• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کارگران ورزشگاه سوفای یک هفته پیش از جام جهانی مجوز اعتصاب صادر کردند

۱۶ جوزا ۱۴۰۵، ۱۰:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

بیش از دو هزار کارگر ورزشگاه سوفای در لس‌آنجلس امریکا، یکی از ورزشگاه‌های میزبان جام جهانی ۲۰۲۶، به اعتصاب احتمالی رأی مثبت دادند؛ اقدامی که تنها یک هفته پیش از نخستین مسابقه این ورزشگاه در جام جهانی صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، اتحادیه «یونایت هیر لوکال ۱۱» اعلام کرد که ۹۶ درصد اعضای آن، شامل صندوق‌داران، آشپزها، کارکنان بخش پذیرایی و فروشندگان، از صدور مجوز اعتصاب حمایت کرده‌اند. این تصمیم پس از آن گرفته شد که مذاکرات میان اتحادیه و مسئولان ورزشگاه برای تمدید قرارداد کاری بدون نتیجه پایان یافت.

ورزشگاه سوفای قرار است میزبان هشت مسابقه جام جهانی، از جمله دو دیدار تیم ملی امریکا در مرحله گروهی و یک دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی باشد.

اتحادیه هشدار داده است که در صورت برآورده نشدن خواسته‌های کارگران، اعتصاب می‌تواند در هر زمان آغاز شود. با این حال، دو طرف قرار است پیش از دیدار امریکا و پاراگوای در ۱۲ جون، بار دیگر مذاکرات خود را ادامه دهند.

این اتحادیه همچنین از فیفا خواسته است که مأموران اداره مهاجرت و گمرک امریکا (ICE) در جریان مسابقات وارد ورزشگاه‌ها نشوند؛ موضوعی که به گفته نمایندگان کارگران، برای حفظ امنیت و آرامش کارکنان اهمیت دارد.

100%

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

سراج‌الدین حقانی: حکومت طالبان با شریعت مطابقت ندارد

۳

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۴

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟

۵

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد