• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر خارجه فرانسه: جنگنده‌های رافائل پهپادهای ایرانی را بر فراز امارات خنثی کرده‌اند

۱۳ حوت ۱۴۰۴، ۰۹:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که جنگنده‌های رافائل این کشور پهپادهای ایرانی را که امارات متحده عربی را هدف قرار داده بودند، خنثی‌ کرده‌اند. امارات متحده عربی محل استقرار صدها نیروی دریایی، هوایی و ارتش فرانسه است.

وزیر خارجه فرانسه گفته بود این کشور جنگنده‌ها را که در پایگاه الظفره در نزدیکی ابوظبی مستقر هستند، بر فراز امارات به پرواز درآورده تا از پایگاه‌ها در برابر حملات ایران محافظت کنند.

پیشتر امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور این کشور نیز گفته بود فرانسه در واکنش به گسترش درگیری‌ها، ناو هواپیمابر اصلی خود را به دریای مدیترانه اعزام می‌کند.

پربازدیدترین‌ها

«مهندس بیکار» در کابل تلاش کرد به زندگی خود پایان دهد
۱

«مهندس بیکار» در کابل تلاش کرد به زندگی خود پایان دهد

۲

جهانی به طالبان: اقوام را نسبت به پشتون‌ها بدبین کرده‌اید

۳

هند قوانین شهروندی برای مهاجران افغانستان را سخت‌تر کرد

۴

روز جهانی موزیم؛ پارسال ۲۱ هزار نفر از موزیم ملی افغانستان بازدید کرده‌اند

۵

بی‌بی‌سی: افغان‌ها ناچار شده‌اند فرزندان خود را بفروشند

•
•
•

مطالب بیشتر

وزیر دفاع اسرائیل: اگر رهبر بعدی ایران سیاست‌های خامنه‌ای را دنبال کند کشته خواهد شد

۱۳ حوت ۱۴۰۴، ۰۸:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

وزیر دفاع اسرائیل گفته است هر فردی که پس از آیت‌الله علی خامنه‌ای به عنوان رهبر ایران انتخاب شود و همان سیاست‌ها و ایدئولوژی او را دنبال کند، ممکن است هدف قرار گیرد.

یسرائیل کاتز روز چهارشنبه گفت همچنان اگر رهبر بعدی ایران به دنبال نابودی اسرائیل باشد و ایالات متحده را تهدید کند نیز «به‌طور قطعی هدف حذف قرار خواهد گرفت».

روز گذشته رسانه‌های بین‌المللی گفتند که مجتبی خامنه‌ای به احتمال قوی به عنوان رهبر جدید حکومت جمهوری اسلامی ایران تعیین شده است.

اسرائیل می‌گوید یک جت جنگی ایران را بر فراز تهران سرنگون کرده است

۱۳ حوت ۱۴۰۴، ۰۸:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد که یک جنگنده این کشور یک هواپیمای جنگی سرنشین‌دار ایران را بر فراز تهران سرنگون کرده است.

به گفته ارتش اسرائیل، این نخستین بار در جریان درگیری‌های اخیر میان ایران و اسرائیل است که سرنگونی یک هواپیمای جنگی سرنشین‌دار ایران صورت می‌گیرد.

مقام‌های ایرانی تاکنون در مورد این ادعا اظهار نظر فوری نکرده‌اند.

طالبان مدعی شد ده‌ها سرباز پاکستانی را کشته و زخمی کرده است

۱۳ حوت ۱۴۰۴، ۰۷:۴۱ (‎+۰ گرینویچ)

وزارت دفاع طالبان اعلام کرد که نیروهایش در قندهار شب گذشته به نیروهای مرزی پاکستان حمله کردند.

این وزارت مدعی شد که در جریان این عملیات ده‌ها نظامی پاکستان کشته و زخمی شدند و هفت پاسگاه پاکستان نیز به تصرف درآمد.

پاکستان هنوز درباره این ادعای طالبان اظهارنظر نکرده است.

امریکا تایید کرد به قنسولگری‌اش در دبی حمله پهپادی شده است

۱۳ حوت ۱۴۰۴، ۰۷:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

مارکو روبیو، وزیر خارجه امریکا تایید کرد که به قنسولگری ایالات متحده در دبی حمله پهپادی شده است.

او گفت پهپاد به پارکینگ نزدیک قنسولگری ایالات متحده در دبی برخورد کرد و به کسی آسیبی نرسید.

روبیو گفت سفارتخانه‌های امریکا «تحت حمله مستقیم» هستند.

قطر از بازداشت ۱۰ جاسوس سپاه پاسداران خبر داد

۱۳ حوت ۱۴۰۴، ۰۶:۳۸ (‎+۰ گرینویچ)

خبرگزاری دولتی قطر گزارش داد که ۱۰ متهم وابسته به سپاه پاسداران ایران بازداشت شدند.

طبق گزارش، ۷ نفر از آن‌ها مامور جمع‌آوری اطلاعات درباره تاسیسات حیاتی و نظامی قطر بودند و ۳ نفر دیگر مامور انجام اقدامات خرابکارانه بودند و آموزش استفاده از پهپاد دریافت کرده بودند.

گفته شده در جریان این عملیات، موقعیت‌ها و مختصات تاسیسات و مراکز حساس، ابزارهای ارتباطی و تجهیزات فنی از آن‌ها کشف شد.

مقام‌های قطری اعلام کردند متهمان در بازجویی‌ها به ارتباط با سپاه پاسداران ایران و دریافت ماموریت‌های جاسوسی و خرابکارانه اعتراف کرده‌اند.