای قانونی جدیدی را برای پذیرش پناهجویان فراهم می‌کند

۲

پنج سال زندان برای «نه» گفتن؛ روایت دختری که حاضر نشد تسلیم ازدواج اجباری شود

۳

پس از حملات متقابل امریکا و ایران، یک نفت‌کش در تنگه هرمز هدف قرار گرفت

۴

دانشگاه نوتردام امریکا با دانشگاه آنلاین زن تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

۵

دلاور: فروپاشی طالبان به هرج‌ومرج می‌انجامد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

هفت شبه‌نظامی در درگیری با ارتش پاکستان کشته شدند

۱۲ قوس ۱۴۰۴، ۱۷:۴۷ (‎+۰ گرینویچ)
هفت شبه‌نظامی در درگیری با ارتش پاکستان کشته شدند
100%

ارتش پاکستان روز چهارشنبه اعلام کرد که در جریان دو عملیات جداگانه در وزیرستان شمالی در ایالت خیبرپختونخوا ۷ عضو تحریک طالبان پاکستانی کشته شدند. به گفته ارتش، این شبه‌نظامیان در حملات علیه نیروهای امنیتی پاکستان و ترور «افراد ملکی» دست داشتند.

ارتش پاکستان روز چهارشنبه ۱۲ قوس، در بیانیه‌ای نوشت که این عملیات‌ به تاریخ ۱۰ قوس، انجام شده است.

در هفته‌های اخیر، شدت عملیات‌های ارتش و حملات شبه‌نظامیان در ایالت خیبرپختونخوا افزایش یافته است.

در تازه‌ترین رویداد، دست‌کم چهار نفر شامل دو مامور پولیس و یک مقام محلی روز سه‌شنبه در حمله مهاجمان مسلح در ولسوالی بنوی ایالت خیبر پختونخوا کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

  • دست‌کم چهار نفر در خیبر پختونخوا در حمله مهاجمان کشته شدند

    دست‌کم چهار نفر در خیبر پختونخوا در حمله مهاجمان کشته شدند


شبه‌نظامیان پس از حمله، موتر حامل پولیس را به آتش کشیدند و سلاح آنها را با خود بردند.

براساس یک گزارش امنیتی پولیس خیبرپختونخوا، تنها در هشت ماه نخست سال ۲۰۲۵ در این ایالت بیش از ۶۰۰ رویداد تروریستی رخ داده که طی آن دستکم ۷۹ مامور پولیس و ۱۳۸ غیرنظامی کشته شدند.

خیبر پختونخوا و بلوچستان دو ایالت مرزی و ناآرام پاکستان‌اند که شورشیان هرازگاهی نیروهای امنیتی را هدف قرار می‌دهند. حوادث امنیتی در این دو ایالت پس از قدرت‌گیری طالبان افغان، به طور بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

مسکو: پوتین برخی از پیشنهادات امریکا درباره اوکراین را پذیرفته و آماده ادامه گفت‌و‌گو است

۱۲ قوس ۱۴۰۴، ۱۲:۲۵ (‎+۰ گرینویچ)
مسکو: پوتین برخی از پیشنهادات امریکا درباره اوکراین را پذیرفته و آماده ادامه گفت‌و‌گو است
100%

سخنگوی کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه برخی از پیشنهادهای امریکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین را پذیرفته و برخی دیگر را رد کرده است. دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه گفت روسیه آماده است تا با مذاکره‌کنندگان امریکایی برای دستیابی به توافق گفت‌و‌گو کند.

آقای پسکوف پس از مذاکرات ولادیمیر پوتین با نماینده ویژه دونالد ترامپ در مسکو به خبرنگاران گفت: «دیروز برای اولین بار تبادل نظر مستقیم انجام شد. برخی موارد پذیرفته شدند و برخی دیگر غیرقابل قبول شناخته شدند. این یک روند عادی برای یافتن مصالحه است.»

او افزود که روسیه از تلاش‌های دونالد ترامپ قدردانی می‌کند اما کرملین درباره مذاکرات با امریکا اظهار نظر صریحی ارائه نخواهد داد. به باور او این موضوع «احتمالا سازنده نخواهد بود.»

در ماه نوامبر، مجموعه‌ای از ۲۸ پیشنهاد صلح ایالات متحده فاش شد که مقام‌های اوکراینی و اروپایی را نگران کرد. آن‌ها گفتند این طرح عمدتا به خواسته‌های اصلی مسکو تن داده‌ است. در پی آن، قدرت‌های اروپایی یک پیشنهاد متقابل ارائه کردند.

ولادیمیر پوتین روز سه‌شنبه گفت که قدرت‌های اروپایی با ارائه ایده‌هایی که برای روسیه کاملا غیرقابل قبول است، تلاش می‌کنند مذاکرات صلح را نابود کنند.

مردی به برنامه‌ریزی حمله به ماموران پولیس در دانشگاه دلاور امریکا متهم شد

۱۲ قوس ۱۴۰۴، ۰۴:۱۷ (‎+۰ گرینویچ)
مردی به برنامه‌ریزی حمله به ماموران پولیس در دانشگاه دلاور امریکا متهم شد
100%

یک مرد در امریکا به نگهداری سلاح غیرقانونی و برنامه‌ریزی حمله احتمالی به ماموران پولیس در دانشگاه دلاور در شهر نیوآرک متهم شده است. جولیان موری، دادستان ایالات متحده در ناحیه دلاور، در بیانیه‌ای نوشت که لقمان خان، ۲۵ ساله، در اواخر ماه گذشته در شهر ویلمینگتن بازداشت شده است.

آقای خان به نگهداری غیرقانونی یک مسلسل متهم شده است. دادستانی دلاور گفته است که مقداری مهمات و یک دفترچه یادداشت که از طراحی حمله احتمالی به ماموران پولیس دانشگاه دلاور خبر می‌دهد، از موتر متهم به دست آمده است.

مقام‌ها گفتند که اواخر شب دوشنبه ۲۴ نوامبر، موتر لقمان خان از سوی افسران پولیس شهرستان نیوکاسل متوقف شد. خان در داخل موتر بود و از اجرای دستور افسران برای بیرون آمدن سر باز زد. آقای موری گفت که او سپس به اتهام مقاومت در برابر بازداشت، دستگیر شد.

آقای موری افزود که یادداشت‌های متهم به یک عضو اداره پولیس دانشگاه دلاویر به‌نام اشاره کرده بود و شامل نقشه‌ای از یک ساختمان با نقاط ورود و خروج بود که زیر آن کلمات «ایستگاه پولیس دانشگاه دلاور» نگاشته شده بود.

شبکه سی‌بی‌اس نیوز به نقل از اسناد دادگاه نوشت که خان همچنین در دفترچه به «شهادت» اشاره کرده بود و در یک مصاحبه با پولیس پس از بازداشتش بیان کرده بود که شهید شدن «یکی از بزرگ‌ترین کارهایی است که می‌توانی انجام دهی» و این یکی از اهداف او بوده است.

خان اکنون در بازداشت به سر می‌برد و قرار است در ۱۱ دسامبر جلسه دادگاه او برگزار شود.

ترامپ: هر کشوری که مواد مخدر به امریکا قاچاق کند، می‌تواند هدف حمله قرار گیرد

۱۲ قوس ۱۴۰۴، ۰۲:۳۴ (‎+۰ گرینویچ)
ترامپ: هر کشوری که مواد مخدر به امریکا قاچاق کند، می‌تواند هدف حمله قرار گیرد
100%

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، سه‌شنبه ۱۱ قوس هشدار داد هر کشوری که در قاچاق مواد مخدر به امریکا نقش داشته باشد، ممکن است هدف حمله نظامی قرار گیرد.

ترامپ در نشست کابینه در کاخ سفید و با اشاره به ورود کوکایین به امریکا از کلمبیا گفت: «هر کسی که این کار را انجام می‌دهد و مواد را به کشور ما می‌فروشد، می‌تواند هدف حمله قرار گیرد.»

این سخنان تنش‌های رو‌به‌افزایش در کارائیب و امریکای لاتین را تشدید کرد.

پاسخ تند پترو: «جگوار را بیدار نکنید»

اظهارات ترامپ با واکنش سریع گوستاوو پترو، رئیس‌جمهور کلمبیا، مواجه شد. او در پستی در شبکه اجتماعی اکس نوشت که کلمبیا «هر ۴۰ دقیقه یک آزمایشگاه تولید مواد مخدر را نابود می‌کند؛ بدون استفاده از موشک.»

پترو، که خود از سوی دولت ترامپ تحریم شده، در ادامه نوشت: «در عملیات ضد مواد مخدر کلمبیا شرکت کنید، اما حاکمیت ما را تهدید نکنید. حمله به حاکمیت ما یعنی اعلان جنگ. ما جگوار (یوزپلنگ امریکای جنوبی) را بیدار نخواهیم کرد مگر اینکه مجبور شویم.»

تنش با ونزوئلا و تهدید به مداخله نظامی

تنش‌ها میان واشنگتن و نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، در هفته‌های اخیر شدت گرفته است. دولت ترامپ مادورو را متهم می‌کند که نقش اصلی در «تغذیه بازار مواد مخدر امریکا» دارد؛ مادورو این اتهام را قاطعانه رد کرده است.

ترامپ در اظهارات جدید خود تاکید کرد: «بحث فقط بر سر هدف قرار دادن ونزوئلا نیست. هر کشوری که مواد مخدر به کشور ما می‌فرستد، می‌تواند مورد حمله زمینی قرار گیرد.»

این موضع‌گیری نگرانی‌ درباره احتمال گسترش عملیات امریکا از دریا به خاک کشورهای امریکای لاتین را افزایش داده است.

ترامپ همچنین مدعی شد: «می‌شنوم که کلمبیا کوکایین تولید می‌کند، کارخانه‌های ساخت کوکایین دارد، و بعد آن را به ما می‌فروشد.»

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که کلمبیا از متحدان دیرینه امریکا در جنگ علیه مواد مخدر بوده، اما اختلافات سیاسی میان ترامپ و پترو در سال‌های اخیر روابط دو کشور را تیره کرده است.

امریکا بررسی درخواست مهاجرتی از افغانستان و ۱۸ کشور دیگر را متوقف کرد

۱۲ قوس ۱۴۰۴، ۰۲:۱۸ (‎+۰ گرینویچ)
امریکا بررسی درخواست مهاجرتی از افغانستان و ۱۸ کشور دیگر را متوقف کرد
100%

ایالات متحده همه درخواست‌های مهاجرتی، از جمله درخواست‌های گرین‌کارت و شهروندی امریکا، از سوی مهاجران افغان و ۱۸ کشور دیگر را متوقف کرده است.

این کشورها که همه غیراروپایی‌اند، شامل افغانستان، میانمار، چاد، جمهوری کانگو، گینه استوایی، اریتره، هائیتی، ایران، لیبیا، سومالیا، سودان، یمن، کوبا، لائوس، سیرالئون، توگو، ترکمنستان و ونزوئلا می‌شوند.

یادداشت رسمی که سیاست حکومت ترامپ جدید را تشریح می‌کند، به حمله به اعضای گارد ملی ایالات متحده در واشنگتن در هفته گذشته اشاره می‌کند که در آن یک مرد افغان به عنوان مظنون بازداشت شده است.

مقام‌ها گفتند که رحمان‌الله لکنوال، مرد ۲۹ ساله افغان که در ماه اپریل پناهندگی دریافت کرده بود، را به‌عنوان مظنون این حمله شناسایی کرده‌اند.

دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور امریکا، پس از بازگشت به قدرت در جنوری امسال، سیاست‌های مهاجرتی سختگرانه‌ای اتخاذ کرده است. در پی حمله اخیر به سربازان امریکایی در واشنگتن، اداره ترامپ اقدامات خود علیه مهاجران به ویژه افغان‌ها را تشدید کرده است.