• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

افغان ایواک می‌گوید کمپ مهاجران افغان در قطر در حملات ایران آسیب دیده است

۱۰ حوت ۱۴۰۴، ۱۷:۳۹ (‎+۰ گرینویچ)

به دنبال حمله راکتی روز یکشنبه ایران به قطر، رئیس افغان ایواک، سازمان حامی پناهجویان افغان گفت که سقف یکی از واحدهای مسکونی در کمپ سیلیه قطر که محل اسکان موقت تخلیه‌شدگان افغان است، آسیب دیده است.

به گفته شان ون‌دایور، این خسارت ناشی از سقوط بقایای موشک بوده است.

او در یادداشتی در شبکه اکس، تصاویر و ویدیویی را منتشر کرد که نشان می‌دهد سقف اتاقی سوراخ شده و خساراتی به بار آمده است. در این ویدیو همچنین بقایای یک موشک در اتاق مشاهده می‌شود.

رئیس افغان ایواک گفت که ساکنان «ترسیده و عصبانی» هستند. او از حکومت امریکا خواست که امنیت این پناهجویان افغان را که در انتظار اقامت در امریکا هستند، تامین کند.

حکومت قطر روز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور موج‌های پیاپی از موشک‌ها و پهپادهای ایرانی به مقصد قطر را رهگیری کرده‌اند. همچنین یک آتش‌سوزی جزئی در دوحه که بر اثر سقوط بقایای این پرتابه‌ها ایجاد شده بود، مهار شده است.

پربازدیدترین‌ها

هالند شرایط دریافت اقامت برای زنان افغان را آسان‌تر کرد
۱

هالند شرایط دریافت اقامت برای زنان افغان را آسان‌تر کرد

۲

طالبان وب‌سایت سفارت‌ها و قنسولگری‌های تحت اداره خود را تغییر داده است

۳

بریتانیا همکاران پیشین افغان خود را «ناامید و سرگردان» رها کرده است

۴

گزارش شورای امنیت؛ طالبان زنان را مورد «شکنجه، خشونت و تجاوز جنسی» قرار می‌دهد

۵

ملل متحد تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

•
•
•

مطالب بیشتر

هندوستان با پیروزی مقابل ویست اندیز به نیمه‌نهایی جام جهانی کریکت راه یافت

۱۰ حوت ۱۴۰۴، ۱۷:۳۸ (‎+۰ گرینویچ)

تیم کریکت هندوستان در آخرین دیدار مرحله هشت بهترین جام جهانی کریکت ٢٠آوره ۲۰۲۶، با حفظ پنج ویکت ویست اندیز را شکست داد و به عنوان چهارمین تیم به مرحله نیمه‌نهایی این رقابت‌ها صعود کرد. این مسابقه از گروه نخست برگزار و هندوستان با این پیروزی، حریف انگلستان در نیمه‌نهایی شد.

هندوستان قرعه را برد و نخست توپ‌اندازی را برگزید. تیم ویست اندیز در بیست آور وقت نخست، با از دست دادن چهار ویکت، ۱۹۵ دوش به دست آورد. روستون چیس با انجام ۴۰ دوش، بیشترین سهم را در امتیازهای تیمش داشت.

در وقت دوم و در نوبت توپ‌زنی هندوستان، این تیم در ۱۹٫۲ آور و با از دست دادن پنج بازیکن، ۱۹۹ دوش به دست آورد و پیروز میدان شد. سانجو سامسون که ۹۷ دوش برای هندوستان انجام داد، به عنوان بهترین بازیکن این دیدار شناخته شد.

هندوستان با این پیروزی چهار امتیازی شد و به عنوان تیم دوم از گروه نخست، جواز حضور در نیمه‌نهایی را کسب کرد.

بر بنیاد برنامه مسابقات، در مرحله نیمه‌نهایی، چهارم مارچ افریقای جنوبی با نیوزیلند روبه‌رو می‌شود و یک روز بعد، پنجم مارچ، تیم‌های هندوستان و انگلستان برای صعود به دیدار نهایی برابر هم صف‌آرایی خواهند کرد.

100%
100%

جبهه مقاومت کشته شدن علی خامنه‌ای را تسلیت گفت

۱۰ حوت ۱۴۰۴، ۱۷:۰۶ (‎+۰ گرینویچ)

جبهه مقاومت ملی افغانستان کشته شدن علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و شماری از مقامات ارشد ایرانی را تسلیت گفت.

این جریان سیاسی نظامی مخالف طالبان، حمله مشترک امریکا و اسرائیل به ایران «در جریان مذاکرات» را محکوم کرد. جبهه مقاومت در بیانیه‌ای نوشت که گسترش جنگ، امنیت جمعی را تضعیف می‌کند و جان غیرنظامیان را در معرض خطر قرار می‌دهد. این جبهه تاکید کرد که امروزه بیش از هر زمانی نیاز به صلح، امنیت و خویشتن‌داری احساس می‌شود.

در بیانیه این جبهه آمده است که ادامه تنش‌ها به سود کشورهای منطقه نیست و می‌تواند بر وضعیت عمومی تاثیر منفی بگذارد. جبهه مقاومت همچنین در پی درگیری در ایران، نسبت به وضعیت میلیون‌ها مهاجر افغان ساکن این کشور ابراز نگرانی کرده و نوشت که وضعیت جاری پیامدهای ناگواری بر زندگی مهاجران افغان می‌گذارد.

جبهه مقاومت ضمن درخواست توقف فوری درگیری‌ها، اعلام کرد که در این روزهای سخت در کنار ملت ایران می‌ایستد.

ترامپ: رهبران جدید ایران می‌خواهند صحبت کنند، من هم موافقت کرده‌ام

۱۰ حوت ۱۴۰۴، ۱۶:۴۹ (‎+۰ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا، اعلام کرد که رهبران جدید ایران می‌خواهند با او صحبت کنند و افزود که او با این درخواست موافقت کرده است.

ترامپ در گفت‌وگو با مجله آتلانتیک گفت: «آن‌ها می‌خواهند صحبت کنند و من موافقت کرده‌ام، بنابراین با آن‌ها صحبت خواهم کرد.» او تاکید کرد: «آن‌ها باید زودتر این کار را انجام می‌دادند، کاری را که بسیار عملی و آسان بود، باید پیش از این‌ها انجام می‌دادند، اما خیلی صبر کردند.»

رئیس جمهور امریکا در پاسخ به این پرسش که آیا گفت‌وگوی او با مقام‌های جمهوری اسلامی «امروز یا فردا اتفاق می‌افتد»، گفت: «نمی‌توانم این را به شما بگویم.»

او با اشاره به اینکه برخی از مقام‌هایی که در هفته‌های اخیر درگیر مذاکرات بودند، دیگر زنده نیستند، افزود: «بیشتر این افراد رفته‌اند. برخی از افرادی که ما با آن‌ها سر و کار داشتیم، از بین رفته‌اند، زیرا این یک موفقیت بزرگ بود. آن‌ها می‌توانستند به توافق برسند و باید زودتر اقدام می‌کردند.»

ترامپ در مصاحبه دیگری با شبکه خبری فاکس اعلام کرد که در پی حملات هوایی امریکا و اسرائیل، «۴۸ نفر از رهبران» جمهوری اسلامی کشته شده‌اند. او گفت: «هیچ‌کس نمی‌تواند موفقیتی را که ما داریم باور کند؛ ۴۸ نفر از رهبران در یک لحظه از بین رفتند و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.»

پاکستان درباره افغانستان نشست عالی‌رتبه امنیتی برگزار کرد

۱۰ حوت ۱۴۰۴، ۱۶:۲۸ (‎+۰ گرینویچ)

حکومت پاکستان اعلام کرد که شهباز شریف، نخست وزیر این کشور، نشست عالی‌رتبه امنیتی را درباره وضعیت افغانستان و منطقه برگزار کرد که در آن مقامات عالی‌رتبه «وضعیت افغانستان را با دقت» مورد ارزیابی قرار دادند.

در این خبرنامه آمده است که مقامات امنیتی گزارش مفصلی درباره وضعیت امنیتی داخل این کشور ارائه کردند. آن‌ها درباره ترتیبات امنیتی و دفاعی خود نیز به نخست وزیر وضاحت داده‌اند.

در این نشست، رئیس ستاد ارتش، وزیر داخله، وزیر برنامه‌ریزی و توسعه، وزیر اطلاعات و نشرات، وزیر عدلیه و شماری از دیگر مقامات و اعضای کابینه پاکستان اشتراک داشته‌اند.

امریکا ادعای حمله ایران به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را تکذیب کرد

۱۰ حوت ۱۴۰۴، ۱۶:۲۶ (‎+۰ گرینویچ)

ستاد فرماندهی مرکزی امریکا(سنتکام) ادعای جمهوری اسلامی مبنی بر اصابت چهار موشک بالستیک به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در خلیج فارس را تکذیب کرد.

سنتکام در یادداشتی در شبکه اکس نوشت که موشک‌های شلیک‌شده «حتی نزدیک هم نشدند.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز یکشنبه اعلام کرد که پس از حملات امریکا و اسرائیل که منجر به کشته شدن رهبر جمهوری اسلامی شد، به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن حمله کرده است.