• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تیم‌های بدخشان و سرپل به دیدار نهایی لیگ برتر بزکشی افغانستان راه یافتند

۳۰ قوس ۱۴۰۴، ۰۸:۴۴ (‎+۰ گرینویچ)

دیدارهای نیمه‌نهایی هفتمین دوره لیگ برتر بزکشی افغانستان امروز در میدان یکه‌توت کابل برگزار شدند. در نخستین دیدار تیم بدخشان با نتیجه ١-٣ تیم بغلان را شکست داد و راهی مسابقه نهایی شد. در بازی دوم تیم سرپل با حساب ٢-٩ از سد کندز گذشت و فینالیست شد.

به این ترتیب تیم‌های بدخشان و سرپل دیدار نهایی این مسابقات را برگزار خواهند کرد تا قهرمان این دوره از بین دو تیم مشخص شود. این مسابقات با حضور یازده تیم آغاز شد. تیم‌ها در چهار گروه با یکدیگر رقابت کردند و در هشت تیم به دور دوم راه یافتند.

در مرحله دوم نیز تیم‌ها در دو گروه چهارتیمی با یکدیگر مصاف دادند و تیم‌های بدخشان، سرپل، کندز و بغلان به نیمه‌نهایی رسیدند.

پربازدیدترین‌ها

بریتانیا مسیرهای قانونی جدیدی را برای پذیرش پناهجویان فراهم می‌کند
۱

بریتانیا مسیرهای قانونی جدیدی را برای پذیرش پناهجویان فراهم می‌کند

۲

پس از حملات متقابل امریکا و ایران، یک نفت‌کش در تنگه هرمز هدف قرار گرفت

۳

طالبان می‌گوید در حملات پاکستان به افغانستان ۳۶ نفر کشته شدند

۴

پاکستان می‌گوید حملاتی جدید در سه ولایت افغانستان انجام داده است

۵

رئیس اداره مبارزه با حوادث طالبان: تلفن هوشمند برای نجات جان افراد ضروری است

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

آرسنال با پیروزی مقابل اورتون صدر جدول لیگ برتر انگلستان را از سیتی پس گرفت

۲۹ قوس ۱۴۰۴، ۲۲:۵۷ (‎+۰ گرینویچ)
آرسنال با پیروزی مقابل اورتون صدر جدول لیگ برتر انگلستان را از سیتی پس گرفت
100%

تیم فوتبال آرسنال در هفته هفدهم لیگ برتر انگلستان و با پیروزی ۱-۰ مقابل اورتون، دوباره صدر جدول رده‌بندی را از منچسترسیتی پس گرفت. این دیدار با میزبانی اورتون در ورزشگاه هیل دیکنسن برگزار شد. تک‌گل این دیدار را ویکتور یوکرش در نیمه نخست و از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.

شاگردان میکل آرتتا در حالی به میدان رفتند که ساعاتی پیش، منچسترسیتی با پیروزی ۳-۰برابر وستهم موقتاً صدر جدول را تصاحب کرده بود.

پنالتی آرسنال پس از خطای هند جیک اوبرایان مدافع اورتون روی ضربه کرنر و با بازبینی VAR اعلام شد.

پس از گل، آرسنال کنترل بازی را در دست گرفت و موقعیت‌های متعددی برای افزایش برتری خود ایجاد کرد. در نیمه دوم، بوکایو ساکا و لیاندرو تروسارد، فرصت گلزنی داشتند که ضربه تروسارد به تیر دروازه برخورد کرد. در سوی دیگر میدان، اعتراض بازیکنان اورتون برای اعلام پنالتی به‌دلیل برخورد با مارتین زوبیمندی از سوی داور رد شد.

با این پیروزی، آرسنال با ۳۹امتیاز در صدر جدول لیگ برتر قرار گرفت و دو امتیاز از منچسترسیتی پیشی گرفت. اورتون نیز با ۲۴امتیاز به رده دهم سقوط کرد.

این گل، نخستین گل ویکتور یوکرش پس از بازگشت از مصدومیت همسترینگ بود.

100%

رئال مادرید ۲-۰ سویا؛ کیلیان امباپه رکورد گلزنی کریستیانو رونالدو را تکرار کرد

۲۹ قوس ۱۴۰۴، ۲۲:۴۴ (‎+۰ گرینویچ)
رئال مادرید ۲-۰ سویا؛ کیلیان امباپه رکورد گلزنی کریستیانو رونالدو را تکرار کرد
100%

رئال مادرید در هفته هفدهم لالیگا با نتیجه ۲-۰سویا را شکست داد. در این دیدار کیلیان امباپه با به‌ثمر رساندن یک ضربه پنالتی در دقایق پایانی دیدار برابر سویا، رکورد کریستیانو رونالدو را در رئال مادرید تکرار کرد. امباپه با این گل، شمار گل‌های خود در سال ۲۰۲۵ را به ۵۹گل رساند.

این آمار پیش از این در اختیار کریستیانو رونالدو بود که در سال ۲۰۱۳با پیراهن رئال مادرید به ثبت رسانده بود. ستاره فرانسوی رئال، این رکورد را در روز تولد ۲۷سالگی‌اش جشن گرفت.

رئال مادرید ابتدا در دقیقه‌های پایانی نیمه نخست، با ضربه سر جود بلینگهم به گل اول دست یافت. در ادامه، سویا با اخراج مارکائو در دقیقه ۶۸ده‌نفره شد؛ اما با وجود فشارهای میزبان، درخشش تیبو کورتوا مانع از تغییر نتیجه تا دقایق پایانی شد. امباپه چهار دقیقه مانده به پایان بازی، از روی نقطه پنالتی گل دوم را به ثمر رساند.

با این پیروزی، رئال مادرید با ۴۲امتیاز در رده دوم جدول لالیگا قرار گرفت. حالا این تیم تنها یک امتیاز با بارسلونای صدرنشین فاصله دارد. سویا نیز با ۲۰امتیاز در جایگاه نهم ایستاده است.

100%

پس از هشت سال انتظار؛ لیگ برتر کریکت افغانستان در اواخر ۲۰۲۶ برگزار می‌شود

۲۹ قوس ۱۴۰۴، ۲۲:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)
پس از هشت سال انتظار؛ لیگ برتر کریکت افغانستان در اواخر ۲۰۲۶ برگزار می‌شود
100%

مراسم ویژه دور دوم لیگ برتر کریکت افغانستان (APL) در امارات متحده عربی برگزار شد. در این مراسم از لوگوی مسابقات رونمایی و زمان برگزاری مسابقات نیز اعلام شد. بر اساس اعلام مسئولان کریکت‌بورد کشور، این رقابت‌ها در اواخر سال ۲۰۲۶ میلادی و به میزبانی امارات متحده عربی برگزار خواهد شد

قرار است در این دوره، پنج تیم در مسابقات حضور داشته باشند که تا هنوز نام تیم‌ها و فهرست بازیکنان آن‌ها مشخص نشده است. دوره نخست لیگ برتر کریکت افغانستان در سال ۲۰۱۸برگزار شده بود و اکنون پس از هشت سال، دور دوم این رقابت‌ها در ربع پایانی سال ۲۰۲۶ برگزار می‌شود.

در نخستین دوره این مسابقات نیز پنج تیم حضور داشتند. در بازی نهایی، تیم بلخ لیجندز تیم جوانان کابل را شکست داد و قهرمان این مسابقات شد.

در این مراسم، شماری از بازیکنان تیم ملی کریکت افغانستان، مسئولان کریکت‌بورد، برگزارکنندگان دور دوم لیگ و علاقه‌مندان به کریکت حضور داشتند. راشد خان، محمد نبی، حشمت‌الله شهیدی و رحمان‌الله گربز، ستاره‌های سرشناس کریکت افغانستان، بر اهمیت لیگ برتر کریکت افغانستان تأکید کرده و نقش آن را در رشد و آینده کریکت کشور مهم دانستند.

هم‌چنین از لوگوی جدید مسابقات نیز رونمایی شد که در طراحی آن تغییرات چشم‌گیری آمده است. رنگ لوگو از سرخ، سبز و سیاه (رنگ‌های پرچم افغانستان) به رنگ سفید تغییر یافته است.

مسئولان کریکت‌بورد افغانستان، دلیل تأخیر در برگزاری دور دوم لیگ برتر کریکت افغانستان را برگزاری رقابت‌های مهم بین‌المللی عنوان کردند. مسابقاتی چون جام جهانی ۲۰ آوره، سریز افغانستان با سریلانکا، برگزاری لیگ برتر کریکت هندوستان (IPL) و هم‌چنین سریز افغانستان با هندوستان، از عوامل اصلی این تأخیر خوانده شده است.

100%
100%
100%

افغانستان ۴–۴ کویت؛ توقف «شیران خراسان» در نخستین دیدار تدارکاتی

۲۹ قوس ۱۴۰۴، ۱۹:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)
افغانستان ۴–۴ کویت؛ توقف «شیران خراسان» در نخستین دیدار تدارکاتی
100%

تیم ملی فوتسال افغانستان در نخستین دیدار تدارکاتی خود برابر تیم ملی فوتسال کویت به تساوی ۴–۴ دست یافت. این دیدار دوستانه در کشور کویت برگزار شد. در این مسابقه، سید مرتضی حسینی، امید قنبری و حمیدرضا حسینی (دو بار) دروازه حریف را باز کردند.

افغانستان نیمه نخست این مسابقه را سه بر دو برد و در آغاز نیمه دوم یک گل دیگر نیز به ثمر رساند؛ اما کویت در ادامه دو بار به گل رسید و بازی مساوی تمام شد.

تیم ملی افغانستان برای برگزاری یک اردوی آماده‌سازی پنج‌روزه به کویت سفر کرده و از ۲۷قوس تا ۲ جدی ۱۴۰۴در این کشور تمرین می‌کند. ملی‌پوشان فوتسال کشور در جریان این اردو، یک دیدار تدارکاتی دیگر نیز در اول جدی برابر تیم ملی فوتسال کویت برگزار خواهند کرد.

شیران خراسان با برگزاری این دیدارهای دوستانه، خود را برای حضور پرقدرت در رقابت‌های فوتسال جام آسیایی ۲۰۲۶آماده می‌کنند.

100%
100%

تیم والیبال زنان افغانستان در آغاز رقابت‌های آسیای مرکزی، مغلوب قرغیزستان شد

۲۹ قوس ۱۴۰۴، ۱۳:۰۴ (‎+۰ گرینویچ)
تیم والیبال زنان افغانستان در آغاز رقابت‌های آسیای مرکزی، مغلوب قرغیزستان شد
100%

رقابت‌های والیبال زنان آسیای مرکزی از امروز شنبه ۲۹ قوس ۱۴۰۴با حضور تیم‌های والیبال زنان افغانستان، مالدیو، بنگلادیش و قرغیزستان در مالدیو آغاز شد. تیم والیبال زنان افغانستان در نخستین دیدار خود به مصاف تیم قرغیزستان رفت و با نتیجه ۳–۰مغلوب این تیم شد.

بازیکنان افغانستان ست‌های اول تا سوم این دیدار را به ترتیب با نتایج ۱۵–۲۵، ۲۴–۲۶و ۱۱–۲۵واگذار کردند. تیم افغانستان در ست دوم، با وجود پیش‌بودن در امتیازها، نتوانست برتری خود را حفظ کند و در نهایت این ست را نیز به حریف واگذار کرد.

این رقابت‌ها از ۲۰تا ۲۵ دسمبر ۲۰۲۵، برابر با ۲۹قوس تا ۴ جدی ۱۴۰۴، ادامه خواهد داشت. تیم والیبال زنان افغانستان با سه مربی و کادر همراه، به‌همراه ده بازیکن در این مسابقات حضور یافته است.

100%

بازیکنان و کادر فنی تیم والیبال زنان افغانستان:

  • عزیزه فیضی، مدیر تیم
  • محمد اسدالهی، سرمربی
  • زهرا احمدی، کمک‌مربی

بازیکنان:
زینب نیکزاد، رقیه محمدی، زهرا هانیه افغان، مریم حیدری، فاطمه باقری، نرگس موسوی، فاطمه حیدری، محدثه امیری، زهرا هاشمی و زهرا مرادی.

برنامه دیدارهای پیش‌روی تیم افغانستان:

  • افغانستان – مالدیو | ۳۰قوس (ساعت ۲۰:١٠)
  • افغانستان – بنگلادیش | ۱جدی (ساعت ۱۶:١٠)

بر اساس برنامه‌ریزی مسابقات، در روز سوم جدی تیم اول گروه با تیم چهارم و تیم دوم با تیم سوم روبه‌رو می‌شود تا تیم‌های برنده به دیدار نهایی راه یابند. مسابقات رده‌بندی و دیدار نهایی نیز در روز چهارم جدی برگزار خواهد شد.

100%