• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رئیس مرکز تجاری روسیه: طالبان به روسیه بیش از چین اعتماد دارد

۲۷ ثور ۱۴۰۵، ۰۷:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

رئیس مرکز تجاری روسیه در کابل می‌گوید اداره طالبان به روسیه اعتماد و تمایل بیشتری نسبت به چین و سایر کشورها دارد. رستم خبیبولین گفت: «اعتبار روسیه در این کشور به مراتب بالاتر است.»

رسانه‌های روسی شنبه ۲۶ ثور گزارش دادند که این مقام روس در حاشیه مجمع روسیه - جهان اسلام در شهر کازان گفت: شرکت‌های روسی هم اکنون در استخراج و پالایش نفت و معادن افغانستان فعال هستند.

به گفته وی، روسیه در حوزه‌های نفت و گاز و استخراج مواد معدنی حضور موثری دارد و این فعالیت‌ها بدون موانع جدی پیش می‌رود.

رئیس مرکز تجاری روسیه در کابل همچنین گفت اداره طالبان به دنبال گسترش روابط با مسکو است. او این موضع را نتیجه اعتماد بیشتر به روسیه دانست.

روسیه طی سال‌های اخیر یکی از نزدیک‌ترین بازیگران منطقه‌ای به طالبان بوده و این گروه را از فهرست سازمان‌های تروریستی خود خارج کرد و به رسمیت شناخت.

نورالدین عزیزی، وزیر تجارت طالبان که به روسیه سفر کرده و در مجمع روسیه-جهان اسلام شرکت کرده، در دیدار با الکسی اوورچوک، معاون نخست‌وزیر روسیه بر گسترش روابط اقتصادی و تجاری میان افغانستان و روسیه تأکید کرده است.

این وزیر طالبان در عین حال تاکید کرد که برخی حلقات برای تخریب روابط دوجانبه تلاش می‌کنند که «باید به این تلاش‌ها جدی توجه و از آن جلوگیری شود.»

هفدهمین مجمع اقتصادی «روسیه - جهان اسلام» از ۲۲ تا ۲۷ ثور در کازان برگزار می‌شود و هیئتی از طالبان نیز در آن حضور دارد.


پربازدیدترین‌ها

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟
۱

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟

۲

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۳

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد

۴

پژوهش جدید: مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا با افزایش موارد ایست قلبی در جوانان مرتبط است

۵

جنگ و فقر؛ یونیسف می‌گوید میلیون‌ها کودک افغان از آب سالم محروم‌اند

  • وزیر طالبان: تلاش‌هایی برای تخریب روابط کابل و مسکو در جریان است

    وزیر طالبان: تلاش‌هایی برای تخریب روابط کابل و مسکو در جریان است