• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سازمان جهانی بهداشت: ۷۵ درصد آوارگان بلایای طبیعی در افغانستان زنان و کودکان هستند

۱ جوزا ۱۴۰۵، ۰۶:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۰:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که زنان و کودکان بخش عمده قربانیان و آوارگان بلایای طبیعی در افغانستان را تشکیل می‌دهند. این سازمان روز پنجشنبه ۳۱ ثور در اکس نوشت ۷۵ درصد از افرادی که بر اثر بلایای طبیعی آواره شده‌اند، زنان و کودکان هستند.

این سازمان با اشاره به واقعیت‌های تلخ بحران‌های محیط‌زیستی در افغانستان تاکید می‌کند که نرخ آسیب‌پذیری زنان در جریان وقوع بلایای طبیعی به‌طور چشمگیری بالاتر از مردان است.

این سازمان گفت: «بلایای طبیعی همه را به طور یکسان تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.»

بررسی‌های سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهد که حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از افرادی که پس از وقوع بلایای طبیعی به کمک‌های امدادی و اضطراری نیاز مبرم دارند زنان و کودکان هستند.

طبق جزئیات ارائه شده، زنان باردار و شیرده در زمان وقوع سیلاب‌ها و مواجهه با پیامدهای بهداشتی پس از آن، با خطرات و ریسک‌های صحی مضاعفی روبرو می‌شوند.

سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر ضرورت آمادگی، محافظت و بهبود اوضاع، از نهادهای امدادرسان بین‌المللی خواسته است تا در جریان کمک‌رسانی‌ها، توجه و حمایت ویژه‌ای را به سلامت و معیشت زنان و کودکان در مناطق آسیب‌دیده اختصاص دهند.

گزارش‌های نهادهای بین‌المللی نشان می‌دهد عوامل متعددی از جمله محدودیت‌های شدید بر تحرک زنان و دسترسی محدود به خدمات امدادی و بهداشتی، آسیب‌پذیری زنان را افزایش داده است.

افغانستان سالانه با بلایای طبیعی متعددی مانند سیل، زلزله و خشکسالی مواجه است و این آمار بر لزوم آمادگی بیشتر برای حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید دارد.


پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟

۳

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۴

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد

۵

پژوهش جدید: مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا با افزایش موارد ایست قلبی در جوانان مرتبط است