• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جشن قهرمانی پاریسی‌ها در نزدیک برج ایفل، هدف بعدی، هت‌تریک در اروپا

۱۰ جوزا ۱۴۰۵، ۲۰:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

بازیکنان و هواداران پاری‌سن‌ژرمن یک روز پس از قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، با برگزاری جشنی باشکوه در پاریس، دومین عنوان پیاپی خود در معتبرترین رقابت باشگاهی قاره سبز را گرامی داشتند؛ جشنی که با وعده عثمان دمبله برای فتح سومین جام متوالی اروپا همراه شد.

هزاران هوادار پاری‌سن‌ژرمن در میدان شان دو مارس، در دامنه برج ایفل، گرد هم آمدند تا قهرمانی تیم محبوب‌شان را جشن بگیرند. بازیکنان این تیم نیز جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را که شب گذشته با پیروزی برابر آرسنال به دست آورده بودند، در برابر هواداران به نمایش گذاشتند.

عثمان دمبله، ستاره خط حمله پاری‌سن‌ژرمن، در میان شور و هیجان هواداران از عزم تیمش برای ادامه سلطه بر فوتبال اروپا سخن گفت.

او خطاب به هواداران اظهار داشت: «از حمایت همه شما سپاسگزارم. سال آینده باز هم بازخواهیم گشت؛ این بار برای فتح سومین جام پیاپی.»

100%

هواداران حاضر در مراسم نیز با سرودها و جشن‌های گسترده، موفقیت تاریخی تیم خود را جشن گرفتند. این جشن در حالی برگزار شد که بازیکنان پاری‌سن‌ژرمن در میان تشویق‌های پرشور هواداران، جام قهرمانی را در مقابل برج ایفل به نمایش گذاشتند.

فضای جشن نسبت به ساعات پس از فینال آرام‌تر بود. شب گذشته در برخی نقاط پایتخت فرانسه، درگیری‌ها و ناآرامی‌هایی پس از پایان مسابقه رخ داده بود که به زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر و مرگ یک نفر انجامید.

ناصر الخلیفی، رئیس باشگاه پاری‌سن‌ژرمن، در جریان این مراسم از هواداران خواست جشن‌ها را در فضایی آرام ادامه دهند.

او گفت: «امشب را با آرامش جشن بگیرید. حفاظت از شهرمان بسیار مهم است.»

بازیکنان پاری‌سن‌ژرمن پس از حضور در مراسم مردمی، راهی کاخ الیزه شدند تا در دیداری رسمی با امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، شرکت کنند.

100%

قهرمانی امسال، جایگاه پاری‌سن‌ژرمن را در تاریخ فوتبال اروپا بیش از پیش تثبیت کرد. این تیم اکنون پس از رئال مادرید، دومین باشگاهی است که در دوران لیگ قهرمانان اروپا موفق شده دو فصل متوالی عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را به دست آورد.

بسیاری از هواداران حاضر در جشن، این موفقیت را یکی از خاطره‌انگیزترین لحظات تاریخ باشگاه توصیف کردند. برخی نیز معتقدند تیم جوان و جاه‌طلب لوئیس انریکه توانایی آن را دارد که در فصل آینده نیز بر بام فوتبال اروپا بایستد.

با توجه به میانگین سنی پایین بازیکنان، ثبات فنی و موفقیت‌های پی‌درپی، پاری‌سن‌ژرمن اکنون خود را برای فصلی دیگر آماده می‌کند؛ فصلی که هدف آن نه فقط دفاع از عنوان قهرمانی، بلکه ثبت یک هت‌تریک تاریخی در لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود.

100%

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟

۳

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۴

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد

۵

پژوهش جدید: مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا با افزایش موارد ایست قلبی در جوانان مرتبط است