• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

روزنامه هندی: طالبان برای سفارت افغانستان در هند سرپرست معرفی کرده است

۱۹ جدی ۱۴۰۴، ۲۱:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)

روزنامه «هندو» چاپ دهلی به نقل از منابع خود گزارش داده است که نور احمد نور، یک مقام ارشد وزارت خارجه طالبان، به دهلی رسیده و قرار است به عنوان سرپرست سفارت افغانستان در هند فعالیت خود را آغاز کند. روابط دهلی و طالبان در ماه‌های اخیر بهبود قابل ملاحظه‌ای یافته است.

بر اساس این گزارش، نور احمد نور پیش از این در سفر رسمی امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان، به دهلی نو در ماه اکتوبر ۲۰۲۵، او را همراهی کرده بود.

این سفر به میزبانی سوبراهامانیام جیشنکر، وزیر خارجه هند، انجام شده بود و دو طرف بر سر حضور نماینده طالبان در سفارت افغانستان در دهلی نو به تفاهم رسیده بودند.

هندو نوشته است که آقای نور هنوز اسناد رسمی ماموریت خود را به‌گونه رسمی به دولت هند تسلیم نکرده و وزارت خارجه طالبان نیز تا اکنون انتصاب او را به‌صورت رسمی اعلام نکرده است. با این حال به نوشته روزنامه هندو، انتظار می‌رود او در روزهای آینده مسئولیت خود را به عنوان سرپرست سفارت آغاز کند.

در گزارش آمده است که یک تلاش پیشین طالبان برای معرفی سرپرست سفارت افغانستان در دهلی نو در سال ۲۰۲۳ ناکام مانده بود و فرد معرفی‌شده از سوی کارمندان سفارت پذیرفته نشد. با این حال، طالبان پیشتر موفق شده بود نماینده خود را به قنسولگری افغانستان در ممبئی معرفی کند.

هند، مانند بسیاری از کشورها، حکومت طالبان را به رسمیت نشناخته است، اما پس از بازگشایی ماموریت تخنیکی خود در کابل در سال ۲۰۲۲، روابط کاری خود با طالبان را گسترش داده است.

وزارت خارجه هند در اکتوبر ۲۰۲۵ اعلام کرد که ماموریت این کشور در کابل به سطح سفارت ارتقا می‌یابد و این تصمیم زمینه را برای معرفی دیپلومات‌های طالبان در هند فراهم می‌کند.

هندو به نقل از مقامات هندی نوشته است که در حال حاضر کارمندان سفارت افغانستان در دهلی نو و پرچم سه‌رنگ حکومت پیشین افغانستان در محل سفارت باقی است، اما احتمال تغییر این وضعیت پس از آغاز رسمی کار نماینده طالبان وجود دارد.

پربازدیدترین‌ها

معاون حقانی به هزاره‌ها گفت 'شهرک امید سبز را ترک نکنید'
۱

معاون حقانی به هزاره‌ها گفت 'شهرک امید سبز را ترک نکنید'

۲

اندیشکده‌ امریکایی: طالبان معادن افغانستان را به سبک شورشیان مدیریت می‌کند

۳

کرزی: اکنون زمان ندامت و مصالحه است

۴

گزارشگر سازمان ملل می‌گوید به رگبار بستن چند نفر به دست طالبان بررسی شود

۵

سازمان ملل: طالبان درباره بدرفتاری نیروهایش با شهروندان آمار نمی‌دهد