ترامپ: ماجرای ایران بهزودی پایان خواهد یافت

دونالد ترامپ، رییسجمهور امریکا، در سخنرانی در نیویارک اعلام کرد موضوع مربوط به ایران بهزودی پایان خواهد یافت. او در این سخنرانی بر ادامه سیاست فشار علیه تهران تاکید کرد.
ترامپ گفت: «با عملیات خشم حماسی، سربازان ما اطمینان خواهند داد جمهوری اسلامی به عنوان بزرگترین حامی تروریسم دولتی در جهان هرگز به سلاح هستهای دست نخواهد یافت و خودشان هم این را میدانند.»
او همچنین افزود: «جمهوری اسلامی به عنوان بزرگترین حامی تروریسم، به سراسر جهان پول میفرستد تا مشکلآفرینی کند.»
این اظهارات در حالی مطرح میشود که تنشها میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد.
در همین حال، وبسایت اکسیوس به نقل از یک مقام امریکایی آگاه از روند دیپلوماتیک گزارش داد مذاکرات میان آمریکا و ایران «فرسایشی و طاقتفرسا» شده است.
به گفته این منبع، با وجود ردوبدل شدن روزانه پیشنویسها میان طرفهای گفتوگو، هنوز هیچ پیشرفت چشمگیری حاصل نشده است.
اکسیوس همچنین به نقل از دو منبع آگاه از دیدگاه دونالد ترامپ نوشت، رییسجمهوری امریکا در حال حاضر به اقدام نظامی علیه حکومت ایران متمایل است مگر آنکه به گفته این منابع، تحول غیرمنتظرهای در روند مذاکرات رخ دهد.
