• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کوسه‌های آبی در پی تاریخ‌سازی؛ امیدهای بزرگ کیپ ورد در جام جهانی ۲۰۲۶

۱۶ جوزا ۱۴۰۵، ۱۵:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

کیپ ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در سواحل غرب افریقا، یکی از شگفتی‌سازان جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ به شمار می‌رود. این کشور با کمتر از ۶۰۰ هزار نفر جمعیت، سومین کشور کم‌جمعیت تاریخ است که توانسته به جام جهانی راه یابد.

به گزارش رویترز، تیم ملی فوتبال کیپ ورد که با لقب «کوسه‌های آبی» شناخته می‌شود، با ترکیبی از بازیکنان بومی و فوتبالیست‌های متولد کشورهای دیگر، عملکرد درخشانی در مرحله انتخابی جام جهانی داشت. این تیم در ۱۰ مسابقه انتخابی، هفت پیروزی کسب و تنها یک شکست را تجربه کرد؛ از جمله پیروزی ارزشمند برابر کامرون، یکی از قدرت‌های فوتبال افریقا.

در ترکیب کیپ ورد شماری از بازیکنان دارای ریشه‌های این کشور حضور دارند؛ از جمله روبرتو لوپس، مدافع متولد ایرلند، و لوگان کوستا، مدافع متولد فرانسه که برای باشگاه ویارئال اسپانیا بازی می‌کند. این ترکیب از استعدادهای داخلی و بازیکنان مهاجر، نقش مهمی در موفقیت تیم داشته است.

کیپ ورد در مرحله گروهی جام جهانی با آزمونی دشوار روبه‌رو خواهد شد. این تیم باید برابر اسپانیا، اروگوای و عربستان سعودی به میدان برود؛ اما هواداران این کشور همچنان امیدوارند تیم‌شان بتواند دست‌کم یکی از شگفتی‌های بزرگ رقابت‌ها را رقم بزند.

مردم کیپ ورد حضور در جام جهانی را فرصتی ارزشمند برای معرفی بیشتر کشورشان به جهان می‌دانند. پدرو لیتائو بریتو، سرمربی تیم ملی این کشور که با نام «بوبیستا» شناخته می‌شود، گفته است هدف آن‌ها نشان دادن این واقعیت است که یک کشور کوچک نیز می‌تواند در برابر قدرت‌های بزرگ فوتبال رقابت کند و ثابت سازد که هیچ چیز ناممکن نیست.

100%

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است
۱

ملل متحد: داعش خراسان به پهپاد دست یافته است

۲

سراج‌الدین حقانی: حکومت طالبان با شریعت مطابقت ندارد

۳

معاون پیشین عبدالله عبدالله به کابل بازگشت

۴

طالبان، مشروعیت و شورشگری؛ «باغی» کیست و «بغاوت» چیست؟

۵

محافظ سراج‌الدین حقانی در بغلان کشته شد