• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تلفات جانی جنگ امریکا و اسرائیل با ایران در کشورهای مختلف

۱۴ حوت ۱۴۰۴، ۱۳:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)

در ششمین روز جنگ امریکا و اسرائیل با جمهوری اسلامی، گزارش‌هایی از تلفات جانی همچنان منتشر می‌شوند. تاکنون خبرهایی از تلفات در ایران، اسرائیل، لبنان، بحرین، کویت، عمان، امارات متحده عربی، سوریه و عراق منتشر شده است.

به گزارش رسانه‌های ایرانی، دست‌کم هزار و ۲۳۰ نفر در حملات امریکا و اسرائیل به شهرهای مختلف این کشور جان خود را از دست داده‌اند. مشخص نیست که آیا این آمار شامل تلفات سپاه پاسداران نیز می‌شود یا خیر.

به گفته سرویس آمبولانس اسرائیل، در حمله موشکی ایران دست‌کم ۱۰ غیرنظامی از جمله ۹ نفر در بیت شمس، در نزدیکی اورشلیم، کشته شده‌اند.

به گفته وزارت بهداشت لبنان از روز دوشنبه تاکنون حداقل ۷۷ نفر در حملات اسرائیل کشته شده‌اند. وزارت داخله بحرین نیز اعلام کرده است که یک نفر پس از وقوع آتش‌سوزی در شهر صنعتی سلمان، پس از رویداد رهگیری یک موشک، جان خود را از دست داده است.

به گفته مقام‌های کویت، سه نفر از جمله دو سرباز کویتی در حملات ایران به این کشور کشته شده‌اند.

عمان نیز اعلام کرده است که یک نفر پس از برخورد یک موشک به یک نفتکش با پرچم جزایر مارشال در سواحل این کشور کشته شده است.

وزارت دفاع امارات متحده عربی کشته شدن سه نفر در حملاتی به این کشور را تایید کرده است. ارتش ایالات متحده نیز اعلام کرده است که شش نظامی امریکایی در حمله به تاسیساتی در کویت کشته شده‌اند.

در سوریه، خبرگزاری دولتی سانا گزارش داد که چهار نفر بر اثر برخورد یک موشک ایرانی به ساختمانی در شهر جنوبی سویدا در روز شنبه کشته شده‌اند.

مقام‌های عراقی نیز اعلام کرده‌اند که در حملاتی دست‌کم ۱۳ نفر از جمله ۱۱ شبه‌نظامی، یک سرباز ارتش و یک غیرنظامی، کشته شده‌اند.

پربازدیدترین‌ها

افشای صدها مورد ازدواج کودکان در آلمان؛ دختر ۱۱ ساله به ازدواج وادار شده است
۱

افشای صدها مورد ازدواج کودکان در آلمان؛ دختر ۱۱ ساله به ازدواج وادار شده است

۲

روایت قتل دختر ۱۵ ساله افغان؛ همسرش می‌گوید «انتظار نداشتم عکسش را برای دیگران بفرستد»

۳

صاحبان کارخانه‌ها در قندهار می‌گویند اگر مشکل برق حل نشود کارخانه‌ها را منتقل می‌کنند

۴

سخنگوی طالبان: پاکستان باید به سیاستمداران و مردم خود احترام بگذارد

۵

روزنامه پاکستانی: نزدیکی روسیه با طالبان برای اسلام‌آباد پرسش‌برانگیز است

•
•
•

مطالب بیشتر

تلاش لندن برای احیای روابط اقتصادی با بیجینگ؛ نخست‌وزیر بریتانیا راهی چین شد

۷ دلو ۱۴۰۴، ۱۲:۰۹ (‎+۰ گرینویچ)
100%

کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، روز سه‌شنبه، ۷ دلو برای نخستین سفر رسمی راهی چین می‌شود. این نخستین سفر یک رهبر بریتانیا از سال ۲۰۱۸ به چین به شمار می‌رود.

آقای استارمر قرار است در جریان این سفر با شی جی پینگ، رئیس‌جمهور چین و لی چیانگ، نخست‌وزیر این کشور دیدار کند.

محور اصلی گفت‌وگوها توسعه همکاری‌های اقتصادی، جذب سرمایه‌گذاری و گسترش دسترسی شرکت‌های بریتانیایی به بازار چین اعلام شده است.

انتظار می‌رود پیتر کایل، وزیر تجارت بریتانیا و ده‌ها مدیر ارشد شرکت‌های بزرگ نیز او را همراهی کنند.

بریتانیا در پی جذب فناوری و سرمایه‌گذاری چین و همچنین دسترسی بیشتر به دومین اقتصاد بزرگ جهان برای خدمات مالی، صنعت موتر سازی و صادرات ویسکی اسکاتلندی است.

دولت بریتانیا این سفر را مبتنی بر «عمل‌گرایی واقع‌بینانه» توصیف کرده و تأکید دارد که در کنار حفظ گفت‌وگوی دیپلوماتیک با چین، همچنان نسبت به مسائل امنیتی و مداخلات خارجی حساس خواهد بود.

سفر استارمر در حالی انجام می‌شود که روابط لندن و واشنگتن در پی سیاست‌های تجاری و مواضع جنجالی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، با تنش‌هایی همراه شده و برخی متحدان سنتی امریکا در حال بازنگری در رویکرد خود نسبت به چین هستند.

سفر استارمر به چین در حالی انجام می‌شود که نشانه‌هایی از ترک برداشتن تلاش او برای حفظ رابطه‌ای گرم با دونالد ترامپ دیده می‌شود. این تلاش پیش‌تر با توافقی تجاری همراه شد و تعرفه‌های امریکا بر صنایع کلیدی موترسازی و هوافضای بریتانیا را کاهش داد.

بریتانیا امیدوار است این سفر به تقویت اقتصاد این کشور کمک کند، اما در عین حال با خطر خشم منتقدان سرسخت چین در داخل کشور و همچنین دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا روبه‌روست.

اقتصاد بریتانیا به عنوان ششمین اقتصاد بزرگ جهان و همچنین محبوبیت آقای استارمر، هر دو به تقویت نیاز دارند.

دولت او در تحقق وعده‌های رشد اقتصادی و کاهش بحران هزینه‌های زندگی برای میلیون‌ها خانوار با مشکل مواجه بوده است.

حزب کارگر در نظرسنجی‌ها از حزب راست افراطی «ریفورم یوکی» عقب افتاده و برخی نمایندگان نگران حزب به‌طور علنی درباره جایگزینی استارمر با چهره‌ای کاریزماتیک‌تر، مانند اندی برنام، شهردار منچستر را مطرح کرده‌اند.

تحلیلگران این سفر را نشانه تلاش بریتانیا برای ایجاد توازن میان روابط با امریکا و چین و دستیابی به فضای مانور مستقل‌تر در سیاست خارجی ارزیابی می‌کنند.

ناظران بر این باورند که این سفر در کنار سفر نخست‌وزیر کانادا و صدراعظم آلمان، نشان می‌دهد اروپا و متحدان امریکا دارند رویکرد همکاری کنترول‌شده با چین را در پیش بگیرند.