• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

علی‌رضا شهیدانی ورزشکار افغان، قهرمان فیزیک مردان ایالت بایرن آلمان شد

۴ جوزا ۱۴۰۵، ۲۰:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

علی‌رضا شهیدانی، ورزشکار افغان رشته پرورش‌اندام، موفق شد در رقابت‌های فیزیک مردان ایالت بایرن آلمان، با پیشی گرفتن از تمام رقیبان خود عنوان قهرمانی را کسب کند. شهیدانی با کسب این موفقیت، توانست جواز حضور در مسابقات تیم ملی پرورش‌اندام و فیزیک آلمان را نیز به دست بیاورد.

براساس اعلام انجمن پرورش‌اندام آلمان و اروپا اتلتیک، در رده‌بندی نهایی این رقابت‌ها، پس از علی‌رضا شهیدانی، مورلزا عزیزی در جایگاه دوم قرار گرفت و مارکو بیلوس مقام سوم را به دست آورد.

براساس گزارش‌ها، شهیدانی در رقابت‌های سراسری آلمان نیز عملکرد موفق داشته و علاوه بر کسب مقام نخست، عنوان «اورآل» مسابقات را نیز از آن خود کرده است.

100%
100%

پربازدیدترین‌ها

تیراندازی نزدیک کاخ سفید؛ مظنون قبلا خود را «عیسی مسیح» خوانده بود
۱

تیراندازی نزدیک کاخ سفید؛ مظنون قبلا خود را «عیسی مسیح» خوانده بود

۲

سقوط بلخ؛ چگونه طالبان در مزارشریف زمینگیر شدند؟

۳

منابع می‌گویند پسر الله‌گل مجاهد در حادثه تیراندازی کابل کشته شده است

۴

'تیراندازی' در سرای شهزاده کابل

۵

رهبر طالبان در پیام عید قربان: مسئولان از ظلم به مردم خودداری کنند

•
•
•

مطالب بیشتر

دور نخست رقابت‌های کریکت لیست ای افغانستان با صدرنشینی بند امیر به پایان رسید

۴ جوزا ۱۴۰۵، ۱۹:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

دور نخست رقابت‌های کریکت یک‌روزه لیست ای «جام ای‌اند» در ولایت ننگرهار به پایان رسید و تیم بند امیر با کاپیتانی صدیق‌الله اتل، در صدر جدول رده‌بندی قرار گرفت. در آخرین دیدار مرحله نخست قرار بود تیم‌های بند امیر و آمو مقابل یکدیگر به میدان بروند؛ اما این مسابقه برگزار نشد.

این دیدار به دلیل وزش باد شدید و نامساعد بودن شرایط جوی برگزار نشد و هر دو تیم یک امتیاز دریافت کردند.

پس از پایان دور نخست، بند امیر با پنج امتیاز صدرنشین شد. تیم‌های بُست و سپین‌غر هر کدام با چهار امتیاز در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند و تیم‌های آمو و مس عینک نیز به ترتیب با سه و دو امتیاز چهارم و پنجم شدند.

کریکت‌بورد افغانستان اعلام کرده است که مرحله دوم این رقابت‌ها از چهارم عید قربان آغاز خواهد شد. مسابقات در ورزشگاه‌های غازی امان‌الله خان و نجیب‌الله تره‌کی ننگرهار برگزار می‌شود و پنج تیم برای کسب عنوان قهرمانی رقابت می‌کنند.

کاپیتان‌های تیم‌های حاضر در این مسابقات:

  • آمو: گلبدین نایب
  • بند امیر: صدیق‌الله اتل
  • بُست: کریم جنت
  • سپین‌غر: درویش رسولی
  • مس عینک: رحمان‌الله گربز

بازیکنان مطرح در ترکیب تیم‌ها:

تیم آمو: محمد اسحاق رحیمی، گلبدین نایب، شرف‌الدین اشرف و عبدالمالک

تیم بند امیر: حشمت‌الله شهیدی، قیس احمد، صدیق‌الله اتل، ننگیالی خروطی و حسن عیسی‌خیل

تیم بُست: افسر زازی، کریم جنت، نجیب‌الله زدران و خلیل گربز

تیم سپین‌غر: زبیرالله اکبری، درویش رسولی، اکرام علی‌خیل، محمد نبی عیسی‌خیل و یمین احمدزی

تیم مس عینک: رحمن‌الله گربز، بلال سامی و شاهدالله

100%

آلگری پس از ناکامی میلان در کسب سهمیه لیگ قهرمانان اخراج شد

۴ جوزا ۱۴۰۵، ۱۸:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

باشگاه آث میلان اعلام کرد که ماسیمیلیانو آلگری پس از پایان ناامیدکننده فصل و ناکامی در کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا از سمت سرمربی‌گری این تیم برکنار شده است. میلان در جایگاه پنجم سری‌آ قرار گرفت و سهمیه لیگ قهرمانان را از دست داد که از نظر مدیران باشگاه «شکستی آشکار» است.

آلگری پس از شکست ۲ بر ۱ خانگی مقابل کالیاری از کار برکنار شد. میلان در چهار مسابقه پایانی فصل تنها یک پیروزی به دست آورد و افت شدید این تیم در هفته‌های پایانی، باعث تصمیم مدیران باشگاه برای ایجاد تغییرات گسترده شد.

همزمان با آلگری، جورجو فورلانی، ایگلی تاره و جفری مونکادا نیز از سمت‌های مدیریتی خود کنار گذاشته شدند تا میلان برای فصل آینده ساختار تازه‌ای در بخش ورزشی ایجاد کند.

آلگری این فصل برای دومین بار هدایت میلان را بر عهده گرفته بود. او پیش‌تر بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ نیز سرمربی روسونری بود و در آن دوران یک قهرمانی سری‌آ به دست آورد.

100%

پایان رقابت‌های انتخابی بوکس با حضور بیش از ۶۰۰ ورزشکار در کابل

۴ جوزا ۱۴۰۵، ۱۸:۱۸ (‎+۱ گرینویچ)

رقابت‌های انتخابی بوکس کابل که با حضور بیش از ۶۰۰ ورزشکار از ۱۰۲ باشگاه از دوازده روز پیش آغاز شده بود، به پایان رسید. این رقابت‌ها در رده سنی بزرگ‌سالان و در سیزده کلاس وزنی برگزار شد. براساس اعلام مسئولان، در فرجام ۲۶ ورزشکار برتر این رقابت‌ها به تیم منتخب بوکس کابل راه یافتند.

مراسم اختتامیه این مسابقات با حضور مسئولان فدراسیون و ورزش و علاقه‌مندان مشت‌‌زنی برگزار شد.

این مسابقات در سالون فدراسیون بوکس برگزار شد و ورزشکاران از چهار زون شهر کابل، سه ولسوالی و یک باشگاه مربوط به وزارت معارف در اوزان ۴۸ تا مثبت ۹۲ کیلوگرام با یکدیگر رقابت کردند.

100%
100%

رکورد شنا در «بازی‌های پیشرفته» شکست؛ شناگر یونانی یک میلیون دالر جایزه دریافت کرد

۴ جوزا ۱۴۰۵، ۱۳:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

کریستیان گکولومیف، شناگر یونانی، در رقابت‌های جنجالی «بازی‌های پیشرفته» در لاس‌وگاس موفق شد رکوردی بهتر از رکورد رسمی جهان در شنای ۵۰ متر آزاد ثبت کند و جایزه یک میلیون دالری این مسابقات را به دست آورد.

گکولومیف ۳۲ ساله، مسافت ۵۰ متر آزاد را در زمان ۲۰.۸۱ ثانیه شنا کرد؛ زمانی که ۰.۰۷ ثانیه سریع‌تر از رکورد رسمی جهان متعلق به کامرون مک‌ایووی، شناگر استرالیایی، بود.

با این حال، رکورد او به صورت رسمی ثبت نخواهد شد؛ زیرا مسابقات «بازی‌های پیشرفته» استفاده از مواد نیروزا و داروهای ممنوعه را مجاز می‌داند و تحت نظارت نهادهای رسمی ورزش جهان برگزار نمی‌شود. همچنین شناگران در این مسابقات اجازه استفاده از لباس‌های مخصوص موسوم به «لباس‌های فوق‌پیشرفته» را داشتند؛ لباس‌هایی که از سال ۲۰۱۰ در رقابت‌های رسمی ممنوع شده‌اند.

گکولومیف که پیش‌تر در چهار دوره المپیک موفق به کسب مدال نشده بود، علاوه بر جایزه یک میلیون دالری رکورد، ۲۵۰ هزار دالر نیز بابت قهرمانی در این ماده دریافت کرد.

او پس از مسابقه گفت:
«این جایزه زندگی من و خانواده‌ام را تغییر می‌دهد. سال آینده هم برمی‌گردم و شاید دوباره رکورد را بشکنم.»

در بخش دوش نیز فرد کرلی، دونده امریکایی، در دوی ۱۰۰ متر با زمان ۹.۹۷ ثانیه قهرمان شد؛ اما فاصله زیادی با رکورد تاریخی ۹.۵۸ ثانیه‌ای یوسین بولت داشت. کرلی پیش از مسابقات گفته بود قصد دارد رکورد بولت را بشکند.

مسابقات «بازی‌های پیشرفته» با انتقاد شدید نهادهای ورزشی و مبارزه با دوپینگ روبه‌رو شده است. فدراسیون جهانی ورزش‌های آبی این رویداد را «سیرکی مبتنی بر میان‌بُر» توصیف کرده و آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ نیز درباره خطرات سلامتی و محرومیت ورزشکاران هشدار داده است.

برگزارکنندگان اما معتقدند ممنوعیت مواد نیروزا مانع پیشرفت عملکرد ورزشکاران می‌شود و از آن‌ها محافظت نمی‌کند.

100%

اسپانیا بدون بازیکنان رئال مادرید راهی جام جهانی ۲۰۲۶ می‌شود

۴ جوزا ۱۴۰۵، ۱۳:۲۷ (‎+۱ گرینویچ)

لوئیس دلافوئنته، سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا، فهرست ۲۶ نفره این تیم برای جام جهانی ۲۰۲۶ را اعلام کرد؛ فهرستی که در آن هیچ بازیکنی از رئال مادرید حضور ندارد و در مقابل، بازیکنان بارسلونا بیشترین سهم را در ترکیب لاروخا دارند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این نخستین‌بار از جام جهانی ۱۹۵۰ است که اسپانیا بدون حتی یک بازیکن رئال مادرید در جام جهانی شرکت می‌کند؛ موضوعی قابل توجه برای پرافتخارترین باشگاه اروپا با ۱۵ عنوان لیگ قهرمانان.

دلافوئنته برای این رقابت‌ها هشت بازیکن بارسلونا را دعوت کرده است؛ از جمله لامین یامال، پدری، گاوی، دنی اولمو و فران تورس که ستون اصلی تیم قهرمان اروپا را تشکیل می‌دهند. در مقابل، بازیکنانی مانند دنی کارواخال و دین هویسن از فهرست نهایی خط خوردند.

سرمربی اسپانیا در واکنش به غیبت بازیکنان رئال مادرید گفت:
«من به باشگاه بازیکنان نگاه نمی‌کنم. آن‌ها بازیکنان تیم ملی هستند و فقط می‌خواهم با افتخار برای اسپانیا بازی کنند.»

در فهرست نهایی اسپانیا، هفت بازیکن نیز از لیگ برتر انگلستان حضور دارند. آرسنال سه نماینده در ترکیب دارد؛ داوید رایا، مارتین زوبیمندی و میکل مرینو. رودری، هافبک منچسترسیتی، نیز یکی از مهره‌های کلیدی خط میانی اسپانیا خواهد بود.

دلافوئنته درباره وضعیت مصدومیت لامین یامال و نیکو ویلیامز نیز ابراز اطمینان کرد و گفت هر دو بازیکن به احتمال زیاد از نخستین دیدار تیم در دسترس خواهند بود.

اسپانیا که دو سال پیش قهرمان اروپا شد، یکی از مدعیان اصلی قهرمانی جام جهانی ۲۰۲۶ به شمار می‌رود و با ترکیبی جوان و پرستاره پا به این رقابت‌ها خواهد گذاشت.

100%