• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

صعود احسام رحیمی به مرحله یک‌هشتم نهایی رقابت‌های تکواندو آسیا

۳۱ ثور ۱۴۰۵، ۰۵:۰۶ (‎+۱ گرینویچ)

احسام رحیمی، ملی‌پوش وزن منفی ۵۴ کیلوگرام تکواندو افغانستان، در مرحله یک‌شانزدهم نهایی بیست‌وهفتمین دوره رقابت‌های تکواندوی آسیا، موفق شد کیشن اوهارا از جاپان را شکست دهد و به مرحله یک‌هشتم نهایی این مسابقات صعود کند.

رحیمی در این دیدار توانست با نتیجه دو بر یک برابر حریف قدرت‌مند جاپانی خود به پیروزی برسد و نمایش قابل‌قبولی ارائه کند.

بر بنیاد گزارش فدراسیون تکواندو افغانستان، این ملی‌پوش کشور با اجرای مبارزه‌ای حساب‌شده و تمرکز بالا، توانست امتیازهای مهمی را کسب کند و در نهایت پیروز میدان شود.

احسام رحیمی در مرحله یک‌هشتم نهایی این رقابت‌ها، با جهانگیر خدای‌بردیف از اوزبیکستان روبه‌رو خواهد شد. این ورزشکار اوزبیکستانی در مرحله نخست با قرعه استراحت مواجه شده بود.

رقابت‌های تکواندوی آسیا که هم‌زمان مسابقات انتخابی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا جاپان نیز به شمار می‌رود، از ۲۱ تا ۲۵ ماه می، با حضور ورزشکارانی از کشورهای مختلف آسیایی در منگولیا برگزار می‌شود.

100%

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟

۳

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۴

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد

۵

پژوهش جدید: مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا با افزایش موارد ایست قلبی در جوانان مرتبط است