• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان از غرب خواست در سیاست تحریم‌ها تجدیدنظر کند

۲۴ دلو ۱۴۰۴، ۰۸:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان، تمدید مأموریت تیم نظارت بر تحریم‌های سازمان ملل را «اقدامی ناکام و بی‌اثر» خواند و از کشورهای غربی خواست در سیاست تحریم‌های خود بازنگری کنند. آقای مجاهد گفت که ادامه این رویکرد نتیجه‌ای نخواهد داشت.

او در یک پیام صوتی به رسانه‌ها، در مورد توسعه و امنیت روزافزون در افغانستان سخن زد و تأکید کرد که «پیشرفت‌ها در افغانستان با تحریم‌ها سازگار نیست.»

سخنگوی طالبان همچنین از موضع چین و روسیه در شورای امنیت قدردانی کرد و از کشورهای غربی خواست «تعامل سازنده» با افغانستان را در پیش بگیرند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد روز پنجشنبه، ۲۳ دلو، مأموریت تیم نظارت بر تحریم‌های مربوط به طالبان را برای یک سال دیگر تمدید کرد. این قطعنامه با رأی مثبت هر ۱۵ عضو شورا تصویب شد.

بر اساس این قطعنامه، تحریم‌های موسوم به «رژیم ۱۹۸۸» علیه طالبان ادامه خواهد یافت.

این تحریم‌ها شامل مسدود شدن دارایی‌ها، ممنوعیت سفر و تحریم تسلیحاتی افراد و نهادهای مرتبط با طالبان است. معافیت سفر برای شماری از رهبران طالبان نیز تمدید نشد.

پیش‌نویس این قطعنامه را ایالات متحده امریکا تهیه کرده بود. تیم نظارتی یادشده از کمیته‌ای حمایت می‌کند که مسئول اجرای و نظارت بر این تحریم‌ها در ارتباط با افغانستان است.

طالبان تحریم‌های بین‌المللی را مانعی در برابر رشد اقتصادی افغانستان دانسته و خواستار لغو آنها شده‌ است.

کشورهای غربی اما می‌گویند که ادامه این محدودیت‌ها به عملکرد طالبان در زمینه حقوق بشر، تشکیل دولت فراگیر و مبارزه با تروریسم مرتبط است.

پربازدیدترین‌ها

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود
۱

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود

۲

امریکا از شرکت‌های خصوصی خواست در معامله با طالبان با نهایت احتیاط عمل کنند

۳

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۴

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۵

کارشناسان می‌گویند قوانین طالبان جان زنان و کودکان را گرفته است