• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ورزش در اولویت؛ امریکا محدودیت سفر را برای رویدادهای بزرگ ورزشی کاهش داد

۲۶ جدی ۱۴۰۴، ۲۱:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)

به گزارش رویترز، دولت امریکا اعلام کرده است که بازی‌های المپیک و جام جهانی فوتبال فیفا در فهرست رویدادهای ورزشی‌ای قرار گرفته‌اند که از ممنوعیت سفر ویزا معاف هستند. این تصمیم در چارچوب گسترش استثناها برای شرکت در رقابت‌های بزرگ ورزشی اتخاذ شده است.

بر بنیاد این اعلامیه، رویدادهایی که از سوی شورای بین‌المللی ورزش‌های نظامی، فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های دانشگاهی، اتحادیه ملی ورزش‌های دانشگاهی امریکا (NCAA) و هم‌چنان مسابقات و رقابت‌های لیگ‌های حرفه‌ای ورزشی امریکا برگزار می‌شوند نیز شامل این معافیت شده‌اند.

در این فهرست، بازی‌های پارالمپیک، بازی‌های پان‌امریکن و المپیک ویژه نیز گنجانده شده و به گفته مقام‌های امریکایی، امکان افزوده‌شدن لیگ‌ها و رویدادهای دیگر نیز در آینده وجود دارد.

در همین حال، وزارت خارجه ایالات متحده به تمامی سفارت‌خانه‌ها و قنسولگری‌های این کشور اطلاع داده است که ورزشکاران، مربیان و اعضای کادر پشتیبانی مرتبط با بازی‌های المپیک، جام جهانی و برخی رقابت‌های دانشگاهی و لیگ‌های حرفه‌ای، از این ممنوعیت سفر معاف خواهند بود. این ممنوعیت شامل تشکیلات خودگردان فلسطین و ۳۹کشور دیگر می‌شود.

با این حال، رسانه‌ها، هواداران و شرکت‌های تجارتی از کشورهایی که شامل ممنوعیت سفر اند، در صورتی که واجد شرایط معافیت نباشند، اجازه ورود به ایالات متحده را نخواهند داشت.

در پیام رسمی ارسال‌شده به نمایندگی‌های دیپلوماتیک امریکا آمده است که تنها شمار محدودی از مسافران مرتبط با جام جهانی، بازی‌های المپیک، پارالمپیک و دیگر رویدادهای بزرگ ورزشی، مشمول این استثنا خواهند شد.

پربازدیدترین‌ها

طالبان اصولنامه جدایی زن و شوهر را منتشر کرد
۱

طالبان اصولنامه جدایی زن و شوهر را منتشر کرد

۲

پاکستان اظهارات طالبان درباره حمله مرگبار بنو را رد کرد

۳

نگرانی کشاورزان از هجوم حشرات به مزارع گندم در هرات و بادغیس

۴

زن متاهل در دایکندی می‌گوید طالبان می‌خواهد او را «به مرد دیگری نکاح کند»

۵

نظامی بلندپایه امریکایی: رصد کردن تهدیدهای تروریستی در افغانستان اهمیت ویژه دارد

•
•
•

مطالب بیشتر

ستایش پیشکسوت کریکت ویست‌اندیز از جوانان افغانستان، دنیا بازی‌های شما را دنبال می‌کند

۲۶ جدی ۱۴۰۴، ۲۰:۳۸ (‎+۰ گرینویچ)

بازیکن پیشین تیم ملی کریکت ویست‌اندیز و کارشناس مشهور کریکت، ایان بیشاپ، پس از پیروزی تیم نوزده سال افغانستان مقابل تیم افریقای جنوبی، با بازیکنان تیم دیدار کرد. او بازی‌های درخشان ملی‌پوشان افغان را ستود و تأکید کرد که مسابقات آن‌ها از سوی کل جهان با دقت دنبال می‌شود.

به گزارش کریکت‌بورد افغانستان، بیشاپ در این دیدار که پس از مسابقه افغانستان و افریقای جنوبی برگزار شد، افزود که این جوانان با ادامه بازی‌های خوب و مستمر می‌توانند در رقابت‌های جام جهانی پیش‌رو نتایج بهتری به‌دست آورند.

تیم افغانستان امروز در نخستین دیدار مرحله گروهی جام جهانی نوزده سال ۲۰۲۶، با تفاوت ۲۸دوش تیم قدرتمند آفریقای جنوبی را شکست داد. در این بازی، عزیرالله نیازی ستاره نخست میدان بود که علاوه بر توپ‌زنی موفق، در توپ‌گیری و فیلدینگ نیز نمایش درخشان داشت و در پایان، جایزه بهترین بازیکن مسابقه را از آن خود کرد.

نکته مهم آن است که افغانستان با ویست‌ اندیز در یک گروه قرار دارد و بازی دوم افغانستان یک‌شنبه مقابل این تیم است.

برنامه بازی‌های افغانستان:

  • یک‌شنبه، ۲۸ جدی ۱۴۰۴: افغانستان – ویست اندیز
  • چهارشنبه، ۱ دلو ۱۴۰۴: افغانستان – تانزانیا
100%

مبارزه بزرگ در راه است؛ کانلو آلوارز با رویداد «مکزیکو در برابر جهان» به رینگ برمی‌گردد

۲۶ جدی ۱۴۰۴، ۲۰:۱۵ (‎+۰ گرینویچ)

به گزارش رویترز، کانلو آلوارز، قهرمان پیشین بلامنازع سوپرمیان‌وزن بوکس جهان، قرار است در یک مبارزه بزرگ در ماه سپتمبر بار دیگر به رینگ بازگردد. این دیدار در تاریخ ۱۲سپتمبر در شهر ریاض، پایتخت عربستان سعودی برگزار خواهد شد و حریف او هنوز به‌گونه رسمی معرفی نشده است.

ترکی ‌الشیخ، مروج ورزشی عربستان، با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد: «در سپتمبر منتظر ما باشید؛ دوازدهم سپتمبر یک مبارزه بسیار بزرگ برگزار می‌شود. این نخستین رویداد رسمی کمپانی Canelo Promotions خواهد بود که با نام مکزیکو در برابر جهان برگزار می‌شود. تمام بوکسورهای تیم کانلو برابر بوکسورهایی از سراسر جهان به میدان می‌روند و خود کانلو نیز در دیدار اصلی برای یک کمربند جهانی مبارزه خواهد کرد؛ دیداری که برای عربستان یک غافل‌گیری بزرگ خواهد بود.»

کانلو آلوارز با کارنامه ۶۳پیروزی، ۳ شکست و ۲ مساوی (۳۹ ناک‌اوت)، پس از عمل جراحی آرتروسکوپی روی آرنج چپش در ماه اکتوبر، در حال بازگشت تدریجی به میادین رقابتی است. این بوکسور ۳۵ ساله پس از شکست با رأی قاطع داوران برابر ترنس کرافورد در ماه سپتمبر دچار این آسیب‌دیدگی شد.

ترنس کرافورد در ماه دسمبر از دنیای بوکس کناره‌گیری کرد و در پی آن، کمربندهای WBC، IBF و WBO سوپرمیان‌وزن خالی اعلام شد. در حال حاضر، خوزه آرماندو رسندیز به‌عنوان قهرمان کامل WBA معرفی شده و انتظار می‌رود دیگو پاچکو و همزه شیرز برای کسب کمربند WBO با یک‌دیگر روبه‌رو شوند.

آغاز طوفانی افغانستان با درخشش عزیرالله نیازی در جام جهانی کریکت زیر ١٩سال ۲۰۲۶

۲۶ جدی ۱۴۰۴، ۱۶:۰۷ (‎+۰ گرینویچ)

تیم کریکت زیر نوزده سال افغانستان در نخستین دیدار مرحله گروهی جام جهانی یک‌روزه زیر نوزده سال ۲۰۲۶، با درخشش عزیرالله نیازی، توانست تیم افریقای جنوبی را با تفاوت ۲۸دوش شکست دهد. در این دیدار، فیصل شینوزاده و خالد احمدزی نیز از دیگر بازیکنان درخشان افغانستان بودند.

تیم افغانستان در نوبت نخست توپ‌زنی کرد و در پنجاه آور، با از دست دادن هشت ویکت، ۲۶۶دوش به‌دست آورد. در میان توپ‌زنان افغانستان، فیصل شینوزاده با ۸۱دوش، خالد احمدزی با ۷۴دوش و عزیرالله نیازی با ۵۱دوش بهترین عملکرد را از خود به‌جا گذاشتند.

در سوی مقابل، بایاندا ماجولا و کورنه بوتا از تیم افریقای جنوبی هر کدام با کسب سه ویکت، عملکرد قابل قبولی در توپ‌اندازی داشتند.

در نوبت دوم، تیم افریقای جنوبی در ۴۷٫۴آور تمامی بازیکنان خود را از دست داد و نتوانست بیش از ۲۳۸دوش به‌دست آورد. عزیرالله نیازی ستاره نخست این دیدار بود که علاوه بر توپ‌زنی موفق، در توپ‌گیری و فیلدینگ نیز نمایش چشم‌گیری داشت و در پایان، جایزه بهترین بازیکن مسابقه را از آن خود کرد.

در جمع توپ‌اندازان افغانستان نیز خاطر استانکزی و عبدالعزیز، هر کدام دو ویکت کسب کردند.

افغانستان با کسب این پیروزی، دو امتیاز به‌دست آورد و پس از تیم ویست اندیز که آن‌هم دو امتیازی است، در رده دوم جدول گروه چهارم قرار گرفت. تیم‌های افریقای جنوبی و تانزانیا که هر دو دیدار نخست خود را به‌ترتیب برابر افغانستان و ویست اندیز واگذار کرده‌اند، در رده‌های سوم و چهارم این گروه ایستادند.

100%

این رقابت‌ها با حضور شانزده تیم در چهار گروه چهار تیمی برگزار می‌شود که از هر گروه، دو تیم برتر به دور بعدی راه می‌یابند. در مجموع، ۴۱ مسابقه در این تورنمنت انجام خواهد شد.

جام جهانی کریکت نوزده سال ۵۰آوره ۲۰۲۶ از ۲۵ جدی تا ۱۷ دلو ۱۴۰۴ به میزبانی مشترک زیمباوه و نامیبیا برگزار می‌شود.

برنامه بازی‌های افغانستان:

  • یک‌شنبه، ۲۸ جدی ۱۴۰۴: افغانستان – ویست اندیز
  • چهارشنبه، ۱ دلو ۱۴۰۴: افغانستان – تانزانیا

گروه‌بندی مسابقات:

  • گروه نخست: آسترالیا، ایرلند، جاپان، سریلانکا
  • گروه دوم: بنگلادیش، هندوستان، نیوزیلند، امریکا
  • گروه سوم: انگلستان، پاکستان، اسکاتلند، زیمباوه
  • گروه چهارم: افغانستان، افریقای جنوبی، ویست اندیز، تانزانیا

یک فوتبالیست و یک مربی دیگر در جریان اعتراض‌های مردمی ایران کشته شدند

۲۶ جدی ۱۴۰۴، ۱۴:۰۴ (‎+۰ گرینویچ)

براساس گزارش ایران اینترنشنال، امیرحسین محمدزاده، بازیکن ۱۸ ساله تیم فوتبال جوانان دلوارافراز تهران و میلاد (مهدی) لواسانی، مربی فوتبال پایه، در جریان انقلاب ملی ایرانیان علیه جمهوری اسلامی، با شلیک مستقیم گلوله نیروهای امنیتی حکومت این کشور کشته شده‌اند.

ایران اینترنشنال می‌نویسد، باوجود کشته‌ شدن محمدزاده در جریان اعتراض‌های هفته گذشته، نیروهای امنیتی به شرط پذیرش «بسیجی» بودن محمدزاده از سوی خانواده، حاضر به تحویل پیکر او شدند.

میلاد زنیدپور، بازیکن پیشین باشگاه‌های فولاد و ساپیا ایران دراین‌باره نوشته: «پس از این جنایت، در سکوت خبری کامل، برای او پرونده‌سازی کردند و پیکر بی‌جانش را فقط با این شرط به خانواده تحویل دادند که اعلام کنند امیرحسین عضو نیروی بسیج بوده است. خانواده را تهدید و مجبور کردند که سکوت کنند و اجازه‌ هیچ‌گونه صحبت یا اعتراضی نداشته باشند.»

ایران اینترنشنال می‌نویسد، از آغاز انقلاب ملی ایرانیان علیه جمهوری اسلامی، تعداد زیادی از فوتبالیست‌ها و مربیان، با شلیک مستقیم نیروهای جمهوری اسلامی، جان باخته‌اند؛ مجتبی ترشیز، بازیکن پیشین تراکتور، امیرمحمد کوهکن، فوتسالیست، ریبین مرادی، فوتبالیست ۱۷ ساله تیم سایپا، میلاد (مهدی) لواسانی، مربی فوتبال پایه و بازیکن پیشین سایپا، تنها تعدادی از افرادی هستند که کشته شده‌اند.

ایران اینترنشنال هم‌چنین اضافه می‌کند که سازمان حقوق بشری «هه‌نگاو» خبر داده که شامگاه ۱۸جدی ۱۴۰۴ میلاد (مهدی) لواسانی، مربی فوتبال پایه در ایران، در جریان اعتراض‌های این کشور با شلیک گلوله جنگی نیروهای جمهوری اسلامی کشته شده است.

خانواده میلاد لواسانی گفته‌اند که ماموران، گفته‌اند برای هر گلوله ۴۰۰ میلیون تومان بدهید تا جنازه را تحویل بدهیم. میلاد (مهدی) یک گلوله خورده بود و با ۴۰۰ میلیون تومان جنازه را تحویل دادند.

در مسیر جام آسیایی ۲۰۲۶؛ تیم ملی فوتسال افغانستان راهی ویتنام شد

۲۶ جدی ۱۴۰۴، ۱۳:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)

تیم ملی فوتسال افغانستان در ادامه برنامه‌های آمادگی خود برای حضور قدرتمند در رقابت‌های جام آسیایی فوتسال ۲۰۲۶، امروز کابل را به مقصد ویتنام ترک کرد. ملی‌پوشان کشور پس از برگزاری چندین جلسه تمرینی در ولایت‌های هرات و کابل، راهی این سفر تدارکاتی شدند.

شاگردان مجید مرتضایی در جریان حضورشان در ویتنام، دو دیدار تدارکاتی را در روزهای ۲۸ و ۳۰ جدی ۱۴۰۴ برابر تیم ملی فوتسال این کشور برگزار خواهند کرد. پس از پایان این دیدارها، تیم ملی فوتسال افغانستان عازم تایلند می‌شود. این تیم در روزهای دوم و چهارم دلو، دو دیدار تدارکاتی دیگر را برابر تیم ملی فوتسال تایلند انجام می‌دهد.

بر بنیاد برنامه‌ریزی انجام‌شده، تیم ملی فوتسال افغانستان در تاریخ ۵دلو ۱۴۰۴ به‌گونه رسمی راهی اندونیزیا می‌شود تا در رقابت‌های جام آسیایی فوتسال ۲۰۲۶ شرکت کند. مرحله نهایی این رقابت‌ها از ۷ تا ۱۸ دلو ۱۴۰۴ (برابر با ۲۷جنوری تا ۷ فبروری ۲۰۲۶) در اندونیزیا و با حضور ۱۶تیم برگزار خواهد شد.

تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه چهارم این رقابت‌ها با تیم‌های ایران، عربستان سعودی و مالیزیا هم‌گروه است.

گروه‌بندی کامل رقابت‌ها:

  • گروه نخست: اندونیزیا، عراق، قرغیزستان، کوریای جنوبی
  • گروه دوم: تایلند، ویتنام، کویت، لبنان
  • گروه سوم: جاپان، اوزبیکستان، تاجیکستان، آسترالیا
  • گروه چهارم: ایران، افغانستان، عربستان سعودی، مالیزیا