• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

لیوتله‌لا قهرمان دوش ۱۰۰ متر لیگ الماس شد و دوپلانتیس به رکورد جهانی نرسید

۲۶ ثور ۱۴۰۵، ۱۸:۵۹ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش خبرگزاری رویترز، گیفت لیوتله‌لا، دونده افریقای جنوبی، با عملکردی درخشان در رقابت دوش ۱۰۰ متر لیگ الماس شانگهای، به نخستین قهرمانی خود در این مسابقات دست یافت؛ در حالی که موندو دوپلانتیس نتوانست رکورد جهانی پرش با نیزه را بشکند.

رقابت‌های لیگ الماس روز شنبه در شهر شائوشینگ چین برگزار شد و لیوتله‌لا در یک پایان بسیار نزدیک، فردیناند اومانیالا از کنیا و کنی بدنارک امریکایی را شکست داد.

این دونده ۲۸ ساله با ثبت زمان ۹.۹۷ ثانیه، در یک رقابت فشرده و نزدیک از خط پایان عبور کرد و نخستین پیروزی خود در لیگ الماس را جشن گرفت.

لیوتله‌لا پس از مسابقه گفت: «این پیروزی برایم ارزش زیادی دارد. شروع خوبی نداشتم؛ اما تلاش کردم آرامشم را حفظ کنم، ریتم مسابقه را از دست ندهم و قدرتمند بمانم.»

او سال گذشته در رقابت‌های قهرمانی جهان در جایگاه پنجم قرار گرفته بود.

در بخش زنان، شریکه جکسون، دونده جامائیکایی، موفق شد در دوش ۲۰۰ متر از شونای میلر-اویبو، قهرمان دو دوره المپیک در ماده ۴۰۰ متر، پیشی بگیرد و قهرمان شود.

در همین ماده، اناویا بتل امریکایی سوم شد و شاکاری ریچاردسن، دارنده مدال نقره دوش ۱۰۰ متر المپیک پاریس، در جایگاه چهارم قرار گرفت.

ماسای راسل، قهرمان المپیک امریکا، نیز در دوش ۱۰۰ متر با مانع زنان با زمان ۱۲.۲۵ ثانیه به پیروزی رسید و بهترین رکورد سال جهان را ثبت کرد.

در دوش ۱۱۰ متر با مانع مردان، کوردل تینچ، قهرمان جهان، برابر جمال بریت شکست خورد تا یک شگفتی دیگر در این رقابت‌ها رقم بخورد.

در مسابقات پرش با نیزه، موندو دوپلانتیس سویدنی بدون مشکل عنوان قهرمانی را به‌دست آورد. نزدیک‌ترین رقیب او، کرتیس مارشال، پس از عبور از ارتفاع ۵.۸۰ متر از رقابت کنار رفت.

100%

دوپلانتیس ۲۶ ساله موفق شد از ارتفاع ۶.۱۲ متر عبور کند و سپس برای ثبت رکورد تازه جهان، ارتفاع ۶.۳۲ متر را امتحان کرد؛ ارتفاعی که یک سانتی‌متر بالاتر از رکورد ۶.۳۱ متر خودش بود که در ماه مارچ ثبت کرده بود.

با این حال، او در هر سه تلاشش ناکام ماند و نتوانست شانزدهمین رکورد جهانی دوران حرفه‌ای‌اش را ثبت کند.

دوپلانتیس پس از مسابقه گفت: «تلاش برای رکورد جهانی بد نبود؛ اما باید در سرعت، انرژی و نحوه نزدیک‌شدن به پرش بهتر عمل کنم.»

در بخش پرتاب وزنه زنان، جسیکا شیلدر از هالند با ثبت پرتاب ۲۱.۰۹ متر به مقام نخست رسید و چیس جکسون، قهرمان دو دوره جهان، را پشت سر گذاشت.

در دوش ۸۰۰ متر مردان، مارک انگلیش از ایرلند در یک پایان بسیار نزدیک قهرمان شد و کثوبوگیله هاینگورا و برندون میلر را شکست داد.

همچنین فیت کیپیگن، دونده مشهور کنیایی، در نخستین رقابت فضای باز ۵۰۰۰ متر خود در سال ۲۰۲۶، با ثبت زمان ۱۴ دقیقه و ۲۴.۱۴ ثانیه قهرمان شد و بهترین زمان سال را به ثبت رساند.

100%

پربازدیدترین‌ها

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟
۱

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟

۲

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۳

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد

۴

پژوهش جدید: مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا با افزایش موارد ایست قلبی در جوانان مرتبط است

۵

جنگ و فقر؛ یونیسف می‌گوید میلیون‌ها کودک افغان از آب سالم محروم‌اند