• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تاکید بر حمایت از زنان افغانستان در مجمع جهانی برلین

۲۸ دلو ۱۴۰۴، ۲۳:۱۶ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۲:۳۲ (‎+۰ گرینویچ)

شماری از فعالان زن افغان با حضور در مجمع جهانی برلین خواهان حمایت جامعه جهانی از حقوق زنان افغانستان شدند. پروانه ابراهیم‌خیل نجرابی به افغانستان اینترنشنال گفت که شرایط ناگوار افغانستان در پنل‌های مختلف این نشست بیان شد.

کنفرانس بین‌المللی «ورلد فروم ۲۰۲۶» با تمرکز بر آینده دموکراسی، فناوری و هوش مصنوعی، از ۱۵ تا ۱۷ فبروری در برلین برگزار شد.

در این برنامه‌، ده‌ها سیاست‌مدار سرشناس از جمله هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق امریکا، برندگان جایزه صلح نوبل و فعالان حقوق بشر شرکت داشتند.

در میان شرکت‌کنندگان، شماری از زنان افغان از جمله منیژه باختری، سفیر افغانستان در اتریش، سیما سمر، رئیس پیشین کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان، زهرا جویا، روزنامه‌نگار، پروانه ابراهیم‌خیل نجرابی، فعال حقوق زنان و ظریفه غفاری، شهردار پیشین میدان وردک، حضور داشتند.

پروانه ابراهیم‌خیل نجرابی در گفت‌وگو با افغانستان اینترنشنال گفت که آنها شرایط ناگوار در افغانستان را در پنل‌های مختلف مطرح کردند.

100%

او گفت که جامعه جهانی عملاً از رنج و سرکوب زنان افغانستان چشم‌پوشی کرده و «مسئله آزادی و دموکراسی در افغانستان کاملاً به فراموشی سپرده شده است.»

به گفته وی، شرکت‌کنندگان افغان در این نشست از نمایندگان کشورها خواستند از به‌رسمیت شناختن اداره طالبان خودداری کنند.

خانم نجرابی همچنین نسبت به گسترش روابط برخی کشورهای همسایه و منطقه‌ای با طالبان ابراز نگرانی کرد و گفت این روند می‌تواند وضعیت زنان و حقوق بشر در افغانستان را وخیم‌تر کند.

هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق امریکا در سخنرانی خود هشدار داد که دموکراسی با تهدیدی جدی روبه‌رو است. او از شکل‌گیری یک «ائتلاف فرامرزی خودکامگان» سخن گفت که به گفته او می‌تواند بنیان‌های دموکراسی را در اروپا و امریکا تضعیف کند. کلینتون تأکید کرد که ولادیمیر پوتین این روند را ترویج و تأمین مالی می‌کند و «متحدان زیادی در ایالات متحده» دارد. او افزود کسانی که برای دموکراسی و توزیع عادلانه ثروت تلاش می‌کنند، باید از وجود دشمنان قدرتمند و سازمان‌یافته آگاه باشند.

کنفرانس «ورلد فروم ۲۰۲۶» با هدف بررسی چالش‌های جهانی از جمله مقررات هوش مصنوعی، تهدیدهای دموکراسی، حقوق بشر و آینده بشریت برگزار شد و مراسم افتتاحیه آن با حضور بیل کلینتون و هیلاری کلینتون همراه بود.

پربازدیدترین‌ها

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود
۱

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود

۲

امریکا از شرکت‌های خصوصی خواست در معامله با طالبان با نهایت احتیاط عمل کنند

۳

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۴

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۵

کارشناسان می‌گویند قوانین طالبان جان زنان و کودکان را گرفته است