• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تابستان امسال در افغانستان گرم‌تر از حد معمول خواهد بود

۱۳ جوزا ۱۴۰۵، ۱۴:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد پیش‌بینی کرده که افزایش دما و کاهش منابع آب در ماه‌ جون (۱۱ جوزا تا ۹ سرطان) در افغانستان می‌تواند بر محصولات زراعتی، دامداری و منابع چراگاهی فشار وارد کند. انتظار می‌رود دمای هوا در این ماه‌ها بالاتر از حد معمول باشد.

فائو در گزارشی که روز چهارشنبه، ۱۳ جوزا، منتشر شد نوشت که با این حال، میزان بارندگی در افغانستان در ماه جون (جوزا-سرطان) امسال نزدیک به سطح عادی خواهد بود و چشم‌انداز برداشت محصولات زراعتی در بخش‌های زیادی از کشور مطلوب ارزیابی می‌شود.

در این گزارش تاکید شده که در همین بازه زمانی پدیده ال‌نینو احتمالا شکل خواهد گرفت و تا زمستان سال آینده میلادی ادامه خواهد یافت. این پدیده در افغانستان معمولا با بارندگی بیشتر از حد معمول در فصل زمستان و افزایش نوسانات اقلیمی همراه است.

این اداره افزود که ممکن است میزان بارندگی‌های شدید در مناطق شمال‌شرق، شرق و جنوب‌شرق کشور باعث سیلاب‌های ناگهانی و تگرگ شود. به گفته فائو این بارندگی‌ها ممکن است درجریان برداشت گندم به محصولات خسارات وارد کند.

سازمان ملل تاکید کرده است که تداوم هوای گرم و خشک در مناطق جنوبی و غربی افغانستان نیاز به آبیاری را افزایش خواهد داد.

وضعیت چراگاه‌ها در بخش‌های زیادی از افغانستان پس از بارندگی‌های اخیر مطلوب گزارش شده است اما براساس پیش‌بینی ملل متحد، افزایش دما و کاهش منابع آب ممکن است در ادامه تابستان بر منابع چراگاهی در شمال کشور فشار وارد کند.

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

سراج‌الدین حقانی: حکومت طالبان با شریعت مطابقت ندارد

۳

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۴

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟

۵

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد