• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اسرائیل از حمله به ۱۵۰ زیرساخت حزب‌الله لبنان خبر داد

۱۷ جوزا ۱۴۰۵، ۰۱:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد که در طول آخر هفته «حدود ۱۵۰ زیرساخت سازمان تروریستی حزب‌الله» را در جنوب لبنان مورد حمله قرار داد. همزمان فرمانده ارتش لبنان به دعوت عاصم منیر راهی پاکستان شد.

ارتش اسرائیل شنبه ۱۵ جوزا در اطلاعیه‌ای نوشت: «این زیرساخت‌ها توسط تروریست‌های این سازمان برای پیشبرد و اجرای طرح‌های تروریستی علیه نیروهای ارتش اسرائیل مورد استفاده قرار می‌گرفتند.»

همزمان ارتش لبنان اعلام کرد که فرمانده ارتش این کشور، رودولف هیکل، برای سفری به پاکستان عازم این کشور شده است.

ارتش لبنان اعلام کرد این سفر به دعوت عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان انجام شده است.

هنوز جزئیات بیشتری درباره هدف یا مدت زمان این سفر ارائه نشده است.

این سفر در بحبوحه تلاش‌های پاکستان برای میانجی‌گری جهت پایان دادن به درگیری امریکا و اسرائیل با جمهوری اسلامی انجام می‌شود؛ درگیری‌ای که دامنه آن به لبنان نیز کشیده شده است.

دولت لبنان فعالیت‌های نظامی حزب‌الله را ممنوع اعلام کرده و از تلاش‌های میانجی‌گرانه امریکا برای دستیابی به آتش‌بسی پایدار حمایت کرده است؛ از جمله مذاکراتی که با هدف پایان دادن به درگیری‌ها، خروج نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان و حل‌وفصل مساله سلاح‌های حزب‌الله انجام می‌شود.

حزب‌الله پیشنهادهایی را که برقراری آتش‌بس را به خلع سلاح این گروه مشروط می‌کند رد کرده و می‌گوید اسرائیل ابتدا باید حملات خود را متوقف کرده و نیروهایش را از لبنان خارج کند.

یک منبع نظامی لبنانی به العربیه گفت که فرمانده ارتش این کشور در سفر به اسلام‌آباد درباره همکاری نظامی با پاکستان گفت‌وگو خواهد کرد.

این منبع نظامی گفت که افسران ارتش لبنان در پاکستان دوره‌های آموزشی می‌گذرانند.

پربازدیدترین‌ها

مربای مادر رئیس استخبارات بریتانیا که دل کرزی را برد
۱

مربای مادر رئیس استخبارات بریتانیا که دل کرزی را برد

۲

زندانی امریکایی که دروازه گفت‌وگوهای طالبان و ایالات متحده را گشود

۳

یک مرد افغان در اقامتگاه پناهجویان در آلمان به ضرب چاقو کشته شد

۴

ملل متحد مرگ کارمند زن خود در کابل را تایید کرد

۵

آیت‌الله فیاض؛ از افغانستان تا نجف، از مدارس سنتی تا اعتبار جهانی

•
•
•

مطالب بیشتر

امریکا در حال بررسی تحویل دارایی‌های بلوکه‌شده تهران به کشورهای خلیج فارس است

۱۶ جوزا ۱۴۰۵، ۲۳:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)
امریکا در حال بررسی تحویل دارایی‌های بلوکه‌شده تهران به کشورهای خلیج فارس است
100%

به‌گزارش رویترز، واشنگتن در حال بررسی استفاده از دارایی‌های بلوکه ‌شده ایران برای بازسازی و جبران خسارات کشورهای خلیج فارس پس از درگیری‌های اخیر در خاورمیانه است. وزارت خزانه‌داری امریکا نیز میزان خسارات و امکان استفاده «قانونی» از این دارایی‌ها را ارزیابی می‌کند.

این رسانه به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری امریکا، به تیم خود دستور داده است تا وضعیت فیزیکی و مالی کشورهای خلیج فارس که از جنگ اخیر آسیب دیده‌اند، بررسی کند.

این تیم قرار است هزینه‌های اقتصادی ناشی از خسارات واردشده در جریان درگیری‌های چندجانبه را که به تهران نسبت داده شده، ارزیابی کند.

منبع آگاه گفته است که امریکا همچنین بررسی خواهد کرد که آیا می‌توان از نظر قانونی از این دارایی‌های ایران برای پرداخت خسارات به شرکای منطقه‌ای استفاده کرد یا خیر.

این روند در شرایطی دنبال می‌شود که پیامدهای جنگ اخیر میان ایران، امریکا و اسرائیل همچنان بر بازارهای انرژی و زیرساخت‌های منطقه سایه انداخته و کشورهای خلیج فارس برای بازسازی و تثبیت اقتصاد خود به دنبال حمایت‌های مالی هستند.

این جنگ پس از حملات مشترک امریکا و اسرائیل به ایران و سپس حملات متقابل ایران به کشورهای خلیج فارس تشدید شد. این جنگ با شلیک هزاران موشک بالستیک و پهپاد از سوی ایران به کشورهای میزبان پایگاه‌های نظامی امریکا همراه بود.

گزارش شده است که حملات تلافی‌جویانه ایران به زیرساخت‌های عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، کویت، بحرین و اردن خسارات سنگینی وارد کرده است.

همزمان جک کین، معاون پیشین رئیس ستاد کل ارتش امریکا، به شبکه خبری فاکس‌ گفت که کشورش هیچ برنامه‌ای برای دادن امتیاز به جمهوری اسلامی که منجر به آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران شود، ندارد.

او افزود: «آنچه ما در مذاکرات به دنبال آن هستیم بسیار ساده است؛ ما خواسته‌های حداکثری خود را می‌خواهیم که در صورت استفاده از نیروی نظامی به آنها دست می‌یابیم. این همان چیزی است که ما از رژیم می‌خواهیم.»

این مقام بلندپایه امریکایی افزود: «ما قصد نداریم به آن‌ها کمک مالی کنیم و دارایی‌های مسدود شده را آزاد کنیم و میلیاردها دالر به آن‌ها بدهیم تا بتوانند خود را کنند.»

همزمان با سفر فرمانده ارتش لبنان به اسلام‌آباد وزیر داخله پاکستان به تهران رفت

۱۶ جوزا ۱۴۰۵، ۱۹:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)
همزمان با سفر فرمانده ارتش لبنان به اسلام‌آباد وزیر داخله پاکستان به تهران رفت
100%

رسانه‌های ایران روز شنبه گزارش دادند که محسن نقوی، وزیر داخله پاکستان، وارد تهران شد و قرار است با عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی دیدار کند. هم‌زمان، رودولف هیکل، فرمانده ارتش لبنان، نیز در سفر رسمی به اسلام آباد، پایتخت پاکستان، رفت.

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، روز شنبه (۱۶ جوزا) نوشت که محسن نقوی با اسکندر مومنی، وزیر داخله جمهوری اسلامی، دیدار کرده است.

رسانه وابسته به سپاه پاسداران گزارش داد که وزیر داخله پاکستان پیش از سفر به تهران با شهباز شریف، نخست‌وزیر این کشور، دیدار کرده و درباره مذاکرات میان جمهوری اسلامی و امریکا رهنمودهایی دریافت کرده است.

خبرگزاری ایسنا نوشت که محسن نقوی حامل پیام ویژه‌ای از عاصم منیر، رییس ستاد کل ارتش پاکستان، به مجتبی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی، است.

ارتش لبنان نیز اعلام کرد که سفر رودولف هیکل به اسلام‌آباد به دعوت عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، انجام شده است.

هنوز جزئیات بیشتری درباره هدف یا مدت زمان این سفر ارائه نشده است.

سفر وزیر داخله پاکستان ایران و سفر فرمانده ارتش لبنان به پاکستان در حالی انجام شده است که اسلام آباد میانجی‌گری مذاکرات میان ایران و امریکا را برعهده دارد و در پرونده مذاکرات تهران و واشنگتن نقش فعالی دارد.

جنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، در ماه‌های اخیر در ارتباط با تحولات منطقه و تلاش‌های میانجی‌گرانه میان تهران و واشنگتن مورد توجه رسانه‌ها بوده است.

در حملات تازه اسرائیل به غزه هفت فلسطینی کشته شدند

۱۶ جوزا ۱۴۰۵، ۱۷:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)
در حملات تازه اسرائیل به غزه هفت فلسطینی کشته شدند
100%

مقام‌های صحی غزه روز شنبه اعلام کردند که در پی یک حمله هوایی اسرائیل به اردوگاهی در مرکز نوار غزه، دست‌کم هفت فلسطینی، از جمله دو زن، جان باخته‌اند. به گفته منابع پزشکی، در این حمله ۱۵ نفر، از جمله چند کودک نیز زخمی شده‌اند.

سخنگوی ارتش اسرائیل به خبرگزاری رویترز گفت که نیروهای این کشور عملیاتی را علیه افرادی که «تروریست» خوانده شدند انجام داده‌اند، اما جزئیات بیشتری در این باره ارائه نکرد.

این حمله در حالی رخ داده است که میانجی‌ها هم‌زمان در قاهره، پایتخت مصر، دور تازه‌ای از مذاکرات با حماس را برای حفظ توافق آتش‌بس شکننده آغاز کرده‌اند.

مذاکرات غیرمستقیم درباره مرحله دوم توافق آتش‌بس، که شامل آزادی گروگان‌های باقی‌مانده، عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی و موضوع خلع سلاح حماس می‌شود، همچنان با چالش‌ها و اختلافات جدی روبه‌رو است.

روز شنبه مصر میزبان دور تازه‌ای از این گفت‌وگوها بود؛ مذاکراتی که انتظار می‌رود چند روز ادامه یابد. به گفته حماس و منابع نزدیک به روند مذاکرات، نمایندگان این گروه و دیگر جناح‌های فلسطینی در این نشست‌ها حضور دارند.

منابع نزدیک به مذاکرات می‌گویند حماس به میانجی‌ها، از جمله مصر، قطر، ترکیه و نمایندگان امریکا، تأکید کرده است که توقف حملات اسرائیل، افزایش ورود کمک‌ها به غزه و بازگشت نیروهای اسرائیلی به مواضع تعیین‌شده برای پیشرفت مذاکرات ضروری است.

با وجود توافق آتش‌بسی که پیشتر با میانجی‌گری ایالات متحده حاصل شده بود، حملات پراکنده اسرائیل همچنان ادامه دارد. اسرائیل در حال حاضر بخش‌های گسترده‌ای از نوار غزه را در کنترول خود دارد.

بر اساس آمار مقام‌های صحی غزه، از زمان اجرای آتش‌بس تاکنون حدود ۹۵۰ فلسطینی در حملات اسرائیل کشته شده‌اند. ارتش اسرائیل نیز اعلام کرده است که در همین دوره، چهار سرباز این کشور در حملات گروه‌های مسلح فلسطینی کشته شده‌اند.

سفر پاپ لئو به اسپانیا با تمرکز بر مهاجران و قطبی‌سازی جهان

۱۶ جوزا ۱۴۰۵، ۱۱:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)
سفر پاپ لئو به اسپانیا با تمرکز بر مهاجران و قطبی‌سازی جهان
100%

پاپ لئو چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان، روز شنبه در سفر یک‌هفته‌ای وارد مادرید، پایتخت اسپانیا شد. پادشاه و ملکه اسپانیا در میدان هوایی آدولفو سوارس مادرید-باراخاس از پاپ لئون چهاردهم استقبال کردند. این نخستین سفر پاپ لئو به یک کشور عضو اتحادیه اروپا خارج از ایتالیا است.

قرار است در این سفر او برج جدیدی را در کلیسای ساگرادا فامیلیا در بارسلون افتتاح و با مهاجران دیدار کند.

انتظار می‌رود نخستین رهبر امریکایی کلیسای کاتولیک در این سفر از ۱۶ تا ۲۲ جوزا با جمعیت زیادی دیدار کند.

این سفر همچنین شامل توقف‌هایی در مادرید، صومعه مونتسرات و جزایر قناری، مجمع‌الجزایری اسپانیایی در سواحل غربی افریقا، خواهد بود.

رابرت پرووست، مریکایی ۶۹ ساله، پارسال ۱۴۰۴، به عنوان پاپ جدید و رهبر کاتولیک‌های جهان انتخاب شد و نام «پاپ لئو چهاردهم» را برای خود برگزید.

او اصالتا اهل شیکاگو است.

پاپ لئو روز شنبه وارد اسپانیا شد و مورد استقبال پادشاه و ملکه این کشور قرار گرفت
100%
پاپ لئو روز شنبه وارد اسپانیا شد و مورد استقبال پادشاه و ملکه این کشور قرار گرفت

پاپ لئو که با انتقاد از سیاست‌های ضد مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، خشم او را برانگیخته، در آخرین مقصد سفر خود با مهاجران و سازمان‌هایی دیدار خواهد کرد که برای آنان کار می‌کنند.

ماتئو برونی، مدیر دفتر مطبوعاتی واتیکان، گفت وضعیت مهاجران موضوعی است که عمیقا به قلب پاپ نزدیک است: «این‌ها انسان هستند و داستان‌هایشان باید ما را تحت تاثیر قرار دهد.»

خبرگزاری رویترز شنبه ۱۶ جوزا درباره این سفر نوشت: «انتظار می‌رود پاپ لئو جنگ‌ها و دوقطبی‌سازی را محکوم کند.»

برونی گفت پاپ لئو که در ماه‌های اخیر لحن قاطع‌تری در انتقاد از مسیر رهبری جهانی اتخاذ کرده است، قرار است بیش از ۲۰ سخنرانی انجام دهد و به نخستین پاپی تبدیل شود که در پارلمان اسپانیا سخنرانی می‌کند.

او افزود که پاپ احتمالا در جریان حضورش در اسپانیا جنگ‌هایی را که در نقاط مختلف جهان در جریان هستند، محکوم خواهد کرد و خواستار گفت‌وگو برای غلبه بر افزایش دوقطبی‌سازی سیاسی و اجتماعی خواهد شد.

پادشاه و ملکه اسپانیا در میدان هوایی از پاپ لئو استقبال کردند
100%
پادشاه و ملکه اسپانیا در میدان هوایی از پاپ لئو استقبال کردند

پیش از این، پاپ لئو چهاردهم جنگ امریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی را محکوم کرد و گفت: «خداوند هیچ درگیری‌ای را تقدیس نمی‌کند و از بمب‌اندازان جانبداری نمی‌کند.»

او تاکید کرد هیچ آرمانی ریختن خون بی‌گناهان را توجیه نمی‌کند و مسیحیان نباید کنار جنگ‌افروزان بایستند.

ان‌بی‌سی: پنتاگون سطح تهدید جاسوسی اسرائیل از امریکا را به سطح بحرانی افزایش داد

۱۶ جوزا ۱۴۰۵، ۰۹:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)
ان‌بی‌سی: پنتاگون سطح تهدید جاسوسی اسرائیل از امریکا را به سطح بحرانی افزایش داد
100%

شبکه خبری ان‌بی‌سی‌ به نقل از مقامات امریکایی گزارش داد که پنتاگون به دلیل افزایش نگرانی‌ها از تشدید فعالیت‌های جاسوسی اسرائیل، سطح هشدار ضدجاسوسی مربوط به این کشور را به بالاترین حد یعنی وضعیت «بحرانی» افزایش داده است.

بر اساس این گزارش، این اقدام نشان‌دهنده نگرانی‌هایی در پنتاگون است مبنی بر اینکه سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل به دنبال اطلاعاتی در مورد مذاکرات داخلی دولت دونالد ترامپ در مورد جنگ با ایران و سایر مسایل خاورمیانه هستند.

بر اساس این گزارش، آژانس اطلاعات دفاعی امریکا در هفته‌های گذشته و هم‌زمان با بالا گرفتن تنش‌ها میان واشنگتن و تل‌آویو بر سر نحوه پیشبرد جنگ با جمهوری اسلامی، ارزیابی جدید ضدجاسوسی خود را صادر کرده است.

یک مقام امریکایی اعلام کرد این ارزیابی شامل یک سند هفت‌ صفحه‌ای همراه با نمودار است که توانایی اسرائیل در انجام جاسوسی انسانی و جمع‌آوری اطلاعات فنی را در سطح «بحرانی» توصیف می‌کند. این سند همچنین به مجموعه‌ای از حوادث مشخص اشاره کرده که موجب تشدید نگرانی‌های ایالات متحده شده است.

در واکنش به این گزارش، سخنگوی سفارت اسرائیل در واشنگتن در بیانیه‌ای اعلام کرد ادعای جاسوسی اسرائیل از امریکا «کاملا دروغ» است و تاکید کرد تلاش‌های اطلاعاتی تل‌آویو متوجه دشمنانش است، نه متحدانش.

یک مقام کاخ سفید نیز در بیانیه‌ای این گزارش را نادرست خواند و اعلام کرد که کل این داستان کذب است. با این حال، مقامات کنونی و سابق امریکایی تاکید کرده‌اند که تلاش‌های اخیر اسرائیل بسیار فراتر از حد معمول و انتظار بوده است، هرچند مشخص نیست حادثه خاصی ماشه این تصمیم آژانس اطلاعات دفاعی امریکا را کشیده باشد یا خیر.

افزایش سطح هشدار ضدجاسوسی در حالی رخ می‌دهد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در روزهای گذشته بر سر جنگ با جمهوری اسلامی و عملیات نظامی اسرائیل در لبنان اختلاف‌نظر داشته‌اند.

به گزارش ان‌بی‌سی‌نیوز، ترامپ پس از یک تماس تلفنی متشنج با نتانیاهو، در گفت‌وگو با خبرنگاران او را «دیوانه» خطاب کرده است.