• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

منابع می‌گویند طالبان و مرزبانان پاکستانی بار دیگر در مناطق مرزی ننگرهار درگیر شده‌اند

۶ حوت ۱۴۰۴، ۱۴:۳۷ (‎+۰ گرینویچ)

منابع امنیتی به افغانستان اینترنشنال گفتند شام چهارشنبه، ششم حوت طالبان و مرزبانان پاکستانی در منطقه مرزی خیبر بار دیگر باهم درگیر شدند. به گفته منابع درگیری همچنان ادامه دارد و دو طرف از سلاح‌های سنگین استفاده کرده‌اند.

منابع امنیتی پاکستان به افغانستان اینترنشنال تایید کردند که همزمان در چند نقطه مرزی ولسوالی خیبر تیراندازی جریان دارد. به گفته منابع، تبادل آتش در بازار زاخاخیل همچنان ادامه دارد. منطقه خیبر پاکستان با ولسوالی‌های مومندره، اچین و لعل‌پور ننگرهار هم مرز است.

مقامات پاکستان و طالبان تاکنون به‌طور رسمی درباره این درگیری مرزی ابراز نظر نکرده‌اند.

در پی حملات هوایی اخیر پاکستان در چند ولسوالی افغانستان، طالبان هشدار داده بود که اقدامات تلافی‌جویانه را در موقع مناسب انجام خواهد داد.

این در حالی است که روز سه‌شنبه نیز طالبان با مرزبانان پاکستانی در مناطق مرزی ننگرهار درگیر شده بودند. حکومت پاکستان، طالبان افغان را به آتش‌باری ناموجه بر نیروهای پاکستانی در امتداد سرحد متهم کرد و اعلام داشت که به این «تجاوز» به‌طور موثر پاسخ داده شده است.

مشرف زیدی، سخنگوی نخست‌وزیر پاکستان روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای گفت که نیروهای طالبان در بخش‌های تورخم و تیراه در امتداد مرز به سمت نیروهای پاکستانی تیراندازی کردند.

پربازدیدترین‌ها

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود
۱

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود

۲

امریکا از شرکت‌های خصوصی خواست در معامله با طالبان با نهایت احتیاط عمل کنند

۳

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۴

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۵

کارشناسان می‌گویند قوانین طالبان جان زنان و کودکان را گرفته است