• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اداره طالبان وزیر سابق را شهردار هرات تعیین کرد

۳۰ ثور ۱۴۰۵، ۱۵:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

سخنگوی طالبان روز چهارشنبه تایید کرد که حمدالله نعمانی از وزارت مخابرات و فناوری معلوماتی برکنار و به‌عنوان شهردار هرات منصوب شده است. به جای او عبدالاحد فضلی که پیش از این والی فاریاب بود، به‌عنوان وزیر مخابرات و فن‌آوری معلوماتی گماشته شده است.


ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان روز چهارشنبه، ۳۰ ثور از این جابه‌جایی‌ تازه در ادارات دولتی خبر داد.

بر اساس فرمان جدید رهبر طالبان، ملا نعمت‌الله حسن، شهردار پیشین هرات، به عنوان معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی تنظیم امور شهرداری‌ها منصوب شده است.

رهبر طالبان دو هفته پیش، در ۱۳ ثور، مولوی حمدالله نعمانی را از وزارت مخابرات برکنار کرد و به جای او ملا عبدالاحد فضلی، والی پیشین طالبان در فاریاب، را به عنوان وزیر مخابرات و فناوری معلوماتی منصوب کرد.

منابع به افغانستان اینترنشنال گفتند که وزیر تازه‌گماشته شده طالبان در وزارت مخابرات تلاش‌هایی را برای محدود کردن دسترسی به اینترنت در افغانستان آغاز کرده است.

همچنین او متهم است که در ولایت هلمند، یک منطقه سبز در نزدیکی شهرداری را غصب کرده و اکنون تلاش دارد اطراف آن دیوار بسازد.

تعیینات در رژیم طالبان عمدتا بر اساس وابستگی مذهبی، وفاداری به هبت‌الله آخندزاده و سوابق جنگی افراد صورت می‌گیرد، نه بر اساس تخصص علمی یا مدیریتی. به همین دلیل، اغلب پست‌های کلیدی در این رژیم به ملاها و فرماندهان جنگی این گروه اختصاص می‌یابد.

  • وزیر مخابرات طالبان «زمین دولتی» را در شهر لشکرگاه غصب کرده است

    وزیر مخابرات طالبان «زمین دولتی» را در شهر لشکرگاه غصب کرده است

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟

۳

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۴

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد

۵

پژوهش جدید: مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا با افزایش موارد ایست قلبی در جوانان مرتبط است