• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پولیس ترکیه بار دیگر ۲۳ پناهجوی افغان را بازداشت کرد

۱۸ ثور ۱۴۰۵، ۱۰:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۲:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

پولیس ترکیه در دو عملیات جداگانه در شهرهای ریزه و چاناک‌قلعه، ۵۴ پناهجوی بدون مدرک شامل ۲۳ پناهجوی افغان را بازداشت کرد. مقام‌های ترکیه گفته‌اند که در پیوند به این رویدادها چند مظنون به قاچاق انسان نیز بازداشت و برخی از آنان زندانی شده‌اند.

براساس گزارش‌ها، پولیس ترکیه پناهجویان افغان فاقد مدرک اقامت را در شهر ریزه، بازداشت و چهار نفر را نیز به اتهام قاچاق انسان شناسایی و زندانی کرده است.

به گفته مقام‌های امنیتی ترکیه، این پناهجویان در بازرسی چهار موتر در مرکز ریزه و منطقه اییدره بازداشت شدند و رانندگان این موترها به عنوان سازمان‌دهندگان قاچاق انسان بازداشت شدند.

در رویدادی دیگر نیز نیروهای گارد ساحلی ترکیه ۳۱ پناهجو به‌شمول شماری از شهروندان افغانستان را در سواحل نزدیک چاناک‌قلعه بازداشت کردند.

پولیس ترکیه گفته است که این پناهجویان در یک قایق بادی در نزدیکی منطقه ازینه شناسایی شدند و پس از بازداشت، به مرکز پذیرش و انتقال مهاجران منتقل شدند.

ترکیه روند شناسایی و بازداشت پناهجویان فاقد مدرک اقامت را تسریع کرده و اخیرا صدها پناهجوی افغان را در شهرهای مختلف بازداشت و به افغانستان اخراج کرده است.

براساس آمار اداره مهاجرت ترکیه در چهار ماه گذشته بیش از ۴۵ هزار پناهجو به‌شمول ۱۳ هزار و ۵۴۳ پناهچوی افغان در سراسر این کشور به‌دلیل نداشتن کارت اقامت بازداشت شده‌اند.

پربازدیدترین‌ها

اظهارات نماینده افغان‌تبار کانگرس درباره تعامل امریکا با طالبان واکنش‌برانگیز شد
۱

اظهارات نماینده افغان‌تبار کانگرس درباره تعامل امریکا با طالبان واکنش‌برانگیز شد

۲

فرمانده جدید طالبان در بدخشان کیست؟

۳

جایزه چندمیلیون دالری امریکا برای افشای اطلاعات رهبران داعش خراسان

۴

نظریه‌پرداز طالبان: افتخار به افغانیت و ملی‌گرایی را کنار بگذارید

۵

گزارش تازه: طالبان در چهار سال نزدیک به ۳ هزار نفر را در ملأعام شلاق زده‌اند