• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

چیپ طلایی در اندونیزیا؛ گل رضا حسین‌پور، بهترین گل جام آسیایی فوتسال ۲۰۲۶ شد

۲۵ دلو ۱۴۰۴، ۱۳:۳۱ (‎+۰ گرینویچ)

پس از پایان رأی‌گیری کنفدراسیون فوتبال آسیا برای انتخاب زیباترین گل هجدهمین دوره جام آسیایی فوتسال ۲۰۲۶ که در اندونیزیا برگزار شد، گل رضا حسین‌پور از افغانستان با قاطعیت عنوان بهترین گل این رقابت‌ها را به دست آورد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا سه روز پیش، هشت گل برتر این تورنمنت را به رأی‌گیری علاقه‌مندان فوتسال گذاشته بود. با پایان یافتن این روند، گل رضا حسین‌پور که روی پاس امید قنبری و با یک ضربه چیپ تماشایی وارد دروازه مالیزیا شد، با کسب ۴۸٪آرا در صدر قرار گرفت. این گل، پنجمین گل تیم ملی فوتسال افغانستان در دیدار برابر مالیزیا بود.

در رده دوم این رأی‌گیری، اسرار مگانتارا از اندونیزیا قرار گرفت که گل او در دیدار نهایی برابر ایران ۴۲.۵۲٪آرا را به خود اختصاص داد. همچنین گل دین کونگ از ویتنام برابر لبنان با ۶.۳۸٪در جایگاه سوم و گل سعید احمد عباسی از ایران مقابل اوزبیکستان با ۲.۶۱٪در رده چهارم ایستاد.

100%

در این دوره از رقابت‌ها که در مجموع ۱۶۶گل به ثمر رسید، جام آسیایی فوتسال ۲۰۲۶ به‌عنوان یکی از پرگل‌ترین دوره‌های تاریخ این تورنمنت ثبت شد و در نهایت با چهاردهمین قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به پایان رسید.

همچنین گل‌های محمد عثمان‌موسی از تایلند برابر کویت، شوتو یاماناکا از جاپان مقابل اوزبیکستان، ال‌بک تولکینوف از اوزبیکستان برابر ایران و سالم کاظم از عراق مقابل ایران نیز در فهرست نامزدها حضور داشتند؛ اما نتوانستند آرای لازم را کسب کنند.

100%
100%

پربازدیدترین‌ها

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود
۱

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود

۲

امریکا از شرکت‌های خصوصی خواست در معامله با طالبان با نهایت احتیاط عمل کنند

۳

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۴

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۵

کارشناسان می‌گویند قوانین طالبان جان زنان و کودکان را گرفته است