• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

گزارش‌ها از وقوع دست‌کم سه انفجار در دوحه

۹ حوت ۱۴۰۴، ۱۶:۰۴ (‎+۰ گرینویچ)

شبکه خبری الجزیره از وقوع دست‌کم سه انفجار جدید در دوحه، پایتخت قطر خبر داد.

در پی حملات موشکی جمهوری اسلامی به قطر، وزارت داخله این کشور از مردم خواست «در خانه بمانند».

این وزارت نوشت «از پنجره‌ها و فضاهای باز دوری کنید و جز در موارد کاملاً ضروری از خانه‌های خود خارج نشوید تا زمانی که اوضاع به ثبات برسد.»

پربازدیدترین‌ها

روسیه: مخالفان مسلح با کمک بریتانیا می‌خواهند برخی مناطق را از کنترول طالبان خارج کنند
۱

روسیه: مخالفان مسلح با کمک بریتانیا می‌خواهند برخی مناطق را از کنترول طالبان خارج کنند

۲

هبت‌الله آخندزاده؛ مردی برخاسته از ریگزاران قندهار

۳

انتقادها از غیرحرفه‌ای‌گری؛ رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه هرات سند تحصیلی خود را منتشر کرد

۴

گروه امرالله صالح یک 'موتر نظامی طالبان در پنجشیر را منهدم کرده است'

۵

روسیه می‌گوید ماموریت یوناما با شرایط خاص تمدید می‌شود

•
•
•

مطالب بیشتر

کی‌یر استارمر: هواپیمای بریتانیا برای دفاع از مردم ما امروز در آسمان است

۹ حوت ۱۴۰۴، ۱۶:۰۱ (‎+۰ گرینویچ)

کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا گفت که نیروهای این کشور فعال‌اند و هواپیماهای بریتانیایی به عنوان بخشی از عملیات دفاعی هماهنگ شده منطقه‌ای در آسمان حضور دارند.

او گفت بریتانیا تدابیر امنیتی و حفاظتی پایگاه‌ها و نیروهای خود را به بالاترین سطح افزایش داده است.

نخست‌وزیر بریتانیا درباره حملات مشترک امریکا و اسرائیل به ایران گفت با شماری از متحدان کشورش درباره ضرورت جلوگیری از تشدید تنش‌ها گفت‌وگو کرده است.

او افزود که بریتانیا خواهان از سرگیری روندها دیپلوماتیک و حفاظت از جان غیرنظامیان است.

آقای استارمر گفت بریتانیا در حملات به ایران نقشی نداشته، اما مدت‌هاست روشن اعلام کرده که اقدامات «رژیم در ایران» نفرت‌انگیز است. او تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران مخالفان خود را بی‌رحمانه سرکوب کرده و هزاران معترض را به قتل رسانده است.

میدان‌ هوایی بین‌المللی کویت هدف حمله هوایی قرار گرفت

۹ حوت ۱۴۰۴، ۱۵:۳۳ (‎+۰ گرینویچ)

اداره کل هواپیمایی کشور کویت اعلام کرد که یک پهپاد، میدان هوایی بین‌المللی این کشور را هدف قرار داده است.

گفته شده این حمله «خسارات مادی محدود» به ساختمان وارد کرده و شماری از کارکنان به صورت جزئی زخمی شده‌اند.

عبدالله الراجحی، سخنگوی این اداره گفت که مقام‌های این کشور اقدامات اضطراری را آغاز کردند و اکنون امنیت منطقه تأمین شده است.

وزیر خارجه ایران می‌گوید تغییر رژیم جمهوری اسلامی «ناممکن» است

۹ حوت ۱۴۰۴، ۱۵:۲۷ (‎+۰ گرینویچ)

عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی گفته است که تغییر رژیم «ماموریت ناممکن» است.

عراقچی در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی نیوز گفت «ما یک ساختار سیاسی بسیار مستحکم و نهادینه‌شده داریم.»

عراقچی با اشاره به مخالفان این رژیم گفته است که هرچند «افرادی هم هستند که شکایت دارند، اما آنان نیز حامیان قوی رژیم هستند.»

ترکیه می‌گوید جنگ آینده منطقه و ثبات جهان را تهدید می‌کند

۹ حوت ۱۴۰۴، ۱۵:۲۲ (‎+۰ گرینویچ)

وزارت خارجه ترکیه به حملات اسرائیل، امریکا و ایران واکنش نشان داد و اعلام کرد که این اقدامات می‌تواند آینده منطقه و ثبات جهانی را با خطر جدی روبه‌رو کند. این وزارت با ابراز نگرانی از تشدید تنش‌ها، خواستار توقف فوری حملات و حل‌وفصل اختلافات از مسیرهای دیپلوماتیک شد.

وزارت خارجه این کشور روز جمعه تاکید کرد که حملات امریکا و اسرائیل به ایران و هدف قرار گرفتن کشورهای دیگر از سوی تهران، قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند و جان غیرنظامیان را به خطر مواجه می‌کند.

این وزارت تاکید کرده است که این درگیری‌ها خشونت‌ها را تشدید خواهد کرد. انقره از طرف‌های درگیری خواسته است تا از طریق گفت‌و‌گو به راه‌حل مسالمت‌آمیز برسند. این کشور همچنین اعلام آمادگی کرده است تا میان طرف‌ها میانجی‌گری کند.

ترکیه همچنین تاکید کرده است که برای امنیت شهروندان این کشور در کشورهای درگیر، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

دبیرکل سازمان ملل هشدار داد که خطر گسترش درگیری در منطقه وجود دارد

۹ حوت ۱۴۰۴، ۱۵:۰۹ (‎+۰ گرینویچ)

دبیرکل سازمان ملل، حملات مشترک امریکا و اسرائیل بر ایران و حملات تلافی‌جویانه جمهوری اسلامی را به‌شدت نکوهش کرد.

آنتونیو گوترش خواستار توقف فوری درگیری‌ و کاهش تنش‌ها شد و هشدار داد که در صورت عدم اقدام، خطر گسترش درگیری در منطقه وجود دارد.

آقای گوترش گفت که تشدید درگیری نظامی در منطقه، صلح و امنیت بین‌المللی را تضعیف می‌کند.

او یادآور شد که همه کشورهای عضو باید «به تعهدات خود تحت حقوق بین‌الملل، از جمله منشور سازمان ملل متحد، احترام بگذارند»؛ منشوری که «تهدید یا استفاده از زور علیه تمامیت ارضی یا استقلال سیاسی هر کشور» را منع می‌کند.

دبیرکل سازمان ملل هشدار داد که گسترش درگیری در سطح منطقه با پیامدهای جدی برای غیرنظامیان و ثبات منطقه‌ای به همراه خواهد بود.