• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جدال افغانستان و ایران برای صدرنشینی گروه چهارم جام آسیایی ۲۰۲۶، کدام تیم پیروز خواهد شد؟

۱۱ دلو ۱۴۰۴، ۲۳:۰۱ (‎+۰ گرینویچ)

تیم ملی فوتسال افغانستان در آخرین دیدار مرحله گروهی جام آسیایی ۲۰۲۶، برای حفظ صدرنشینی گروه چهارم، امروز یک‌شنبه ۱۲ دلو به مصاف تیم ایران می‌رود. این دیدار ساعت ۱۶:۳۰ به وقت افغانستان در ورزشگاه ولودروم شهر جاکارتای اندونیزیا برگزار می‌شود. کدام تیم در این دیدار پیروز خواهد شد؟

شاگردان مجید مرتضایی در دو دیدار نخست مرحله گروهی، تیم‌های عربستان و مالیزیا را به ترتیب با نتایج ۳–۰ و ۷–۰ شکست داده‌اند و با کسب شش امتیاز، صدرنشین گروه چهارم هستند. تیم ایران نیز با شش امتیاز در تعقیب افغانستان قرار دارد؛ اما تفاضل گل افغانستان بهتر است؛ افغانستان تفاضل گل ۱۰ و ایران تفاضل گل ۵ دارد.

تیم افغانستان با کسب یک نتیجه مساوی نیز به‌عنوان تیم صدرنشین این گروه راهی مرحله بعد خواهد شد. هرچند صعود هر دو تیم افغانستان و ایران از این گروه قطعی شده است؛ اما دیدار امروز جدا از معادلات جدولی، از اهمیت ویژه‌ای برای هواداران فوتسال برخوردار است.

ایران به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی و پرافتخارترین تیم این رقابت‌ها شناخته می‌شود؛ اما افغانستان نیز در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و در دو بازی مرحله گروهی، در قامت یک تیم مدعی ظاهر شده است.

در دیگر دیدار گروه چهارم، تیم‌های مالیزیا و عربستان که هر دو با دو شکست و بدون امتیاز از دور رقابت‌ها حذف شده‌اند، به مصاف هم می‌روند.

هم‌زمان با بازی‌های این گروه، سرنوشت تیم‌های صعودکننده و حذف‌شده گروه سوم نیز مشخص خواهد شد. در این گروه، تیم جاپان با دو پیروزی و شش امتیاز صعود خود را قطعی کرده و امروز برابر اوزبیکستان قرار می‌گیرد. همچنین تیم تاجیکستان مقابل آسترالیای حذف‌شده و بدون امتیاز به میدان می‌رود.

تاجیکستان در صورت پیروزی پرگل برابر آسترالیا و هم‌زمان با شکست پرگل اوزبیکستان مقابل جاپان، شانس صعود به‌عنوان تیم دوم این گروه را خواهد داشت.

پربازدیدترین‌ها

طالبان اصولنامه جدایی زن و شوهر را منتشر کرد
۱

طالبان اصولنامه جدایی زن و شوهر را منتشر کرد

۲

پاکستان اظهارات طالبان درباره حمله مرگبار بنو را رد کرد

۳

زن متاهل در دایکندی می‌گوید طالبان می‌خواهد او را «به مرد دیگری نکاح کند»

۴

کتابی تازه رابطه رئیس‌جمهور فرانسه با گلشیفته فراهانی را دلیل سیلی در هواپیما مطرح کرد

۵

نگرانی کشاورزان از هجوم حشرات به مزارع گندم در هرات و بادغیس

•
•
•

مطالب بیشتر

بارسلونا با درخشش لامین یامال، الچه را شکست داد و صدرنشین ماند

۱۱ دلو ۱۴۰۴، ۲۲:۳۲ (‎+۰ گرینویچ)

تیم بارسلونا با درخشش لامین یامال توانست در هفته بیست‌ودوم لالیگای اسپانیا، الچه را با نتیجه ۳–۱ شکست دهد و جایگاه خود را در صدر جدول مستحکم‌تر کند. در این دیدار که در ورزشگاه مانوئل مارتینز والرو برگزار شد، لامین یامال یک گل به ثمر رساند و زمینه‌ساز گل دیگر تیمش نیز شد.

یامال ابتدا دروازه الچه را باز کرد؛ اما آلوارو رودریگز توانست در نیمه نخست بازی را به تساوی بکشاند تا دو تیم با نتیجه یک بر یک راهی رختکن شوند.

در نیمه دوم، بارسلونا بازی را کاملاً در اختیار گرفت و با گل‌های فران تورس و مارکوس رشفورد، پیروزی ۳–۱خود را قطعی ساخت. شاگردان هانسی فلیک در این مسابقه با وجود از دست دادن موقعیت‌های متعدد، در مجموع ۳۰ بار به سمت دروازه الچه شوت زدند.

با این پیروزی، بارسلونا امتیازات خود را به ۵۵ رساند و با یک بازی بیشتر، چهار امتیاز از رئال مادرید پیش افتاد. در سوی دیگر، الچه با ۲۴ امتیاز از ۲۲ بازی، در جایگاه دوازدهم جدول باقی ماند.

100%

تیم ملی کریکت افغانستان برای شرکت در جام جهانی ۲۰آوره ۲۰۲۶ وارد هندوستان شد

۱۱ دلو ۱۴۰۴، ۲۲:۱۲ (‎+۰ گرینویچ)

کریکت‌بورد افغانستان اعلام کرد که تیم ملی کریکت کشور برای شرکت در رقابت‌های جام جهانی ۲۰آوره ۲۰۲۶، وارد شهر بنگلور هندوستان شده است. براساس اعلام کریکت‌بورد، تیم ملی کریکت افغانستان پیش از آغاز رسمی این رقابت‌ها، در دو دیدار تدارکاتی به مصاف تیم‌های ویست اندیز و اسکاتلند می‌رود.

براساس اعلام کریکت‌بورد افغانستان، این دو دیدار به این ترتیب برگزار می‌شوند:

دیدارهای تدارکاتی افغانستان

  • افغانستان – اسکاتلند: دوشنبه سیزدهم دلو ۱۴۰۴، ساعت ۲:۰۰ بعد از ظهر – بنگلور
  • افغانستان – ویست‌اندیز: چهارشنبه پانزدهم دلو ۱۴۰۴، ساعت ۲:۰۰ بعد از ظهر – بنگلور

جام جهانی بیست‌آوره ۲۰۲۶

رقابت‌های جام جهانی کریکت بیست‌آوره ۲۰۲۶ از شنبه هجدهم دلو تا یک‌شنبه هفدهم حوت ۱۴۰۴(۷ فبروری تا ۸ مارچ ۲۰۲۶) به میزبانی مشترک هندوستان و سریلانکا برگزار خواهد شد. این مسابقات در پنج ورزشگاه در هندوستان و سه ورزشگاه در سریلانکا با حضور ۲۰تیم برتر جهان انجام می‌شود.

برنامه بازی‌های افغانستان در مرحله گروهی

۱. افغانستان – نیوزیلند: یک‌شنبه ۱۹ دلو ۱۴۰۴، ساعت ۱۰:۰۰ قبل از ظهر
ورزشگاه چیدامبارام، چینای هندوستان

۲. افغانستان – افریقای جنوبی: چهارشنبه ۲۲ دلو ۱۴۰۴، ساعت ۱۰:۰۰ قبل از ظهر
ورزشگاه نارندرا مودی، احمدآباد هندوستان

۳. افغانستان – امارات متحده عربی: دوشنبه ۲۷ دلو ۱۴۰۴، ساعت ۱۰:۰۰ قبل از ظهر
ورزشگاه آرون جایتلی، دهلی هندوستان

۴. افغانستان – کانادا: پنج‌شنبه ۳۰ دلو ۱۴۰۴، ساعت ۶:۰۰ بعد از ظهر
ورزشگاه چیدامبارام، چینای هندوستان

هر تیم در مرحله گروهی چهار دیدار انجام می‌دهد و دو تیم برتر هر گروه راهی مرحله هشت بهترین خواهند شد. در این مرحله، تیم‌ها به دو گروه چهار تیمی تقسیم می‌شوند تا برای صعود به نیمه‌نهایی با یکدیگر رقابت کنند. نکته مهم این است که در این دوره هیچ امتیازی از مرحله گروهی به مرحله هشت بهترین منتقل نمی‌شود.

گروه‌بندی مسابقات

  • گروه اول: هندوستان، نامیبیا، هالند، پاکستان، امریکا
  • گروه دوم: آسترالیا، ایرلند، عمان، سریلانکا، زیمبابوه
  • گروه سوم: انگلستان، ایتالیا، نیپال، اسکاتلند، ویست‌اندیز
  • گروه چهارم: افغانستان، کانادا، نیوزیلند، افریقای جنوبی، امارات متحده عربی
100%

پس از پایان دیدارهای دوم مرحله گروهی جام آسیایی، افغانستان بهترین تیم رقابت‌ها شد

۱۰ دلو ۱۴۰۴، ۲۳:۰۷ (‎+۰ گرینویچ)

تیم ملی فوتسال افغانستان در پایان دیدارهای دوم مرحله گروهی جام آسیایی ۲۰۲۶ با کسب شش امتیاز، ده گل زده و بدون گل خورده، بهترین تیم این مسابقات بوده است. شاگردان مجید مرتضایی پرگل‌ترین پیروزی این دوره را با نتیجه ۰-۷ مقابل مالیزیا به دست آوردند و نمایش‌های چشم‌نواز ارائه کردند.

افغانستان در دو دیدار خود در مرحله گروهی، تاکنون با نتایج ۰-۳ و ۰-۷ به ترتیب عربستان سعودی و مالیزیا را شکست داده است. پس از افغانستان، تیم‌های اندونیزیا (۰-۵ مقابل کوریای جنوبی)، تایلند (۱-۶ مقابل کویت) و جاپان (۲-۶ مقابل آسترالیا) بیشترین تعداد گل را به ثمر رسانده‌اند.

نکته قابل توجه این است، تنها تیمی که تا کنون دروازه خود را بسته نگه داشته، افغانستان است. پس از افغانستان، تیم‌های جاپان و اوزبیکستان با دو گل خورده و تایلند و ایران با یک گل خورده قرار دارند.

با کسب شش امتیاز، افغانستان صعود خود را به مرحله یک‌چهارم نهایی قطعی کرده است. علاوه بر افغانستان، تیم‌های اندونیزیا، عراق، تایلند، ویتنام، جاپان و ایران نیز به دور بعد راه یافته‌اند. تیم‌های قرغیزستان، کوریای جنوبی، عربستان، مالیزیا، لبنان، کویت و استرالیا از رقابت‌ها حذف شده‌اند.

در جدول گلزنان برتر مسابقات، رضا حسین‌پور از افغانستان با سه گل زده در کنار اقبال سکندر از اندونیزیا و سالم فیصل از عراق قرار دارد. امید قنبری، دیگر بازیکن افغانستان، دو گل به ثمر رسانده و در جمع دوگله‌هاست.

همچنین، سید مجتبی حسینی، محمد جواد صفری، فرزاد محمودی، محمد مرادی و سید حسین موسوی هر کدام یک گل زده‌اند. در مجموع، از ده گل زده افغانستان، پنج گل آن توسط رضا حسین‌پور و امید قنبری ثبت شده است.

تنها بازیکنانی که از آنان انتظار گلزنی می‌رفت؛ اما تاکنون موفق گلزنی نشده‌اند، اکبر کاظمی، حمیدرضا حسینی، سید مرتضی حسینی، عباس حیدری و خداداد ابراهیمی هستند.

100%
100%

رویارویی تیم‌های مدعی در مرحله حذفی لیگ قهرمانان فوتبال اروپا

۱۰ دلو ۱۴۰۴، ۲۱:۴۹ (‎+۰ گرینویچ)

با انجام قرعه‌کشی مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا، مسیر تیم‌ها برای صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی و مراحل بالاتر تا اندازه‌ای مشخص شد. پس از پایان دیدارهای پلی‌آف و تکمیل شانزده تیم برتر، احتمال رویارویی تیم‌های بزرگ در مراحل بعدی، خیلی زود وجود دارد.

از میان تیم‌های اسپانیایی، تنها بارسلونا مستقیماً به مرحله حذفی صعود کرد، در حالی که اتلتیکو مادرید و رئال مادرید به مرحله پلی‌آف رفتند و اتلتیک بیلبائو و ویارئال از رقابت‌ها حذف شدند. رئال مادرید در پایان مرحله گروهی در رتبه نهم و اتلتیکو در رتبه چهاردهم قرار گرفتند و طبق قوانین، این دو تیم دیدار برگشت پلی‌آف را در خانه خود برگزار خواهند کرد. نکته جالب این است که رئال مادرید در مرحله پلی‌آف به مصاف تیمی می‌رود که مانع صعود مستقیم آن شده بود. همچنین، مدافع عنوان قهرمانی، پاریسن ژرمن، باید در پلی‌آف دیدار تمام فرانسوی مقابل موناکو را برگزار کند.

مسابقات پلی‌آف:

  • بنفیکا – رئال مادرید
  • موناکو – پاریسن ژرمن
  • کلوب بروژ – اتلتیکو مادرید
  • بوروسیا دورتموند – آتالانتا
  • بودو گلیمت – اینتر میلان
  • قره‌باغ – نیوکاسل
  • گالاتاسرای – یوونتوس
  • المپیاکوس – بایر لورکوزن

دیدارهای رفت این مرحله در تاریخ ۲۸ و ۲۹ دلو ۱۴۰۴ و بازی‌های برگشت در ۷ و ۸ حوت برگزار می‌شود. رئال مادرید در بازی رفت به مصاف بنفیکا می‌رود و پاریسن ژرمن نیز به زمین موناکو خواهد رفت.

احتمال رویارویی‌ها در یک‌هشتم نهایی:

  • برنده پی‌اس‌جی و موناکو با چلسی یا بارسلونا برخورد خواهد کرد.
  • برنده بنفیکا و رئال مادرید به مصاف سیتی یا اسپورتینگ خواهد رفت.
  • برنده گالاتاسرای و یوونتوس حریف لیورپول یا تاتنهام می‌شود.
  • برنده بروژ و اتلتیکو با لیورپول یا تاتنهام مواجه می‌شود.
  • برنده اینتر و بودو گلیمت حریف سیتی یا اسپورتینگ خواهد بود.
  • برنده لورکوزن و المپیاکوس به مصاف بایرن یا آرسنال می‌رود.
  • برنده دورتموند و آتالانتا با بایرن یا آرسنال بازی می‌کند.
  • برنده قره‌باغ و نیوکسل با چلسی یا بارسلونا روبه‌رو خواهد شد.
100%

نواک جوکوویچ حریف کارلوس آلکاراس در فینال تاریخی تنیس آزاد آسترالیا شد

۱۰ دلو ۱۴۰۴، ۱۶:۰۶ (‎+۰ گرینویچ)

نواک جوکوویچ با یک نمایش درخشان، یانیک سینر ایتالیایی را در پنج ست مغلوب کرد و به دیدار فینال تنیس آزاد آسترالیا راه یافت. جوکوویچ قرار است در دیدار نهایی این مسابقات، رقابت‌ نسل‌ها را مقابل مرد شماره یک تنیس جهان، کارلوس آلکاراس، برگزار کند.

آلکاراس نیز پس از گذراندن طولانی‌ترین نیمه‌نهایی اوپن آسترالیا در مقابل الکساندر زوِرِف با نتیجه ۶-۴، ۷-۶(۵)، ۶-۷(۳)، ۶-۷(۴)، ۷-۵ به فینال راه یافت.

جوکوویچ که کمتر از چهار ماه تا ۳۹ سالگی فاصله دارد، با این پیروزی رکورد کن رزوال را شکست و به مسن‌ترین مردی تبدیل شد که در دوران حرفه‌ای به فینال اوپن آسترالیا رسیده است. او حالا به دنبال یازدهمین قهرمانی خود در ملبورن پارک و بیست‌وپنجمین گرنداسلم در کل دوران حرفه‌ای‌اش است.

آلکاراس که در نیمه‌نهایی با گرفتگی عضله مواجه شد، با تلاش فراوان و استفاده از تجربه‌های پیشین خود در گرنداسلم‌ها، توانست زوِرِف را شکست دهد. در طول مسابقه، هر دو بازیکن از شدت فشار جسمی به حدی رسیدند که حتی حالت تهوع پیدا کردند؛ اما با اراده و تمرکز بالا توانستند به فینال برسند.

100%

فینال تنیس آزاد آسترالیا میان جوکوویچ و آلکاراس نوید یک نبرد تاریخی میان قدیمی‌ترین و جوان‌ترین نامزدان برای کسب رکوردهای مهم در دنیای تنیس را می‌دهد.