• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دونالد ترامپ: می‌توانیم همه نیروگاه‌های ایران را ظرف یک ساعت نابود کنیم

۲۶ حمل ۱۴۰۵، ۱۲:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، گفت «اگر ایرانی‌ها عاقلانه عمل کنند، همه چیز به سرعت پایان خواهد یافت.»

او در ادامه با اشاره به توان نظامی امریکا گفت «ما می‌توانیم همه نیروگاه‌های ایران را ظرف یک ساعت نابود کنیم.»

ترامپ همچنین به بازار انرژی پرداخت و گفت «قیمت نفت به سطح پیشین بازمی‌گردد و حتی ممکن است پایین‌تر بیاید.»

او درباره چشم‌انداز جنگ و بازسازی ایران گفت «اگر همین حالا کنار بکشیم، ۲۰ سال طول می‌کشد ایران را بازسازی کنند. ما هنوز تمام نکرده‌ایم. خواهیم دید چه می‌شود. فکر می‌کنم آن‌ها خیلی خواهان توافق هستند.»

رئیس‌جمهور امریکا همچنین افزود که «نه عربستان سعودی و نه چین درباره بستن تنگه هرمز با او تماس نگرفته‌اند.»

پربازدیدترین‌ها

تیراندازی نزدیک کاخ سفید؛ مظنون قبلا خود را «عیسی مسیح» خوانده بود
۱

تیراندازی نزدیک کاخ سفید؛ مظنون قبلا خود را «عیسی مسیح» خوانده بود

۲

سقوط بلخ؛ چگونه طالبان در مزارشریف زمینگیر شدند؟

۳

منابع می‌گویند پسر الله‌گل مجاهد در حادثه تیراندازی کابل کشته شده است

۴

'تیراندازی' در سرای شهزاده کابل

۵

رهبر طالبان در پیام عید قربان: مسئولان از ظلم به مردم خودداری کنند

•
•
•

مطالب بیشتر

پولیس ترکیه در سه ماه گذشته بیش از ۱۱ هزار مهاجر افغان را بازداشت کرده است

۲۶ حمل ۱۴۰۵، ۱۲:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

پولیس ترکیه اعلام کرد که در جریان عملیات‌های جداگانه در شهر مرزی ادرنه ۳۱ مهاجر بدون مدرک اقامتی از جمله ۱۹ افغان را بازداشت کرده است. آمارهای رسمی اداره مهاجرت ترکیه نشان می‌دهد که در سه ماه گذشته، ۱۱ هزار و ۲۱۶ مهاجر بدون مدرک افغان در سراسر این کشور شناسایی و بازداشت شده‌‌اند.

فرماندهی گشت مرزی در روستای ساچلی‌موسلیم شهر ادرنه پنج مهاجر افغان بدون مدرک را بازداشت کرده است و ۱۴ مهاجر دیگر از شهروندان افغانستان نیز در روستای گمجی بازداشت شده‌اند.

پولیس ترکیه روز چهارشنبه اعلام کرده که مهاجران پس از طی مراحل قانونی برای اخراج به مراکز بازگشت تحویل داده خواهند شد. روند بازداشت و اخراج پناهجویان افغان در شهرهای مختلف ترکیه همچنان ادامه دارد.

در وب‌سایت اداره مهاجرت ترکیه آمده است که از اول ماه جنوری سال جاری میلادی تا نهم می، نزدیک به ۳۷ هزار پناهجوی بدون مدرک در سراسر کشور بازداشت شده‌اند.

در این مدت بیش از سه هزار نفر دیگر به اتهام «قاچاق انسان» بازداشت و به نهادهای عدلی و قضایی معرفی شده‌اند.

طبق آمار این اداره، افغان‌ها در صدر فهرست پناهجویان بازداشت‌شده قرار دارند.

تکواندوی قهرمانی نوجوانان جهان؛ محمد عذیر رشید از صعود به مراحل بالاتر بازماند

۲۶ حمل ۱۴۰۵، ۱۱:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

سومین نماینده تکواندوی افغانستان در رقابت‌های قهرمانی نوجوانان جهان در تاشکند اوزبیکستان به میدان رفت؛ اما مقابل حریفی از چین شکست خورد و از ادامه رقابت‌ها بازماند. در این دیدار، محمد عذیر رشید در وزن منفی ۷۸ کیلوگرام مقابل دونغانچی از چین در دو راوند و با نتیجه ۲–۰ مغلوب شد.

این مسابقه در مرحله یک‌شانزدهم نهایی برگزار شد و محمد عذیر رشید در نخستین مبارزه‌اش شکست خورد. او راوند نخست را با نتیجه ۱۴–۱ و راوند دوم را ۱۳–۰ به حریف خود واگذار کرد و نتوانست به مراحل بالاتر راه یابد.

در این رقابت‌ها که پانزدهمین دوره آن به‌شمار می‌رود، نزدیک به یک‌هزار ورزشکار از کشورهای مختلف از تاریخ ۲۳ تا ۲۸ حمل ۱۴۰۵ با یکدیگر رقابت می‌کنند. افغانستان در این مسابقات با چهار ورزشکار حضور یافته است.

تا کنون، سرنوشت سه نماینده افغانستان مشخص شده است. سدیس سکندر و محمد عذیر رشید در همان دیدار نخست شکست خوردند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند؛ اما مهدی یعقوبی با کسب دو پیروزی توانست تا مرحله یک‌چهارم نهایی پیش برود، هرچند از صعود به نیمه‌نهایی بازماند.

تنها نماینده باقی‌مانده افغانستان، علی‌رضا جامی در وزن منفی ۶۸ کیلوگرام است که باید به میدان برود.

هدایت تیم ملی تکواندوی افغانستان را عبدالمعروف قاسمی و عبدالغفور بهرام بر عهده دارند.

اردوغان: برای تمدید آتش‌بس میان امریکا و جمهوری اسلامی تلاش می‌کنیم

۲۶ حمل ۱۴۰۵، ۱۱:۰۸ (‎+۱ گرینویچ)

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، خواستار آن شد که از فرصت ایجادشده از آتش‌بس میان امریکا و جمهوری اسلامی برای رسیدن به یک توافق صلح پایدار استفاده شود. اردوغان گفت که ترکیه در حال تلاش برای تمدید آتش‌بس میان امریکا و جمهوری اسلامی، کاهش تنش‌ها و تضمین ادامه گفت‌وگوهاست.

رئیس‌جمهور ترکیه گفت که ادامه حملات اسرائیل به لبنان به امیدها برای صلح منطقه‌ای آسیب می‌زند.

او افزود که با وجود برخی مسائل، ترکیه نسبت به مذاکرات امیدوار است.

طالبان می‌گوید بیش از ۵۰۰ تُن کمک بشردوستانه به غزه فرستاده است

۲۶ حمل ۱۴۰۵، ۱۱:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه طالبان خبر داد که بیش از ۵۰۰ تُن کمک‌های ضروری را از طریق بندر رفح مصر به مردم فلسطین در غزه ارسال کرده است. به گفته طالبان این کمک‌ها شامل مواد غذایی، پوشاک و دیگر اقلام ضروری است که قرار است بین ۲۲ هزار خانواده فلسطینی توزیع شود.

وزارت خارجه طالبان روز چهارشنبه، ۲۶ حمل با انتشار ویدیوی لاری‌های حامل کمک‌های بشردوستانه در گذرگاه مرزی رفح، اعلام کرد که این کمک‌ها وارد غزه شده است. براساس اعلامیه این وزارت این کمک‌ها در ۴۲ لاری به غزه منتقل شده‌اند.

ضیا احمد تکل، معاون سخنگوی وزارت خارجه طالبان میزان این کمک‌ها را حدود ۵۰۰ هزار دالر اعلام کرده و گفته است که این کمک‌ها از سوی هیئت طالبان در مصر خریداری و تهیه شده است.

معاون سخنگوی طالبان همچنین از طرف‌ها خواسته است برای برقراری آتش‌بس در غزه تلاش کنند. او خواستار حل و مسئله فلسطین با درنظرداشت «حقایق تاریخی و حقوق مشروع مردم این سرزمین» شده است.

مقام‌های طالبان پیش از این نیز از جمع‌آوری پول برای کمک به ساکنان غزه خبر داده بودند.

  • طالبان برای کمک به ساکنان غزه پول جمع‌آوری می‌کند

    طالبان برای کمک به ساکنان غزه پول جمع‌آوری می‌کند

طالبان درحالی از ارسال محموله‌های کمکی به غزه خبر داده است که نیمی از جمعیت افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند. براساس گزارش سازمان ملل حدود ۲۲ میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

وزیر خارجه روسیه: غنی‌سازی اورانیوم برای مصرف غیرنظامی حق انکارناپذیر ایران است

۲۶ حمل ۱۴۰۵، ۱۰:۵۹ (‎+۱ گرینویچ)

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که غنی‌سازی اورانیوم برای مصارف غیرنظامی «حق انکارناپذیر جمهوری اسلامی» است.

آقای لاوروف در جریان سفر دو روزه خود به بیجینگ در گفت‌وگو با خبرنگاران تاکید کرد که روسیه از اصل جهان‌شمول بودن حق غنی‌سازی حمایت می‌کند.

او گفت: «غنی‌سازی اورانیوم به منظور مصارف غیرنظامی، یک حق انکارناپذیر برای جمهوری اسلامی است.»

وزیر خارجه روسیه افزود چه تهران تصمیم به «توقف» بگیرد یا بر حفظ این حق اصرار کند، مسکو از اصل حق غنی‌سازی حمایت می‌کند.

سرگئی لاوروف تصریح کرد که اصل جهان‌شمول بودن حق غنی‌سازی برای همه کشورها باید رعایت شود.

او تاکید کرد که روسیه براساس این اصل، از مذاکرات تهران و واشنگتن حمایت خواهد کرد.