• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پولیس پنجاب پاکستان می‌گوید هزاران پناهجوی افغان را اخراج کرده است

۱۴ جوزا ۱۴۰۵، ۱۴:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)

مقام‌های امنیتی ایالت پنجاب پاکستان از اخراج بیش از ۳۵ هزار پناهجو از جمله شهروندان افغانستان خبر دادند. همزمان، ریاست امور مهاجران طالبان در قندهار از آزادی نزدیک به ۲۰۰ زندانی افغان از زندان‌های پاکستان و بازگشت آن‌ها به کشور خبر داد.

پولیس پنجاب گفت که ۲۰۸ پناهجوی دیگر در مراکز این ایالت نگهداری می‌شوند و قرار است روند اخراج آن‌ها به‌زودی آغاز شود. بیش از ۱۳ هزار مرد، بیش از ۷ هزار زن و ۱۴ هزار و ۳۸۹ کودک در میان پناهجویان اخراج‌شده قرار دارند. مقامات این ایالت در مورد زمان اخراج این مهاجران جزئیاتی ندادند.

بیش از ۱۱ هزار نفر از اخراج‌شدگان دارای کارت اتباع افغان (ACC) بودند و بیش از ۱۳ هزار نفر دیگر بدون مدرک بوده‌اند. پولیس پنجاب می‌گوید که عملیات برای شناسایی و اخراج پناهجویان بدون مدرک همچنان ادامه دارد.

ریاست امور مهاجران طالبان در قندهار اعلام کرد که ۱۹۹ زندانی افغان از جمله زنان و کودکان که از زندان‌های مختلف پاکستان آزاد شده بودند از طریق اسپین بولدک به کشور بازگشته‌اند.

مقام‌های طالبان می‌گویند که بیشتر این افراد در مناطق مختلف شهر کراچی بازداشت شده بودند و حدود شش ماه را در بازداشتگاه‌های پاکستان گذرانده‌اند.

به‌گفته طالبان، زندانیان گفته‌اند در دوره بازداشت، اموال شخصی، اشیای قیمتی و پول نقد آنان ضبط شده است.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده بیشتر این افراد از ولایت‌های شمالی افغانستان هستند که به دلایل مختلف به پاکستان رفته و سپس بازداشت شده بودند.

پربازدیدترین‌ها

یک مرد آذربایجانی ۲۲ میلیارد دالر از منبع ناشناس به حساب بانکی‌اش منتقل شد
۱

یک مرد آذربایجانی ۲۲ میلیارد دالر از منبع ناشناس به حساب بانکی‌اش منتقل شد

۲
اختصاصی

هزاران دالر سرمایه‌گذاران «گولد بی‌اس» در افغانستان مسدود شده است

۳

وزیر خارجه طالبان: به هیچ کس اجازه سرکشی و مخالفت نمی‌دهیم

۴

حملات پهپادی جمهوری اسلامی به کویت یک کشته برجای گذاشت

۵

وزیر خارجه امریکا می‌گوید پناهجویان افغان در قطر به امریکا منتقل نمی‌شوند

•
•
•

مطالب بیشتر

ترکیه در پنج ماه بیش از ۱۶ هزار پناهجوی افغان را بازداشت کرده است

۱۳ جوزا ۱۴۰۵، ۱۲:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)
ترکیه در پنج ماه بیش از ۱۶ هزار پناهجوی افغان را بازداشت کرده است
100%

بر اساس داده‌های منتشرشده در وب‌سایت اداره مهاجرت ترکیه، پولیس این کشور در پنج ماه اول سال جاری میلادی ۱۶ هزار و ۴۳۶ پناهجوی افغان را در سراسر این کشور بازداشت کرده است. این پناهجویان به‌دلیل نداشتن کارت اقامت بازداشت شده‌اند.

افغان‌ها در صدر فهرست پناهجویان بازداشت‌شده در ترکیه قرار دارند. براساس داده‌های اداره مهاجرت این کشور، در این مدت بیش از پنج هزار نفر دیگر نیز به اتهام قاچاق انسان بازداشت شده‌اند.

نیروهای امنیتی ترکیه در همین بازه زمانی نزدیک به ۵۶ هزار پناهجو از ملیت‌های مختلف را بازداشت کرده‌اند. اداره مهاجرت ترکیه درباره سرنوشت افراد بازداشت‌شده جزئیاتی ارائه نکرده است.

گزارش‌های متعدد رسانه‌ای نشان می‌دهد پولیس و گارد ساحلی ترکیه به‌گونه مداوم در عملیات گسترده، پناهجویان عمدتا شهروندان افغانستان را بازداشت و سپس اخراج می‌کنند.

  • ترکیه و تاجیکستان امسال بیش از ۱۳ هزار پناهجوی افغان را اخراج کرده‌اند

    ترکیه و تاجیکستان امسال بیش از ۱۳ هزار پناهجوی افغان را اخراج کرده‌اند

پیشتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل اعلام کرده بود که ترکیه از آغاز سال جاری میلادی تاکنون ۱۳ هزار و ۵۰۰ پناهجوی افغان را بازداشت و به افغانستان بازگردانده است.

پیش از این نشریات پولیتیکو، اشپیگل و چند رسانه دیگر در یک گزارش مشترک فاش کرده‌ بودند که پناهجویان افغان و سوری در برخی مراکز اخراج ترکیه با بدرفتاری، ضرب‌وشتم و سوءاستفاده روبه‌رو شده‌اند.

پاکستان روند بازگشت مهاجران افغان را پس از عید از سر گرفت

۱۱ جوزا ۱۴۰۵، ۱۳:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)
پاکستان روند بازگشت مهاجران افغان را پس از عید از سر گرفت
100%

پس از رخصتی‌های عید، پاکستان روند بازگشت مهاجران افغان از ایالت خیبر پختونخوا را از سر گرفت. از نهم ماه حوت، بیش از ۸۲ هزار مهاجر افغان از سراسر پاکستان و یک هزار و ۲۰۸ مهاجر افغان، از ایالت خیبر پختونخوا به افغانستان اخراج شده‌اند.

به گفته مقام‌های پاکستانی، از ۱۷ سنبله ۱۴۰۲ تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۷۷ هزار مهاجر از پاکستان به افغانستان برگشته‌اند.

کمپ مهاجران در لندی‌کوتل اکنون که مرکز اصلی روند بازگشت است روزانه بیش از ۳۰ هزار نفر از بخش‌های مختلف پاکستان را می‌پذیرد.

مهاجران افغان پس از ثبت بایومتریک و تکمیل سایر تشریفات، همان روز از راه تورخم بازگشت داده می‌شوند.

همزمان، بسته‌ماندن درازمدت گذرگاه تورخم نقل‌وانتقال را مختل کرده و موترها و رانندگان پاکستانی را در افغانستان متوقف کرده است.

اتحادیه ترانزیت و باربری در پاکستان می‌گوید بسته‌ماندن هشت‌ماهه تورخم برای تجارت و تردد پیاده، بازرگانی فرامرزی و حمل‌ونقل را برهم زده است.

نمایندگان اتحادیه گفتند یک ماه پیش فهرست تفصیلی ۵۶۰ راننده و معاون و ۹۰۰ موتر باری متوقف‌مانده در افغانستان را به مقام‌ها سپرده‌اند، اما پیشرفتی حاصل نشده است.
به گفته آنان، شماری از رانندگان و معاونان از راه مرز چمن برگشته‌اند اما بسیاری دیگر همچنان در افغانستان مانده‌اند.

در همین حال گزارش‌ها حاکی از آن است که یک جرگه بزرگ زیر چتر پلتفورم مشترک گروه‌های سیاسی، اجتماعی و تجارتی در لندی‌کوتل برای توقف موترهای باربری برگزار شده است. اشتراک‌کنندگان هشدار دادند اگر بازگشت وسایط، رانندگان، شاگردان‌موتر و سایر شهروندان پاکستانی متوقف‌مانده در افغانستان تسهیل نشود، دست به اعتراض خواهند زد.

در قطعنامه جرگه آمده است که در اعتراض به توقف موترها، معترضان شاهراه میان دو کشور را بر روی ترافیک و حتی روند بازگشت مهاجران افغان خواهند بست.

بازداشت ۳۱ پناهجو به‌شمول افغان‌ها در چاناک‌قلعه ترکیه

۸ جوزا ۱۴۰۵، ۱۸:۴۲ (‎+۱ گرینویچ)
بازداشت ۳۱ پناهجو به‌شمول افغان‌ها در چاناک‌قلعه ترکیه
100%

گارد ساحلی ترکیه اعلام کرده است که در یک عملیات تازه ۳۱ پناهجوی افغان و آذربایجانی به‌شمول ۹ کودک را در سواحل چاناک‌قلعه در غرب این کشور بازداشت کرده است. به گفته گارد ساحلی، این پناهجویان هنگام تلاش برای عبور دریایی با یک قایق بادی، شناسایی و متوقف شدند.

پناهجویان بازداشتی پس از طی مراحل اولیه اداری، به مرکز اخراج پناهجویان در شهر چاناک‌قلعه منتقل شدند.

ترکیه در سال‌های اخیر یکی از مسیرهای اصلی عبور پناهجویان افغان به اروپا بوده است. بسیاری از پناهجویان تلاش می‌کنند از مسیرهای دریایی و زمینی خود را به کشورهای اروپایی برسانند.

با این‌حال، گزارش‌های متعدد رسانه‌ای نشان می‌دهد که پولیس و گارد ساحلی ترکیه به‌گونه مداوم با اجرای عملیات گسترده، پناهجویان عمدتا شهروندان افغانستان را بازداشت و اخراج می‌کنند.

آمار اداره مهاجرت ترکیه نشان می‌دهد که در چهار ماه نخست سال جاری بیش از ۴۵ هزار پناهجو به‌شمول ۱۳ هزار و ۵۴۳ پناهجوی افغان در سراسر این کشور به‌دلیل نداشتن کارت اقامت بازداشت شده‌اند.

پاکستان در سه روز نزدیک به ۴۰۰ افغان را از زندان آزاد کرد

۴ جوزا ۱۴۰۵، ۱۰:۴۲ (‎+۱ گرینویچ)
پاکستان در سه روز نزدیک به ۴۰۰ افغان را از زندان آزاد کرد
100%

وزارت امور مهاجران و برگشت‌کنندگان طالبان خبر اعلام کرد که در سه روز گذشته، ۳۷۳ شهروند افغان که در پاکستان زندانی بودند، پس از آزاد شدن به افغانستان اخراج شدند.

در خبرنامه‌ای که روز دوشنبه پنجم جوزا، از سوی این وزارت منتشر شد، آمده است که این افراد به دلیل نداشتن اسناد قانونی در پاکستان بازداشت و زندانی شده بودند.

بر اساس خبرنامه، این افراد پس از ثبت‌نام و دریافت کمک‌های بشردوستانه، به مناطق اصلی‌شان منتقل شده‌اند.

طالبان گفته که از این میان، ۲۹۶ نفر از طریق گذرگاه تورخم در ننگرهار و ۷۷ نفر دیگر از طریق سپین بولدک در قندهار به افغانستان بازگشته‌اند.

دست‌کم سه منبع از پاکستان به افغانستان اینترنشنال گفتند که در گذشته، پولیس پاکستان زمانی که یک مهاجر افغان بدون مدرک را بازداشت می‌کرد، او را به اردوگاه منتقل و سپس به افغانستان اخراج می‌کرد؛ اما اکنون آنان را زندانی می‌کند.

روند بازداشت و اخراج مهاجران افغان در پاکستان همچنان ادامه دارد.

بر اساس آمار جمع‌آوری شده توسط افغانستان اینترنشنال، تنها در ماه ثور، ۲ هزار و ۲۸۳ مهاجر افغان پس از آزادی از زندان دوباره به افغانستان اخراج شدند.

پاکستان بیش از چهار هزار مهاجر افغان دیگر را اخراج کرد

۴ جوزا ۱۴۰۵، ۰۵:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)

کمیسیون عالی طالبان در امور مهاجران اعلام کرد که پاکستان روز یکشنبه سوم جوزا، ۴ هزار و ۲۳۷ مهاجر افغان را اخراج کرده است. این کمیسیون گفت این مهاجران از طریق گذرگاه‌های تورخم و اسپین بولدک به افغانستان بازگردانده شدند.

این کمیسیون افزود که روز یکشنبه همچنین ۳۵۵ مهاجر افغان دیگر از سوی ایران، از طریق گذرگاه‌های اسلام‌قلعه و راه ابریشم اخراج شدند.

در پی تنش‌های اخیر میان طالبان و پاکستان، اسلام‌آباد روند اخراج مهاجران افغان را شدت بخشیده و هر روز تعداد قابل توجهی از آنها را از کشور خارج می‌کند.

سازمان‌های بین‌المللی بارها هشدار داده‌اند که افغانستان فاقد امکانات و ظرفیت لازم برای پذیرش و ادغام این بازگشت‌کنندگان است.

این سازمان‌ها همچنین تاکید کرده‌اند که بازگرداندن مهاجران، به‌ویژه زنان، خبرنگاران، نظامیان و کارمندان دولت پیشین به افغانستان تحت کنترول طالبان، ناامن و پرخطر است.

شماری از پناهجویان افغان در پاکستان می‌گویند با افزایش اخراج مهاجران افغان از سوی پاکستان، زندگی‌شان با ترس و بی‌سرنوشتی همراه شده است. پناهجویان معترض هشدار می‌دهند که در صورت اخراج به افغانستان، جان‌شان با خطر مواجه خواهد شد.