• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تیم ملی فوتبال افغانستان از میانمار راهی عربستان سعودی شد

۷ حمل ۱۴۰۵، ۲۲:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)

تیم ملی فوتبال افغانستان پس از شکست مقابل میانمار، برای برگزاری آخرین دیدارش در مرحله سوم مقدماتی جام آسیایی ۲۰۲۷، راهی عربستان سعودی شد. کاروان تیم ملی افغانستان پس از یک سفر طولانی و چندمرحله‌ای، وارد عربستان خواهند شد.

این تیم از میانمار به تایلند، سپس به امارات متحده عربی و در نهایت به عربستان سعودی منتقل می‌شود و قرار است نزدیک ظهر روز شنبه به مقصد برسد.

افغانستان سه‌شنبه ۱۱ حمل ۱۴۰۵ در دیداری تشریفاتی به مصاف سوریه خواهد رفت. این مسابقه ساعت ۲۳:۴۵ به وقت افغانستان برگزار می‌شود. افغانستان در دیدار رفت با یک گل بازی را به سوریه واگذار کرده بود.

این تیم چند روز پیش، در دیدار برگشت مقابل میانمار، افغانستان همانند بازی رفت با نتیجه ۲-۱ شکست خورد. این در حالی است که تیم ملی با ترکیبی جوان به میدان رفت؛ چرا که شماری از بازیکنان باتجربه، حضور در تیم ملی را تحریم کرده بودند.

در جدول گروه پنجم این مرحله، سوریه با ۵ پیروزی از ۵ بازی و ۱۵ امتیاز در صدر قرار دارد و صعودش را قطعی کرده است. میانمار با ۹ امتیاز دوم است و افغانستان با ۲ امتیاز در جایگاه سوم قرار دارد؛ پاکستان نیز هم‌امتیاز با افغانستان در رده چهارم است.

با توجه به قطعی شدن صعود سوریه، دیدار پیش‌رو برای هر دو تیم جنبه تشریفاتی دارد؛ اما می‌تواند فرصتی برای ارزیابی بازیکنان جوان افغانستان و کسب تجربه بین‌المللی باشد.

100%

پربازدیدترین‌ها

طالبان فعالیت ۷ دانشگاه خصوصی را تعلیق و جواز ۲ دانشگاه را لغو کرد
۱

طالبان فعالیت ۷ دانشگاه خصوصی را تعلیق و جواز ۲ دانشگاه را لغو کرد

۲

وزیر عدلیه طالبان رهبران هزاره را احضار کرد

۳

۴۴ خانواده در خوست معاون وزیر داخله طالبان را به غصب زمین متهم کردند

۴

مشاهده «اشیای ناشناس» در آسمان افغانستان در اسناد تازه پنتاگون

۵

بزرگترین چالش‌های طالبان پنج سال پس از ورود به کابل