سخنگوی طالبان که امریکاییها را به کشتن تهدید کرده بود، عقبنشینی کرد

عطاالله زید، سخنگوی والی طالبان در بلخ، پس از آنکه امریکا را تهدید کرده بود که «طالبان امریکاییها را با سلاحهای امریکایی خواهند کشت»، پیام خود را از شبکه اکس حذف کرد.

عطاالله زید، سخنگوی والی طالبان در بلخ، پس از آنکه امریکا را تهدید کرده بود که «طالبان امریکاییها را با سلاحهای امریکایی خواهند کشت»، پیام خود را از شبکه اکس حذف کرد.
او پیشتر در واکنش به اقدام ایالات متحده امریکا در قرار دادن اداره طالبان در فهرست «کشورهای حامی بازداشتهای غیرقانونی»، با بازنشر پیام مارکو روبیو، وزیر خارجه امریکا، نوشته بود که اگر واشنگتن بخواهد بار دیگر طالبان را «به زانو درآورد»، با پاسخ کوبنده روبهرو خواهد شد.
این مقام طالبان گفته بود: «فراموش نکنید که ما شما را با سلاحهای خودتان، همان سلاحهایی که به دست آوردهایم، خواهیم کشت.»
این پیام ساعاتی پس از نشر از صفحه او در اکس حذف شد.
ایالات متحده امریکا روز دوشنبه اداره طالبان را به عنوان «کشور حامی بازداشت غیرقانونی» معرفی کرد. پس از جمهوری اسلامی ایران، طالبان دومین ادارهای است که نام آن در این فهرست قرار میگیرد.
مارکو روبیو، وزیر خارجه امریکا، گفته است طالبان برای گرفتن امتیازهای سیاسی از تاکتیکهای تروریستی استفاده میکند و این روش در برابر امریکا نتیجه نخواهد داد.